Spørgsmål: Hvad er bedre i dag brændstof, diesel eller benzin?

Spørgsmål: Hvad er bedre i dag brændstof, diesel eller benzin?

“Jeg tænker på at købe en Peugeot 3008 og angribe mig tvivler blandt benzin eller diesel. Det skræmmer mig, hvad jeg hører næste restriktioner og pålideligheden af ​​udstødningssystemer. ” Vi reagerer.

Tvivlsom: Peugeot 3008 Diesel vs benzin, hvad du skal vælge

Tvivlsom: Peugeot 3008 Diesel vs benzin, hvad du skal vælge

Tvivlsom: Peugeot 3008 Diesel vs benzin, hvad du skal vælge

Tvivlsom: Peugeot 3008 Diesel vs benzin, hvad du skal vælge

“Derfor ville de være meget taknemmelig, hvis jeg kunne give nogle oplysninger og hvis jeg vælger motoren diesel BlueHDI, vide, hvordan jeg kan øge dens varighed. ” Dette er den tvivl Alfredo Santamaría, Coslada (Madrid). I denne artikel kan du se på linket og sammenligne et par uger siden Peugeot 3008 Diesel vs benzin. Nu vender vi os til at reagere mere generisk.

Reaktion fra vores tekniske ekspert

Desværre, i dag begrænsninger i adgangen til byer som Madrid i perioder med høj forurening har intet at gøre med de forurenende potentielle eller potentielt skadelige virkninger af udstødningsgasser ud af bilen, men med så tilfældig værdi som undervisning det har. Således til praktiske formål, der ville være nogen i dag forskel mellem BlueHDI Achiever af Euro6 standard partikelfilter og SCR-katalysator og forgænger som en gammel 309 Diesel 25 år at han ikke engang har en oxidation katalysator. En anden ting ville være, hvis myndighederne ændrer oprettelse udvælgelseskriterier anfægtede lovgivning baseret på røgen eller reglerne for, hvordan den var blevet godkendt, da Euro 6 reduceret til næsten 0 emissionen af ​​kvælstofoxider. Derudover er der allerede annoncer også forbyder Diesel fremtid, de kunne opnås i et par år.

Peugeot 3008Når det er sagt, valg PureTech en Peugeot 3008 1.2 130 hk eller 120 hk 1.6 BlueHDI have mere at gøre med personlige smag overfor køreegenskaber og NVH og kørsel behov givet sin lighed prestacional De -coincidieron i deres accelerationsværdierne 0-100 km /h og simulering Overhaling i 4. 80-120 km / t– og at begge de har turbo og derfor en reaktion på mere end korrekt accelerator. således forskelle i forbruget mellem dem verificeret på det tidspunkt i mere end 1,5 l / 100 km, plus længden af ​​dine vagter kan være tilrådeligt, at du vælger den ene eller den anden mekanik.

den diesel, ja, det er noget mere komplekse i deres gasrensesystemer og du bliver nødt til at se ud, når partikelfilteret regenereres som ingen de eliminere er blevet brændt på det tidspunkt, og de blev opbevaret i ham. Det er en proces, Det tager cirka 20 minutter kun værdsat af øget tomgang regime, og som ikke har en bestemt vidne. På det tidspunkt du bør Afbryd ikke motoren fordi det ville fuldføre processen, udlede en tab af pålidelighed i fremtiden. Endelig, hvis du har tendens til at føre til lave omdrejninger og synker speederen for at genvinde hastighed, vil du generere mere sod. Bedre i sådanne tilfælde at reducere og bringe den højeste motor vender sig fra tid til anden, omkring 3000 ville være tilstrækkeligt.

Du kan også være interesseret i:

Er du interesseret i mere Diesel eller benzin? Vi analyserer i 5 biler

Jeg vælger hvad brændstof, diesel eller benzin

Diesel markedets dræn

Adblock
detector