Opel Insignia Grand Sport 2017: Den första av de nya Insignia

Opel Insignia Grand Sport 2017: Den första av de nya Insignia

Ny generation sedan Insignia. Premiär kommer att vara på Geneva Motor Show och försäljning i vårt land maj 2017 för femdörrars version.

Opel Insignia Grand Sport 2017: första officiella bilderna

Opel Insignia Grand Sport 2017: första officiella bilderna

Opel Insignia Grand Sport 2017: första officiella bilderna

Opel Insignia Grand Sport 2017: första officiella bilderna

den Nya Opel Insignia Det marknadsförs med tre valörer enligt serier. Sålunda, konventionell sedan femdörrars Ingen kommer det att finnas fyra dörrar-blir Opel Insignia Grand Sport och kommer att börja säljas maj 2017. Två månader senare familjen kommer Opel Insignia Sport Tourer och i oktober Utbudet är klar med ankomsten av vagnen variant under namnet Campera Opel Insignia Land Tourer.

Opel Insignia Grand Sport

Ur en estetisk synvinkel, Opel Insignia nya Grand Sport är en bil mycket smartare Badge det utgående, även om Det är också mycket mer coupe, sportigare utan omlastning estetik Hon inspirerar mycket i prototypen Opel Monza vi träffade på Frankfurt Motor Show 2013-. Deras skarpa strålkastare ger en dynamisk luft, förutom att bredda ögonkroppen. Grill sänker också att förstärka den känsla av visuell balans på vägen, medan den markerade sido nerv som går upp från dörren och ett tak som tenderar att förlänga silhuett –anmärkningsvärd motståndskoefficient av 0,26-, estetiskt markera en mycket attraktiv bil visuellt. I den mekaniska, den Opel Insignia nya Grand Sport Det kommer att röra sig i befogenheter mellan 140 och 250 hk Genom att erbjuda bensin, medan fläktmotorerna Diesel kommer att sträcka sig från 110 till 170 hk.

Opel Insignia Grand Sport 2017: mycket lättare

den Opel Insignia Grand Sport 2017 mottar en optimerad arkitektur för lättare material spara upp till 175 kilo från den tidigare generationen lika mekaniska och mycket liknande dimensioner, även uppnå större inre utrymme. Dess mest betydande förändringar bland annat minskad höjdmått –2,9 cm lägre för den nya Insignia- och hjulbas Växer 9,2 cm. Också värt att notera är Vector ny fyrhjulsdrift med moment split -Först när vi hittade i samband Opel- nya automatväxellåda åtta relationer och utvecklingen av adaptiva Flexride chassi anpassar att fungera bättre dämpning, styrning, gasrespons, förändringsledning och ESP körlägen som vi väljer “Normal”, “Sport” och “Tour” format.

teknik, den Opel Insignia nya Grand Sport Det ligger på den högsta nivån ser prioriterar komfort och körsäkerhet. För detta ändamål använder ett ny generation belysningssystem IntelliLux -Nu med 32 segment av dubbel rida Astra för ljusövergångar mjukare, med en räckvidd på upp till 400 yards bort, assistant avåkning, head-up display på vindrutan, kamera 360 grader… Eftersom det inte kan vara något annat, kommer det också att erbjuda maximal anslutnings tack vare den senaste generationen IntelliLink multimediasystem och Opel OnStar tjänster. Vi kan inte heller glömma adaptiv farthållare med självständig nödbromsning, den bakre tvär trafik alert för att upptäcka föremål som närmar sig från 20 meter och upp till 90 graders vinkel från vår logotyp, sätesjusteringar tills inflationskanaler 18 och massage och ventilation att fullfölja erbjudandet komfort och säkerhet.

Opel Insignia Interior Grand SportOpel Insignia Grand Sport 2017: så inne

i Inne i Opel Insignia Grand Sport det finns också en blandning av elegans och sportighet i design. den kommer att leda tre centimeter lägre än föregående Opel Insignia, förstärka känslan av kördynamik i kombination med en tyngdpunkt sänks för att påverka dynamiken i modellen. Andra detaljer som gör inredningen är elegant ny ramlösa pekskärm, att den centrala luftare kylningen var integrajunto. När det gäller volymen av bagageutrymme, Det annonserade att 490 liter kapacitet, en siffra som kan komma att öka till 1450 liter med baksäte viks.

Du kanske också är intresserad av:

Vi testade den nya Opel Insignia 1.5 turbo 165 hk och 250 hk 2.0 Turbo

Alla Opel kommer att anlända i 2017

Hur många km går genom Opel Insignia med en bränsletank?

Opel Insignia 1.4 T bensin och diesel Opel Insignia 1.6 CDTi: Vad ska man välja?

Adblock
detector