VW Golf Sportsvan 2018: detta är den nya Golf kombi

VW Golf Sportsvan 2018: detta är den nya Golf kombi

VW Golf Sportsvan förnyar den populära kompakta MPV version. Premiär kommer att äga rum på 2017 Frankfurt Motor och marknadsföring kommer att starta under hösten.

VW Golf Sportsvan 2018: bästa bilder

VW Golf Sportsvan 2018: bästa bilder

VW Golf Sportsvan 2018: bästa bilder

VW Golf Sportsvan 2018: bästa bilder

Det nya sortimentet av Volkswagen Golf (Du ser VW Golf 2017 test) avslutas med ankomsten av Golf version Sportsvan, variant minibuss. Dess officiella invigningen kommer att ske i den kommande Frankfurt Motor Show, som hölls från December 24 september, och dess ankomst till återförsäljare kommer att äga rum några veckor efter den tyska händelsen.

VW Golf Sportsvan 2018den VW Golf Sportsvan 2018, eller den mest funktionella och praktiska Golf i sin nuvarande intervall närmast kroppen version Family Golf Variant, inkorporerar mild kosmetiska förändringar ute och inne liknar dem som redan sett i andra versioner. Således var de mest anmärkningsvärda förändringar som observerats i stötfångaren, i utseendet på de främre och bakre ljus strålkastare. Avseende på dess yttre dimensioner, Volkswagen Det har inte tillkännagivit några ändringar, så det förväntas att hålla en längd runt 4,34 m.

den Inne i VW Golf Sportsvan 2018 ser också nya dekorativa element och nya klädslar. Mekaniskt har det tyska företaget endast fram till den mekaniska utbud av denna version kommer att bestå av totalt fem motorer, tre överladdad TSI bensin och två turbodiesel TDI. Jämfört med bensin, Volkswagen säger att två av dem kommer att koppla systemet två av de fyra cylindrarna, så förväntar sig att som Golf tre och fem dörrar, Golf Sportsvan du kan montera 1,5 TSI Evo nya motorn i effektnivåer 130 och 150 hk (Se nya VW Golf 1,5 TSI 130 hk Evo).

VW Golf Sportsvan 2018VW Golf Sportsvan 2018: säkerhet och underhållning

Teknologisk utrustning i form av säkerhet och drivande assistenter i Golf Sportsvan 2018 Det är riklig. På detta sätt belyser systemet halv autonom körning i trafikstockningar till en hastighet 60 km / t (Bilen kontroll ensam accelereras, bromsen och riktning att hålla fordonet inom körfältet och hålla säkerhetsavståndet med framförvarande fordon), den igenkänningssystem med automatiska broms fotgängare, systemet trötthet detektering och förarens trötthet och den senaste utvecklingen av systemet med halvautomatiska parkering.

När det gäller multimediaunderhållning och navigationsutrustning, den Golf Sportsvan 2018 Du kan införliva det nya systemet upptäck Pro pekskärm 9,2 tum och gestigenkänningssystem drivrutin.

Adblock
detector