Hvad er den bedste sko til at køre?

Hvad er den bedste sko til at køre?

Du har en fancy fest du deltage, og du kommer i bil. Men også køre dig. Kunne du gøre med de høje hæle med næsten kan du ikke engang gå? Til at køre bedre komfortable sko.

Kørsel sko

Kørsel sko

Kørsel sko

Kørsel sko

Med den varme sommer, skuespil tage sæsonmæssige fodtøj. Du er nødt til at holde dine støvler og sætte i forreste række sommer sko, nemlig, sandaler, ballerinaer, flip flops, espadriller og andre. Denne tid af året giver os mulighed for at se kølige fødder og gå på arbejde, gå eller hvor vi går. Men pas på, når du rører klatre bag rattet, selv for en kort køretur, er det tilrådeligt at anvende et egnet fodtøj. Vi fortæller dig de fordele og ulemper ved sko sæson.

flipflops

De er ikke anbefales at køre. Normalt disse typer af fodtøj ikke udsætte hverken mund, sålen er temmelig løs. Det kunne være et problem, hvis vi cirkulere især i byen og marmelade, da koblingen igen og igen er for meget bevægelse af fødder og flip-flop kan frigives lettere. Hvis søerne er din svaghed, får du selv en plus pasform i tåen, hælen. For eksempel en Minorcan.

ballerinaer

Kunne være den perfekte at køre, forudsat at de er for din størrelse, og du kan ikke forlade sko. Du tager din mund emne og kan bevæge sig frit og forsikrede, at "gå ikke glip". Den eneste "men" disse sko er, at hvis du bare ødelægge af du kører meget ofte. Bagsiden af ​​danser bærer og han ender med at ligne en harmonika.

Alpargatas

Imod du kan tænke på, hvis de har en lille hæl, jo bedre. Foot bevægelse vil være mere naturligt og vil koste mindre deprimerende pedalerne. Uden at gå over. Det vigtige, som i næsten alle typer af fodtøj, er at gå fod fodtøj emne og ikke for tung. Ikke tilrådeligt at matche blonde omkring anklen. Det kunne befri loop og hook op med pedalerne forårsager en ulykke.

sandaler

Også hvis de har to eller tre centimeter hæl, jo bedre. Og hvis de er sandaler, der holder hele foden, også. Hvis de er højhælede kunne ske for to ting: For det første, at begge pedalerne befor bryde hæle. Og den anden, hvilket i sidste ende vil gøre et hul mat ved slid og du hook hælen på det.

Vi var med ...

Mindre feminin men mere komfortabel og sikker at køre er det tennissko. Nu har du meget enkel og hurtig at sætte på og fjerne. Hvis du kører hver dag, ville en god idé være Altid lade bilen et par af disse "sport" calzártelas før at komme bag rattet. Sikkerhed kommer først.

Adblock
detector