Spørgsmål: Hvad er den bedste bil soltag?

Spørgsmål: Hvad er den bedste bil soltag?

En bil om at vælge, tvivl, om ikke at sætte en sol tag kommer til mig. Sælgeren fortalte mig, at problemerne med tilpasning, støj og lækager "er ting før, nu er vi i en tid med ESP".Spørgsmål: Hvad er den bedste bil soltag?

den tag Det er glas og det giver mig lidt tillid, hvis ulykke, men jeg formoder, at de har studeret. Vil det ikke være bedre at skåne hende ved sikkerhed?

Reaktion Highway Teknisk direktør Miguel Garcia-Puente

Det gør det helt overrasket med stivhed af krystaller eller, mere præcist, den glas af biler. De er ikke som porcelæn. Har du prøvet eller set bryde et glas med en hammer? Ikke du vil tro. Nogen meget nær havde at gøre for at få et barn, der havde låst sig inde med tasterne … De hammer hopper uden får ingenting.

den automobile briller er hærdet, at opnå en gradient af interne spændinger, som kunne betragtes som svarende til ramme metal i sjælen af ​​armeret beton. Mens overfladelaget komprimeres internt glas trækkes. En zone virker godt mod bestræbelser, kompresset, en anden specialiseret sig i forlængelse, så man kan se i hammeren vibrerende som en tromme uden at briste. Faktisk kompressionen-the hærdet glas, selvfølgelig har den samme modstand en stål. At selv har så mange indre spændinger rammer noget skarpt hjørne-en hammer, for eksempel, og vil hoppe knust i små korn. Derfor, i forrude vil laminater, for at blive tilbageholdt glassplinter i en mellemliggende plastlag.

Sælgeren er lige om hvor god pasform lofter Nu (det er et spørgsmål om at bygge biler, fordi taget kom med jeres guider, men hvis du flytter rundt …), men frygten er gratis. Risikoen for væltning er lav. Modstå en effekt af noget, der faldt i løbet af så godt eller bedre end en tag stål. Jeg føler ikke mere usikker glasloft, men det er op til hver enkelt.

Du kan også være interesseret

– Biler og typer tage: sol, panoramaudsigt …

– Tjek andre interessante spørgsmål og tvivl af andre bilister

Adblock
detector