VW Tiguan Allspace: första pris i den nya 7-sitsig SUV

VW Tiguan Allspace: första pris i den nya 7-sitsig SUV

Volkswagen har redan meddelat de första nya Tiguan Allspace priser, 7-sitsig version av den tyska SUV. Vi berätta alla detaljer.

Volkswagen Tiguan Allspace: de bästa bilderna av den nya SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de bästa bilderna av den nya SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de bästa bilderna av den nya SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de bästa bilderna av den nya SUV

den Volkswagen Tiguan Allspace, den nya 7-sits SUV Tyska företaget som delar många tekniska och strukturella element med Tiguan, har redan börjat affärskarriär i Europa.

Tyskland Det var den första marknaden där de har meddelat Nya VW Tiguan priser Allspace. Teuton i landet, börjar området vid 29,975 euro, en hastighet som motsvarar den bensin version 1.4 TSI 150 hk i Trendline trim nivå. När vi jämfört med samma motor och åtkomst version av intervallet Tiguan i Spanien, det kostar 29,920 euro. Man bör komma ihåg att priserna i Tyskland jämfört med existerande i vårt land, i vår marknad är vanligtvis minst 1000 euro dyrare, så i Spanien den nya Tiguan Allspace Du bör börja ett pris som sträcker sig mellan 30.000 och 31.000 euro.

VW Tiguan AllspaceVW Tiguan Allspace: dess viktigaste uppgifter

den VW Tiguan Allspace är en SUV större än Tiguan, med en längd 4,70 m (21,5 cm mer än Tiguan), medan hjulbas också det växer 11 cmom Tiguan att stå på 2,78 m. Med denna ökning i dimensionerna, den inre rymden, enligt det tyska företaget, förbättrar avsevärt så att Du kan eventuellt lägga till en tredje sätesrad.

Storlek och egenskaper, SUV mer som VW Tiguan Allspace i Volkswagen Group är Skoda Kodiaq. den Mekanisk intervall Tiguan Allspace Den består av följande alternativ: i bensinmotor 150 hk 1,4 TSI, 2,0 TSI 180 hk och 220 hk 2,0 TSI; medan Diesel, versioner 2,0 TDI 150 hk 190 hk 2,0 TDI och 2,0 TDI 240 hk.

VW Tiguan AllspaceNär det gäller typer av dragkraft och enligt de första rapporter, Diesel versioner av bensin och 150 hk i VW Tiguan Allspace skall Framhjulsdrift, medan resten av området kommer att erbjudas med 4Motion permanent fyrhjulsdrift.

En nivå av utrustning, VW Tiguan Allspace du kan ta komfortfunktioner och liknande säkerhet som släpptes nästa generation Tiguan. Bland dem är den digitala displayen bakom ratten, Head-Up Display System projektion information vindruta och Automatisk bromsanordning nödsituation fotgängare detektion, bland annat.

Du kan också vara intresserad

– Vi testade VW Tiguan Allspace: den nya 7-sitsig SUV

– RS Audi Q8, den nya supersport SUV. Darra, BMW X6M!

– Är den bästa SUV? Alla mot alla Ateca, Tiguan, 3008, X1, Tucson …

Adblock
detector