Dudas: Volkswagen Golf 2.0 TDI, bedre med automatisk DSG?

Dudas: Volkswagen Golf 2.0 TDI, bedre med automatisk DSG?

Jeg er interesseret i at købe en Volkswagen Golf med en dieselmotor, men jeg tvivler på, hvis du køber den med manuel eller automatisk transmission.Dudas: Volkswagen Golf 2.0 TDI, bedre med automatisk DSG?

Jeg læste i et blad og hørt en samtale mellem venner, at DSG Ud over at fungere meget godt det kommer til at tilbyde lavere forbrug selv med manuel gearkasse, begge Volkswagen Golf som i andre biler af Volkswagen-koncernen. Er det sandt? Fra hvad jeg har forstået, automatisk altid bruge mere brændstof end manualer. Har du tjekket, hvis du ændrer DSG Det er, som Mark siger, bedre end håndbog om emnet forbrug? Mange tak.

Reaktion Teknisk direktør Miguel Garcia Highway Bridge

Faktisk sædvanlige, da de begyndte at popularisere automatiske ændringer De er hovedsageligt bidrager mere komfort kørsel, men også en betydeligt højere forbrug, især i de tidlige dage. Men efterhånden har avanceret teknologi har ført til en videreudvikling af disse mekanismer til at tilbyde en stadig bedste ydeevne at med ankomsten af seks-trins automatgear DSG Volkswagen, Det lykkedes dem at godkende en identisk forbrug dem af tilsvarende versioner med manuel gearkasse.

Udviklingen af ​​denne ændring har ikke stoppet, og de nyeste varianter af denne ændring DSG allerede 7 hastighed, er nået i visse versioner, standardisere opnå lavere forbrug. En del af hemmeligheden bag denne form for forandring er inde konfiguration, et system, der i stedet for at ty til de klassiske systemer af hydraulisk momentomformer, som er kendetegnet ved en betydelig glidning forårsaget i en del af dem ældre consumos-, Mount kompleks dobbelt kobling olie badet Det tilbyder lavere indre friktion og opnår et lignende resultat i hastighed drev gear og forbrug. Og ja, vi har testet flere modeller af Volkswagen DSG med denne vej, og resultaterne er fremragende. Måske ikke nok at tale om lavere forbrug, men du kan være sikker på, at forbruget dig med at opnå deres chefer ikke vil være højere end den manuelle. En sikker satsning for en af ​​de bedste automatiske tiden ændringer.

Adblock
detector