Dacia Sandero Diesel, automatgear nu

Dacia Sandero Diesel, automatgear nu

Den Dacia Sandero og Logan MCV modtage et nyt mere sofistikeret forandring, automatisk gearkasse afprøvet, Easy-R, som allerede omfatter diesel.Dacia Sandero Diesel, automatgear nu

Det oprindelige koncept for den første Dacia æra Renault, den Logan, det muterer. Langt fra at være lige så attraktiv -Pris sloganet 'bil 5.000 euro' Caló dyb indånding, blev området udvidet til flere muligheder end en enkelt fire-dørs krop og tre volumener og i dag dækker fem forskellige modeller endda nogle med deres kommercielle versioner; udstyr er vokset betydeligt; begrænsede serie er dukket, og der er ikke kun flere valgmuligheder motor, men nu er det også muligt at vælge gearkasser automatisk, alle et tegn på raffinement.

Hvis således gearkassen pilotforsøg Easy-R han lancerede i slutningen af ​​sidste år kombineret med motoren TCE 90 for forskellige modeller af Dacia range på det spanske marked, for nu, kun for benzin Dacia Sandero- og nu er det gør det samme med motoren Diesel 90 hk.

tilgængelig dette Easy-R i diesel for både Dacia Sandero som i Dacia Logan MCV, sin pris vil være den samme som denne ændring seks gear i 90 TCE versioner: 500 euro. I begge modeller er det forbundet med niveauet for slut Laureate. Således prismodtageren omkostninger Dacia Oplev dCi 90 Easy-R 12,030 euro; mens Dacia Logan MCV dCi 90 Easy-R Laureate meningen 13.030 euro.

Ændringen Esay-R er strukturelt som en manual, men det er en integreret robot i kassen som omhandler både gearvalg og styretøj hydraulisk kobling system. Dette tilfælde er derfor muligt at vælge gear manuelt så sekventiel eller gøre det den Skift enhed, der beskæftiger sig denne opgave i begge tilfælde uden, at skulle bruge en pedal kobling hvilket naturligvis ikke eksisterer. helt en fordel, især i kørsel borger; men de skal også føle sine fordele, for eksempel i revet i omkostninger.

For at kombinere med motoren 90 dCi Easy-R modtager en kasse sjette videreudvikling at knytte køreegenskaber og mindre forbrug. Faktisk bør de godkendte udgifter til brændstof ikke variere afhængigt af ændringen, som forekommer i Dacia Sandero TCE 90, som viser samme forbrug 5,1 l / 100 km gennemsnit: uanset transmission med denne benzinmotor kombineret.

I tilfælde af Dacia Sandero dCi 90 med manuel gearkasse er deres gennemsnitlige forbrug 3,5 l / 100 km, et tal, der kunne godt være den samme, som er valideret for at indarbejde Easy-R, når Dacia tilbyder de officielle data.

Adblock
detector