BMW Z4 Concept: så kommer den nya Z4 Roadster

BMW Z4 Concept: så kommer den nya Z4 Roadster

BMW räknar den nya generationen av sin roadster, Z4 vid Concours d’Elegance i Pebble Beach med denna fantastiska prototyp: Concept Z4.

BMW Z4 Concept, förrätt final Z4

BMW Z4 Concept, förrätt final Z4

BMW Z4 Concept, förrätt final Z4

BMW Z4 Concept, förrätt final Z4

den tredje generationen av BMW Z4 Det är närmare än någonsin: 2018 Det kommer att bli året ser vi en ny överlämnandet av den tyska roadster. Medan vi väntar, ger den bayerska varumärket denna första aptitretare som prototyp. den BMW Z4 Concept du ser i bilderna visas för första gången i 2017 Concours d’Elegance i Pebble Beach och förutse naturligtvis designlinjerna i den nya Z4.

För närvarande Vi måste hålla med uppgifter om dess exteriör och interiör. Vi vet fortfarande ingenting om mekanik som kommer att behålla sin karaktär -Ja att bakre-drive, oavsett om det kommer att återvända till duken taket som i den första generationen eller infällbar hardtop kommer att hålla upp till där arbetet kommer i detta Z4 in mellan BMW och Toyota för att skapa en ny sport …

Vad vi vet är dock att denna nya generation av tyska roadster behålla namnet Z4. Dess utformning, om du hålla ses i denna Concept Z4 kommer att vara mycket mer aggressiva och sportig vad vi visste innan. Enligt BMW, med denna prototyp en “modern och sportig tribute” till roadster av varumärket i det förflutna kapitulerar.

BMW Z4 Concept

BMW Z4 Concept: nya proportioner

Mest slående i den nya BMW Z4 Concept, bortsett från dess estetiska detaljer och former, är det läge för bäraren. den Huvan är kortare, Trots visar fortfarande lång som tidigare generationer, vilket resulterar i en mer central position för föraren ratten i bilen.

Ahead uppmanar uppmärksamhet hajnäsan, frontgallret med nät och speciell design strålkastare “fyra ögon” två rör som överlappar varje sida. I sin sida anser inte undgå vår uppmärksamhet muskulösa hjulhusen, luftutlopp efter framaxeln, den markerade kropps upline eller enorma metallfälgar 20 tum. Tillbaka lade sista touch bakspoiler och kolfiber diffusor, allt i ett stort bak med en tydlig design och låg.

den “knäppa” inslag Exteriör genom också hytt BMW Z4 Begreppet: allt är inriktad på föraren att fokusera på vad som är viktigt, körning. Huvudpunkter runt förarplatsen är klädd färg svart, medan resten kopian elegant orange “Energetic” med “Frozen” kropp finish. De dominerar över hela två skärmar, ligger nästan på samma höjd och ger känslan av att vara en.

“BMW Concept Z4 är en total drivmaskin. Reducera till det minimum som krävs bilen tillåter föraren att uppleva alla ingredienser för körglädje med större öppenhet. Detta är total frihet på fyra hjul “, sade han Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design, på prototypen som vidarebefordra oss den nya generationen av BMW Z4.

BMW Z4 Concept

Du kan också vara intresserad

BMW Z4 2018: första data och bilder

BMW och Mini elektrisk framtid: X3, Mini E och många fler …

Adblock
detector