Toyota RAV4 2017: mer standardutrustning för SUV

Toyota RAV4 2017: mer standardutrustning för SUV

Toyota RAV4 berikar deras utrustning, nya färger och uppdateras och öka deras värde. Den nya serien finns i versioner 2017 diesel, bensin och hybrid.

Toyota RAV4: utrustning uppgraderingar över intervallet

Toyota RAV4: utrustning uppgraderingar över intervallet

Toyota RAV4: utrustning uppgraderingar över intervallet

Toyota RAV4: utrustning uppgraderingar över intervallet

intervallet "årsmodell 2017" den SUV Toyota, den RAV4, i December 2015 uppdaterades, är det nu tillgänglig på återförsäljare av märket. Från och med nu, i säkerhets~~POS=TRUNC pack Toyota Safety Sense kommer att erbjudas som standardutrustning serie. den Toyota Safety Sense Den innehåller en Pre-Crash-system Detektions bilar, hinder och fotgängare, systemet tidigare om möjligheten av en olycka, varnar oss med ljud- och ljussignaler och om föraren inte reagerar och systemet ger en kollision eller olycka, kan bromsa och stanna bilen autonomt. Också det innehåller Signalidentifieringssystem Trafik, påminner oss om hastighetsbegränsningar och viss information om den exakta punkt där de cirkulerar; den ofrivillig varning lane, ljud varnar oss när vi steg på linjerna markerar körfält där vi sköt, och automatiserade lampor förändring korsning / vägsystemet som hanterar automatiskt stegen från korta till långa och vice versa om den upptäcker fri väg eller på annat sätt upptagen eller föregående trafik.

Toyota RAV4

den kontroll adaptiva fart som tar hänsyn till bilarna framför oss i våra körfält och åter accelereras och bromsas beroende på läget av vägen och sensorer fram och bak parkering, De är också en del av utrustningen serie av Toyota RAV4 "årsmodell 2017". den RAV4 hybrid kommer att montera som standard JBL ljudsystem i avslutning Executive och efterbehandling Advance, den LED-strålkastare bli en del av Kör hybrid pack, bredvid metallfälgar 18" och mörknade bakre fönster.

den ny Toyota RAV4 kommer att fortsätta att erbjuda spektrum mekanik ström, som innefattar en version av bensin (150) en diesel (150D) och andra hybrid (Hybrid). den hos bensin Den har en motor 2,0 150 hk och BMW källa 2,0 och 143 hk diesel. av 197 hk har de hybrid. den bensin Det är alltid 4×4; 4×2 den diesel och båda möjligheter överföring Det erbjuds i hybrid.

Adblock
detector