Renault Trafic SpaceClass, luksus transport op til ni sæder

Renault Trafic SpaceClass, luksus transport op til ni sæder

Den nye Renault Trafic SpaceClass er blevet præsenteret på filmfestivalen i Cannes. Du vil nå markedet næste September.

Renault Trafic SpaceClass i billeder

Renault Trafic SpaceClass i billeder

Renault Trafic SpaceClass i billeder

Renault Trafic SpaceClass i billeder

den 70th udgave af filmfestivalen i Cannes (Frankrig) Han var vidne til præsentationen af Renault Trafic SpaceClass, en model op til ni sæder kapacitet, som Renault falder helt og holdent på markedet high-end køretøjer til personbefordring, hvor luksus, komfort og rummelighed De er de dominerende noter.

Det eneste problem er, at kunderne interesseret i Ny Renault Trafic Class Space De bliver nødt til at vente til efter sommeren at placere ordrer, fordi Renault planlægger at denne version vil blive markedsført i september.

Renault Trafic SpaceClassden Renault Trafic SpaceClass vil fremhæve modularitet når arrangere den pladser i den anden og tredje rækker, som vil gøre det muligt i sit katalog er tilgængelige op til halvtreds forskellige konfigurationer med højt niveau af udstyr herunder blandt andet sobretintadas måner, diamant hjul, klimaanlæg, USB-stik og 220 volt, individuelle læselamper førte og læderindtræk.

Blandt de tilgængelige konfigurationer Renault vil tilbyde muligheden for at inkorporere drejelige sæder, en løsning, der vil omdanne køretøjet i en mobile kontor.

I området af instrumentbrættet, Renault Trafic SpaceClass vil indarbejde læder-indpakkede rat, skær i krom og sort satin, syv tommer skærm navigationssystem Medianav Evolution eller Evolution R-Link Android Auto og bakkamera valgfri.

Adblock
detector