De mest pålidelige små biler i byerne

De mest pålidelige små biler i byerne

Fejlfrie biler ikke eksisterer, men der er nogle modeller, der er meget tæt på at være næsten ‘ubrydelig’. Motorvejen magasin, i samarbejde med det franske L’Automobile, lavet en detaljeret undersøgelse af de mest pålidelige på markedet, eller små bybiler.

De mest pålidelige små biler i byerne

De mest pålidelige små biler i byerne

De mest pålidelige små biler i byerne

De mest pålidelige små biler i byerne

Renault Twingo. Score 17,5 / 20

Renault Twingo

Selv truet af ambitiøse konkurrenter, den Twingo bekræfter domæne den kategori. Fortsætter med at give usædvanlig høj pålidelighed. Manglende overensstemmelse for ventil splitter hvilket kunne resultere i en motorfejl i 1.2 16V, Det påvirker nogle enheder, Faste og samlebånd Douvrin fabrik i Frankrig, og Curitiba, Brasilien, har også forbedret deres proces. Men det er ikke ualmindeligt at have til at gå tilbage til butikken på grund af problemer radio. Den trommen observeret i visse dieselmotor enheder er blevet udryddet omprogrammering af motorens elektroniske styreenhed. Mangler olie radiatorer er udskiftet under garantien, og den forankring system forsæderne har krævet en justering i værkstedet, samt timonería visse gearkasser.

kvalitet 5/5

Mens de forskellige elementer i kahyt lille diamant Brand forsamlinger nyder nok pleje, men dens kvalitet, meget Grundlæggende, blade at ønske. Endvidere særligt følsomme at afsløre scuff. Som for blokadesystemet forsæder, Han har brug for en korrektion i værkstedet …

Det er vores opfattelse

den Twingo usædvanlig pålidelighed desværre vil ikke være nok til at holde ud konkurrenter. Nogle gange bedre bygget end den Renault, De er ved at foreslå et tilsvarende niveau af pålidelighed.

VW Up!. Resultat: 16,5 / 20

VW Up!

Siden lanceringen i begyndelsen af ​​2012, den Op!, ligesom Seat Mii og Skoda Citigo, Det har vist et højt niveau af pålidelighed. Selv om dette er noget til hinder for at have nydt godt af nogle rettelser eftermarkedet. Nogle støjende kompressorer klimaanlæg De er blevet udskiftet. nogle GPS bærbar omprogrammering behov på værkstedet. Men ingen større fejl er blevet registreret.

kvalitet 5/5

Sjælden i dette segment, behøver enrases af stykkerne ikke fortjener nogen kritik, mens interiøret er afsløret som den bedste finish alle små, med materialer kvalitet, veltilpasset.

Det er vores opfattelse

VW Det giver slag til at trimme niveau, fortjener højere kategorier. Men kun når du har udryddet deres problemer med unge, Up! Du kan tage føringen i den kategori.

Fiat 500. Score: 16/20

Fiat 500

Ekstremt pålidelig, den Fiat 500 fortsætter dog stadig underlagt nogle rettelser, leves i alle tilfælde. I slutningen af ​​foråret, en række modeller, udstyret med den 1.4 16v De blev kaldt til anmeldelse af en fabrikationsfejl af stemplerne. i nogle TwinAir twin-cylinder, turbos og tændspoler måtte udskiftes. Endvidere i visse MJT 1.3, sætskruen mester bremse og et element i styrecylinderen skal ændres.

Kvalitet. 3/5

den 500 nyder godt af en reel produktion pleje. Udløsningen stilistisk raffinement det er ledsaget af materialer og justeringer De er god regning. Men nogle cabrio konvertible toppe De har givet svigt.

udsigt

dette "Starlette" Jeg kunne have afsløret finurlig pålidelighed, men intet yderligere. Forskellige slibning operationer spiller kun meget små fejl og påvirke meget få modeller.

Ford Ka. Score: 16/20

Ford Ka

undtagen nogle fyrtårne der tændte uventet vis bageste bremsetromler støjende og nogle tilfælde af genstridige ændringer, den lille Ford Han har vist ikke mere end mindre fejl. Det har været kendt, men nogle opdaterede FIXATIONS retter bagbremsen pin og forreste sikkerhedssele, og ændringer i den kardan ratstammen.

Kvalitet. 3/5

Hvis kabinen Ka har en mindre smart æstetisk end 500, efterbehandling kvalitet er op. Udenfor et par vigtige kritikpunkter. Du får en god samling.

Det er vores opfattelse

Resultatet af et samarbejde mellem Ford og Fiat, Ka er produceret i Tichy (Polen) på samme fabrik som 500 og Panda, der testamenterede fiabilizados komponenter. Produktion alvor Ka er indiskutabel.

Hyundai i10. Resultat: 15,5 / 20

Hyundai i10

Mens den samlede pålidelighed er god, nogle elementer af Hyundai i10 Den siger farvel nu har vist nogle svagheder. Så den 1.2, visse automatik har måttet omprogrammeres til at afhjælpe motoren rasle. Nogle mekaniske kasser er låst bagtil op, behøver forandring Sincro. Også problemerne med elektrisk servostyring, ved overophedning hydraulikpumpe.

Kvalitet. 3/5

lanceret i 2008, den i10 Han blev udsat for restyling 2010, således derfor til fordel for en mere elegant præsentation, hvilket gør det rangerer blandt de bedste nytte finish.

Det er vores opfattelse

utilsigtet i10 Det giver kun vigtige fordele: 5 døre, 5 sæder, 5 års garanti, en alvorlig konstruktion og høj pålidelighed.

Peugeot 107. Score: 14,5 / 20

Peugeot 107

Vi kan sige, at generelt set er 107, ligesom deres kloner C1 og Aygo De tilbyder et godt niveau af pålidelighed, men har selv undergået nogle berigtigelser. For nylig en række modeller benzin udstyret med robotstyret kasse Han har gennemgået en korrektion for at afhjælpe gashåndtaget funktionsfejl. På den anden side har visse Diesel for nylig blevet kaldt for at foretage en ændring af krumtapakslen.

Kvalitet. 2/5

den kahyt beskylder vægten af ​​år: plast, hårdt, og ridset ring hult. Assemblies er korrekte. Altid så grundlæggende, chefer beskylder en vis levetid.

Det er vores opfattelse

lanceret i 2005, og opdateret 2012, dekanen for vores udvalg, produceret i Tjekkiet, sætter et godt niveau af pålidelighed og produktionskvalitet bagud mod sine rivaler, men meget hæderlig.

Adblock
detector