New 2017 Ford Fiesta når den åttonde generationen

New 2017 Ford Fiesta når den åttonde generationen

Den 2017 Ford Fiesta är redan en realitet. En av de mest populära skåpbilar på marknaden kommer med en ny design, effektivare motorer och en hel del teknik ombord.

2017 Ford Fiesta: de bästa bilderna

2017 Ford Fiesta: de bästa bilderna

2017 Ford Fiesta: de bästa bilderna

2017 Ford Fiesta: de bästa bilderna

Den nya generationen den Ford Fiesta kommer inte att vara någon. The Oval Upptäck nya möjligheter sin framgångsrika verktyg, som släpptes tillbaka i 1976, förnya på alla fronter. Till exempel, med ankomsten av en lyxig version “Vignale” med 18-tums däck, en variant med tydlig accent SUV, Fiesta Active, och, naturligtvis, med under namnet ST-Line sportigare finish.

Eftersom inte bara det har förändrat fasad, dvs dess yttre estetik där vi ser en front med en ny grill och mycket skiljer sig från den tidigare partiet med flera horisontella och kvadratiska former) bakom. Det har också försökt att ge en mer modernt utseende inuti, med en mer strömlinjeformad och mindre tryckknappar instrumentbrädan, bättre finish och eleganta panoramatak (Första Fiesta) uppdelad i två delar, att den första att kunna öppna.

Till allt detta ska läggas en teknisk viktig last ombord, en fullständig mekanisk intervall (75-140 hp) och mycket effektiv, men också att hålla identiteten förvärvats under åren i olika Fiesta.

Bakre Ford Fiesta 20172017 Ford Fiesta: teknik, ledord

den Ford Fiesta 2017 Det kommer fortfarande att vara rolig att köra och med en sportig känsla i alla versioner tillgängliga för få verktyg på marknaden. Den tidigare generationen var redan också ett tecken på att vara en väl laddad så långt som tekniken är berörda bil, men nu växer. upp 15 system som driver hjälp kommer att erbjuda nya Fiesta, alla ledade runt 2 kameror, radar 3 och 12 ultraljudssensorer att övervaka bilen i deras 360 och kontrollera vad som händer på vägen upp till 130 meter framåt.

Det står över hela förbättrad anti-kollision med fotgängare erkännande som också fungerar på natten och aktiverar lamporna för att varna fordonets. också kommer som en nyhet för den nya Ford Fiesta automatiska parkeringsassistent, med tillsats av parkeringsfunktion batteri.

Lägg till allt detta stråle automatiskt system signal erkännande adaptiv styrning och limiter kryssning, varning blind, cross-trafik alert, varningssäkerhetsavstånd och stöd upprätthålla körfält varning och du har en fullständiga tekniska arsenal på den nordamerikanska verktyget.

Ford Fiesta 2017På nivån för anslutning, ny generation SYNC 3 Det ledade in två möjliga skärmar på instrumentbrädan så flytande: En 6,5-tum och en 8 inches Tablet typ, färg och stor upplösning i båda. den Röststyrning kommer att spela en viktig roll för att förbättra upplevelsen förare och din smartphone med bilen.

2017 Ford Fiesta: bättre grepp, bättre dynamik, effektivare motorer …

i Nya Ford Fiesta 2017, Det har varit mycket fokus på förbättra köregenskaper som kan göra anspråk på att vara rolig och sportig beröring alla Ford produkt. För att förbättra den nya Ford Fiesta har ökat vridstyvhet av aggregatet (15%) och De har ökat vägar (30 mm 10 mm fram och bak) och striden (4 mm) för att förbättra-och öka-bil kontakt med asfalten. Den, lättare, främre krängnings hjälper.

Om vi ​​tittar på mekaniska sektionen, finner vi 3 olika mekaniska, allt euro 6 och Start System&Stopp som standard. i bensin, basen är en nya tre-cylindrig 1,1 liters motor i befogenheter 75 och 85 CV, båda förknippade med ett femväxlad manuell växellåda.

Inuti Ford Fiesta 2017Ovan kan du inte missa tricilíndrico men också mycket mer beslutsamma och populärt 1,0 EcoBoost, tillgänglig i steg 100, 125 och 140 hk med en ny sexväxlad manuell växellåda; 100 hk-version kan också vara associerade med en automatisk växellåda. Denna motor, utan att specificera vad Ford-modeller införliva från 2017 för första gången i en tricilíndrico funktion cylinder avaktivering.

i diesel, sänder 1,5 TDCi 85 hk, med CO2-utsläpp på endast 82 g / km (från 95 g / km i bensin), och 120 hk.

När kommer? upp juli 2017 Vi kommer inte att se det på vägarna, och ändå få vänta lite längre tid att få mer specifika detaljer om räckvidd, pris, etc.

Adblock
detector