Nissan Terrano 3,0 DI Sport

Nissan Terrano 3,0 DI Sport

Patrol GR motor anvendes på Terrano føjer dig køreegenskaber, præstationer og reducerer forbruget. Det bliver en klar rival i den høje ende af all-terrain af medium størrelse.

Nissan Terrano 3,0 DI Sport

Nissan Terrano 3,0 DI Sport

Den Terrano har udviklet sig. Inkorporeringen af ​​motoren 3,0 multivalve steder denne TT opretholder en klassisk ordning ramme og suspensioner (chassisvangerne og bagaksel), næsten i segmentet TT store, sædvanligvis besat af Diesel variant potenserede Land Cruiser og Mitsubishi. Et felt, hvor han har gjort hans seneste optræden på Hyundai Terracan, med klare ambitioner og en motor på 150 hk.


Varianten af ​​drivmiddel 3,0 Diesel VGT adskiller sig fra resten af ​​området ved et luftindtag forskudt mod venstre (set køretøjets front) og en lidt udstående hætte. Den nye motor er udstyret med dobbelt balance aksel, så dens funktion er meget glat. Det er også bedre lydisolerede med manuel gearkasse, fordelene øget i forhold til konventionelle topstykke variant og 2,7 liter stadig markedsført.

Køreegenskaber er større, uden tvivl, men et mindre tab af respons nær injektionen cut, er omkring 4.000 rpm opfattes. Gearkassen femtrins har en meget præcis håndtering, hurtigt nok til denne udvikling og har mekanisk indgreb med en lang femte noget og en betydelig spring mellem den anden og tredje. Nissan har oprettet et system af forbrændingsteknik, der identificerer som "M-Fire" og formilde kraftig turbulens i cylindrene ved at bruge dobbelt indsugningsmanifolder og andre én tangentiel spiralformede røggasrecirkulation til indtaget med NOx-reduktion og injektion forsinkelse.

Resultatet betyder lavere emissioner og forbrug. Og på dette sidste punkt den nye 3,0 nemt opfylder overgår 2.7 med op til 20 procent mindre i motorvejen, også overgår andre dieselmotorer fra konkurrenter som Toyota Land Cruiser eller Mitsubishi Montero. Til gengæld er de absolutte ydelsesdata, stadig meget respektabel, er ikke så stærke som dem, dets vigtigste konkurrenter, selv om små, meget lille acceleration udbytter til Montero DI-D, f.eks. I dette segment, Toyota tabt i forbruget, men udmærker sig acceleration og adræthed og adfærd.

Adblock
detector