Ford Focus ST vs VW Golf GTI Performance, hvad er bedre?

Sammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevneSammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevneSammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevneSammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevne

Volkswagen Golf har ikke kun været den GTI chauffør kategori generation efter generation (og det har været mere end tredive år, da det først dukkede op), men selv opretholdes over tid, så længe Henvisning i denne kategori af sport.

I nogle år nu også Ford Focus har sin ST sports-version, hvis tilgang er meget lig den VW Golf GTI grundlag, Selv om det er rigtigt, at hidtil ikke har været i stand til at stjæle for meget vægt på det tyske myte. Og vi siger til dato ... fordi denne gang prøvet overvundet.

Den sidste Ford Focus ST som er landet på markedet ser ud i dag bedre forberedt end nogensinde til rival i de bedst mulige betingelser med den almægtige Volkswagen Golf GTI. Til lejligheden, og for at se, i hvilket omfang kan overskygge ham, Golf, vi har også valgt mere skræmmende udgave Performance: hensyn til bl.a., med en lidt kraftigere motor, der udvikler 230 hk i stedet for 220; tilbyder også større bremser, 18-tommer hjul Seriel snarere end 17 inches og frem for alt en differentiale mekanisk begrænset slip elektronisk styring, der gør en forskel, når rullende meget hurtigt. Udadtil denne Golf GTI Ydelse også for de forreste bremsekalibre malet i rød, blandt andre mindre fremtrædende slående detaljer.

Ford Focus ST: dine ændringer

den Ford Focus ST envite står den tilsyneladende måske ikke for ændringer over sin forgænger. Men de analyseres yderligere, ser vi, at fordelene fra vigtige forbedringer med hensyn til æstetik og udstyr, men vigtigst uden tvivl den Det viser ændringer fra teknisk synspunkt. Den benzinmotor på 2,0 liter turbo næppe er uændret, men nu med tilføjelse af System Start / Stop, få reducere brændstofforbruget med omkring 6 procent. Til denne mekanisme fortsættes annoncere en maksimal effekt på 250 hk og næsten 37 mkg drejningsmoment, som sætter det foran selv rival Volkswagen Golf i hvad angår for mekanisk ydeevne. Selv om det er rigtigt, at vi også skal huske på, at ifølge officielle data, Ford Focus ST Det vejer omkring 40 kg mere, noget, der er også blevet fundet ved målinger på skalere vores tekniske center.

Ford Focus ST vs komparativ VW Golf GTI ydeevneEndnu vigtigere er de nye funktioner denne Ford Focus ST med hensyn til rammen. Teknikere Ford Team RS har fuldstændig ændret tuning af suspensioner til adfærd mere adræt og sporty. Med dette mål har ændret sig fuldstændigt løbeværk opstillinger, de har substituerede spjæld for en mere energisk idiot og også ændre Bageste ophængningsfjedre. Derudover har Ford også arbejdet på en revision af den elektriske servostyring og trækkraft kontrol, som i dette tilfælde fungerer som autoblocante. De er subtile ændringer og, som omtalt nedenfor, opnåede optimere ydeevne og køreglæde Ford Focus ST.

VW Golf GTI: balance GTi

den kun Ford Focus ST Det udbydes med manuel gearkasse seks hastigheder mens Volkswagen Golf GTI også Den fås med kasse DSG automatisk dobbelt kobling at, som sagsøgte har været vores valg til lejligheden. Det er overflødigt at sige, med DSG, Volkswagen Golf GTI Perfomance dette bliver en sport langt mere egnet til dagligdags kørsel og især i rejse i byerne, hvor Ford Focus RS er ikke også komfortable: Dens kontrol er sværere at betjene, mens ledelsen har en meget begrænset venderadius.

Volkswagen Golf er altid som en mere komfortabel, glattere håndtering bil. Deres suspensioner, selv om de er ganske stærk også bedre absorbere uregelmæssighederne i firmaet ... og at vores enhed ikke er monteret spjæld styres mulighed. Ford Focus ST Det har en sporty humør og det viser, det er hårdt som en bestyrelse, er mere støjende og motor giver en langt mere voldelig reaktion, mere turbo effekt.

Ford Focus ST er, for at sige det lidt mere temperament, selv om det er rigtigt, at 2,0 TSI benzin Volkswagen er endnu mere tilfredsstillende: det er blødt og meget raffineret i sin drift, men tilbyder en kapacitet på imponerende respons og Det kan prale med en enorm magt på alle tidspunkter. Den Volkwagen Golf GTI er også en mere tilfredsstillende, når de rejser bil, mere komfortabel og behagelig, mens, stopur i hånden, leverer overlegen ydelse, selv om det er rigtigt, at forskellene er minimale. Tykkere er forskellene i ændring i brændstofforbruget, omkring liters mere pr 100 km til fordel for VW Golf GTI.

Ford Focus ST: internVW Golf GTI Ydelse vs Ford Focus ST, herunder kurver

Tid og dykke mere snoede baner, bjergveje twisty og konstant skiftende støtte. Her el Violkswagen Golf GTI demonstrerer høj effektivitet under disse omstændigheder, er det også resulterer nemt og givende kørsel. Det er en bil, der mener alle ting, der altid går, hvor du ønsker det, og der næppe sætter chaufføren i problemer. Hvis din tunge kavaleri fordel, kan du rulle meget hurtigt, fordi det altid transmitterer ro og kan prale med en meget nem og forudsigelige reaktioner. Desuden bremse meget godt og uden dikkedarer, selv om det er rigtigt, at Ford Focus ST gør det endnu bedre: Dit system er mere kraftfuld, men synes ikke så modstandsdygtige over for træthed. Hvilket giver mening, hvis man tænker på, at diskene er mindre.

den Ford Focus ST allerede tydeligt hans sporty og radikal humør. Hvis du er på udkig efter sjov, er der ingen tvivl om, at Focus ST er en god bil. Forbedringer i rammen er her bemærkes, og en masse: Agility har vundet mange heltal og som et resultat bilen er vist lige så effektivt som givende kørsel. Den trænger nemt ind i svingene, fronten er meget adræt, hurtig og præcis, mens den bageste er vist meget mere modtagelig for at skifte support i Volkswagen Golf GTI

Endelig er det tid til at gøre status: får valget, den Prisen er ikke en faktor, især hvis Volkswagen Golf udleveres med DSG, den fem-dørs eller endda pakke Performance. I så fald skal de have indflydelse på andre spørgsmål, såsom personlige smag, følelse eller lidenskab for kørsel. Endnu en gang Volkswagen Golf GTI er den perfekte balance, sund fornuft, mens Ford Focus ST er en sporty GTi, mere radikal og passende for en yngre klientel og lidenskabelig. Nu, du beslutter dig.

Du kan også være interesseret i:

Sammenligning: Alfa Romeo Giulietta QV vs Ford Focus ST

Compartiva: VW Golf GTI vs Mini Clubman Cooper S

Sammenligning: den bedste GTI ... Diesel