Biler til erindring: Kadett GSI Opel

Biler til erindring: Kadett GSI Opel

GTI / akronym GSI blev æret ikoner i 80’erne. Selv i dag, længe efter nogle af disse sportsgrene ikke er slettet fra vores hukommelse. Kadett GSI Opel lide.

Opel Kadett GSI: en kompakt legende

Opel Kadett GSI: en kompakt legende

Opel Kadett GSI: en kompakt legende

Opel Kadett GSI: en kompakt legende

Opel familien Kadett Han blev født i de tidlige år af det 1960, Den er udformet som mest grundlæggende skridt i at tilbyde mærke. Selvfølgelig, det ikke tage for lang tid at have en bred vifte af organer og mekanisk. Allerede i firserne, med lanceringen af ​​Corsa, Opel Kadett steg status og det blev placeret midt markedssegment. Den nye serie præsenteret for 1984-1985 introducerede semibreak krop, salon og pause (Campingplads).

Opel Kadett GSI 1987Men det var i 1987, årgang af kopien, som vi bringer i dag som “Bil tilbagekaldelse“Da han nåede den virkning, den fortjente. sin allerede Kadett GSI Opel mytiske udgave monteret motor to liter forskydning og injektion, hvilket gav 130 hk effekt ved 5.600 rpm og Det oversteg 200 km / t tophastighed. Erstattet den gamle version, med samme to-dørs krop, der er udstyret motoren forskydning af 1.800 cm3, også injektion.

den Opel Kadett puls derefter slå deres rolle i stort set alle samtale, der dukkede op i GTI, for derefter at påtvinge deres tilsvarende GSI som argument. Og sandheden er, at den gode smag, der forlod stadig dvæler i dag. Måske resultatet af denne og selv om de har nogle urimelige omdømme “bil macarras” ligesom mange andre modeller af den tid, Kadett GSI fortsat en fristende mulighed som.

Ejeren af ​​enheden i vores artikel er en salmantino samler, der fortæller os, de grunde til valget: “Jeg har altid kunnet lide hurtige biler og sportsvogne og nu, der var omkring fyrre år, jeg kiggede længselsfuldt på de tidspunkter af unge, hvor stort set alle kompakt masse cirkulation besad en højtydende udgave i sit sortiment, der formildes delvis brændende impulser unge i at tid. den Renault 5 GT Turbo havde; den Volkswagen, Golf; den Peugeot 205 og Citroen Visa havde deres GTI varianter og Fiat Uno, Turbo. Det var firserne og -felices Opel Kadett GSI forårsagede en revolution i denne type bil, ikke kun for sin avancerede linje, sin teknologi og digital bord, men ved sin solide tyske færdige med deres Recaro sæder, dens magt, dens accelerationen fra 0 til 100 km / t på 8,5 sekunder og frem for alt, for dens udstyr. Den skam var dens høje pris som behændigt overhalet en million og en halv pesetas. dem GTI og GSI blev brændt, udgør en mørk genstand for begær, at alle unge bilentusiaster ønskede at besidde. “

den Opel Kadett GSI i dag er ikke en let bil at finde i god stand bevaring. Og, oprindelsesland, fordi enhederne efterfølgende solgt på spotmarkedet gik gennem skødesløse hænder det meste, genereret Kadett GSI park med vedhæftede filer væk fra udstyret af modellen og nogle endda kommer til en verden af ​​tunning.

Opel Kadett GSI“Over tid jeg ønskede at erhverve en afbalanceret GSI, dvs., han var i god brug, som ikke vil kræve en omfattende restaurering og ville have haft en god alderdom, fri for uvedkommende tilbehør, drevne chips og andre som sædvanlig gaver i andet og tredje ejere af sådanne biler. Muligheden kom i 2006, da jeg opdagede dette problem via en Internet forum. Jeg kontaktede ejeren, der ikke ønskede at slippe af med det uden at have sikkerhed for, at faldet i gode hænder. Jeg var nødt til at forklare min forkærlighed for klassiske biler og først derefter enige om at sælge det, selv til en god pris, “siger han.

To dage senere, vores helt tog bussen billet til Madrid og hjem igen han rullede i sin helt nye Opel Kadett GSI og. Bilen gik mere end han troede, så ved ankomsten, det første han gjorde var at kontrollere, om motoren var den oprindelige. Og det var, faktisk. Hans tilstand var usædvanlige. Det havde 115.000 km real, én ejer, regelmæssige revisioner var blevet videregivet den officielle tjeneste af brandet og havde altid været holdt i garagen. “Som en forholdsregel jeg udskifte bælter, filtre og væsker. Men jeg red rundt med ham, men jeg sætter det op med jævne mellemrum. Ligesom jeg altid sætte dem tonerepetitioner mine biler, jeg kalder det -Borjamari-, fordi der var intet barn-pære på det tidspunkt, Kadett GSI ikke havde hende. ” Ord sin ejer.

Opel Kadett GSI 1987
motor tværgående front. 4 cylindre på linje. 1998 cm3.
magt 130 hk ved 5.600 rpm
transmission forhjulstræk. 5-trins
maksimalhastighed 205 km / t

Du kan også være interesseret i:

Biler til erindring: Citroën Visa GTi

Biler til erindring: Renault Fuego

Biler til erindring: VW Corrado

Adblock
detector