Toyota Yaris 2013, forbedringer i udstyr

Toyota Yaris 2013, forbedringer i udstyr

Toyota Yaris er fornyet i sit sortiment 2013 med nyskabelser i udstyr og små ændringer indeni.Toyota Yaris 2013, forbedringer i udstyr

Toyota fornyer lidt bedst sælgende model i Europa, Yaris. En af de nytte segment B populær både på det europæiske marked og den spanske sker for at modtage en række forbedringer i sin udstyr at styrke deres attraktiv.

den Toyota Yaris 2013 vil tilbyde standard til motorer 1.33 VVT-i 99 hk 1.4 D-4D systemet fartpilot. På den anden side, den version af udstyr by tilbyder nu en håndfri Bluetooth Mobiltelefon specialist Parrot. I det mellemliggende variation Aktiv, den fem-dørs krop omfatter nu elektriske bagruder, mens niveauet for slut sport Du kan vælge valgfri indtastning af smart-system og nøglefri start.

den Inde Toyota Yaris 2013 relativt lille ændring. Faktisk er det kun niveauet af Aktiv slut som det viser forskelle ved at tilbyde en ny rat, en knop af gearstangen og håndbremsen løftestang i læder syet i grå og sølv indsætter ny stak center og Skift knop. På den anden side, Aktiv Yaris 2013 Den fås også med en ny type polstring sæder, nu i duotone dekoration mørkegrå og sølvgrå.

i mekanisk sektion, den Toyota Yaris 2013 der er ikke noget nyt. For dem, der foretrækker benzinmotorer er tilgængelige som følger: 1,0 VVT-i 69 CV og 1.33 VVT-i 99 CV. I udbuddet diesel, du kan vælge den 1.4 D-4D 90 hk, mens for elskere af de mest effektive teknologier, Yaris Hybrid 100 hk er en interessant mulighed. Som adelsmærke, den Yaris og Honda Jazz er de eneste modeller B-segmentet værktøjet til at tilbyde en hybrid version.

Lanceringen Prisen for den fornyede Toyota Yaris 2013 Det er 9.990 euro, et gebyr, som hjælpemidler allerede er inkluderet planen PIVE2.

Adblock
detector