Skoda Yeti 2018: den nya "mini" Kodiaq tar form

Skoda Yeti 2018: den nya “mini” Kodiaq tar form

Ny SUV för att se de olika Skoda: Yeti 2018. Med vissa estetiska Kodiaq färgämnen, storlek närmare Seat Ateca och något mindre än Tiguan.

Skoda Yeti 2018: första bilderna

Skoda Yeti 2018: första bilderna

Skoda Yeti 2018: första bilderna

Skoda Yeti 2018: första bilderna

Både Kodiaq som Seat Skoda Ateca, den två sista SUV den Volkswagen grupp, De är på väg att bli en framgång. De första siffrorna inköp formella förfrågningar om datainsamling och Internet sökningar i båda modellerna förutsäga dem en mer lovande framtid. Det är därför inte förvånande att biltillverkarna vill behålla kasta fler SUV-modeller, och när det gäller skoda, tjeckiska företaget förbereder redan nästa generation av Yeti.

Under hela denna 2017, Vi vet alla detaljer om Skoda Yeti nytt, den andra generationen kompakta SUV att Den kommer att växa i storlek. Jämfört med nästan 4.70 meter hans äldre bror, Kodiaq, den nya Yeti kommer att ha en slimmad ännu större än den nuvarande Yeti (4,22 m). sålunda, de nya externa åtgärder Yeti skulle vara närmare en Ateca Seat (4,36 m lång) och något mindre än en VW Tiguan (4,48 m). Med dessa två, nya Yeti kommer att ärva många av de tekniska lösningar Redan släpptes den sista av utvecklingen av plattformen modulär MQB.

New Skoda Yeti 2018: utveckling

Bernhard Maier, den skoda VD, Det har varit ganska tydlig i uttalanden som samlats in av våra kollegor från Autoexpress. den vd för Skoda Han har erkänt att det kommer att bli efterföljaren till Yeti, en ny modell är redan utveckla och redan visat attraktiv ur estetisk synpunkt och i enlighet med design av de senaste modellerna av Skoda.

Om vi ​​analyserar första återgivningar av vår illustratör Schulte, den nya Yeti 2018 Det är ungefär som skoda Kodiaq, medan dess sidovy har också många likheter med det Ateca Seat.

Skoda Yeti 2018 InteriorSkoda Yeti 2018: Mycket stor och praktisk inuti

den tidigare nämnda ökad yttre dimensionerna hos andra generationen Skoda Yeti Jag kommer att åtföljas av fullständig omkonfigurering av interiören där han inte kunde missa förekomsten av otaliga praktiska lösningar i stil "Simply Clever", med flera förvaringsutrymmen, isskrapa, brickor bakom ryggstöd framstolarna, nätverk för att hålla föremål i bagageutrymmet …

avseende på stammen av nya Yeti, den första informationen som har indikera Autopista.es volym som vida överstiger det 500 liter.

Skoda Yeti 2018: motorer och versioner för alla smaker

Mekanisk varierat utbud som förebådar den Skoda Yeti nästa 2018. i bensin, erbjudandet kommer att börja med det redan släppt blocket 1,0 trecylindrig TSD som i fallet med denna kompakta SUV makt bör vara i 115 hk. Ett steg över, bör inte missa flera versioner av 1,4 TSI vid effektnivåer av 125 och 150 hk (It, med frånkoppling av två av de fyra cylindrarna).

i diesel, alternativen för att välja bör vara enligt följande: a 1,6 TDI 115 hk och 2,0 TDI 150 hk. Beroende på den valda motorn, 4×4- flera möjligheter med de två typerna av lådor automatiska manuella eller dubbelkopplingen DSG- och de två typer av dragkraft -4×2 och konfigureras.

Adblock
detector