Sammenligning: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5,0 V8 S

Sammenligning: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5,0 V8 S

De hjemsøge dig. Er to strømme af fornemmelser, to sportsgrene, der samler udsøgt mekaniske, skønhed, ydeevne, dynamik og lyd, meget lyd. Hvis AMG SLK stiger til en ny dimension, den fem hundrede hk F-Type V8 slynget ham til en himmelsk verden.

Sammenligning: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5,0 V8 S

Sammenligning: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5,0 V8 S

Sammenligning: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5,0 V8 S

Sammenligning: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5,0 V8 S

Vi lever i en tid, der store motorer flercylindret begynder at vige for mindre mekanisk, men ikke mindre kraftfuld. den V8 De begynder at gå på pension med en effektiv og lyse 6 cylinder, men det er ikke tilfældet med disse to dyrebare roadster, der gør deres frodige V8 endnu et argument for at ville have en af ​​disse jaguar F-Type og Mercedes SLK AMG.

Et par år mænd AMG De gav et twist til SLK, ved at hæve magt dens 5.5 atmosfærisk V8 til 421 hk. Det er utroligt at se, hvordan det blok åben for 90 grader er hul i forgæves SLK, plads kursus indtager alt. Tænk et øjeblik, at det SLK er en roadster bare 4,1 meter lang (du vil tænke og ikke uden grund, at F-type er et andet sted), med en akselafstand på 243 cm, eller hvad der er det samme, har foranstaltninger utilitaristisk Clio, men med en enorm motor på alle måder.

den V8 af aluminium den AMG SLK Det er et vidunder af teknologi og løsninger blandt sine højdepunkter den cylinder deaktivering 2, 3, 5 og 8 under drift ved lav belastning op til 3.600 omdr./min, en måde at replikere strategien downsizing, opretholde en V8. Når dette sker, intet fortæller dig at komme videre 4 cylinder. Fra stilstand starter altid bevægelsen kører 8 cylindre og passage over og konfiguration er umærkelig.

i jaguar diplomati har forladt for en anden gang. De har valgt den stjerne-version F-Type med en imponerende 5,0 V8 også det fremstilles i letvægts aluminium som anvender en kompressor for fødevarer og blade værdier 495 hk og 63,5 mkg, de udgør en helhed blot 2.500 omdrejninger i minuttet.

den F-Type Det er klart større (og tungere) end SLK, Men tror ikke ekstra plads i hans forgæves frem til mere. Monta lang 8-trins automatgear, af 7 i SLK og tager den ottende til at flytte en udvikling lokomotiv, 73,4 km per 1000 rpm, hvilket klart vælge af det 7. og giver dig mulighed "gå" motorvejen ved smid regimer (120 km / t ved 1634 rpm roterer), meget lavere end i SLK (7th 56,5 km / t pr 1.000 rpm).

Bortset fra denne detalje, kan man forestille sig, at begge biler har deres motorer, og derfor deres fordele meget af sin appel. Pushing en frygtelig masse fra samme tomgang; De ser for 7.000 rpm med samme intensitet og i begge tilfælde hele styresystemet er enormt. alle så hurtigt som det er Jaguar, du kan gives anekdotiske så meget walking SLK. Men ud over tallene, F-Type også den pålægger en langt mere temperamentsfuld. den kompressor Det giver et svar, der ofte er dyrisk og op engagerende for rammen.

Inden vi går til at fortælle dig, hvordan, huske en anden fælles faktor af begge motorer: deres præcise mekaniske og udstødning lyde. Hvis der allerede en V8 har en særlig akustisk touch og vi vil tabe, hvis ingen løsning (se hvordan det lyder nu F1), arbejdet på deres udstødning linjer (med interne ventiler, der modificerer rute), gøre disse mekaniske musikinstrumenter. Men i jaguar, Erhverver dens akustiske område musikalsk koncert. Både acceleration og fastholdelse, lydmærke genskaber et miljø så tæt på konkurrence, hvilket kan føre til at mætte på en lang rejse, og at føle sig alt for observerede i byen, men alligevel kan man ikke hjælpe provokere ham med slag accelerator der lægger mere vægt på din kørsel.

vi startede

For sin korte shoeprint i SLK AMG du kan have følelsen af ​​at være sobremotorizado, men alt kommer så mere naturligt end du kan forestille dig. Dens forreste ende er hurtig og fast, hans tilhængere ikke transmittere sving bekymringer en kort køretur og bag, ingen seriel autoblocante, ville miste den indre hjulstræk jævnt og ikke brat afbrudt ESP kørsel. resultat let gasspjæld (På bekostning af at være mindre effektiv), så længe du er disciplineret med dine instruktioner.

den F-Type du Det kræver meget mere. Det er mere reaktiv dine ordrer, hvilket ikke er en defekt; tour meget godt og transmitterer masse selvtillid på enhver støtte, men spiller ud af kurven og være omhyggelig med dine intentioner. hans autoblocante standard er meget effektiv og dette indebærer altid køre krav. den F-Type sameksisterer med overstyring meget naturligt, men hendes vipper, når provokeret af prægning 5.0 Turbo motor, De kan være et problem, hvis du ikke ved, hvad vi håndterer. Det påhviler derefter om kunsten at piloten.

Skift F-Type Det er meget hurtigt (mere end SLK), dens fremragende bremser og mod SLK, som emne dæmpning føler, også fordi den bruger puder du kan regelmæssig tastetryk. Vi er på kontrol af 500 hk og skal have alt under kontrol. Alligevel bør Jaguar ikke være en nem kørsel på glat terræn og elektronik ofte kan gøre lidt. den vrede reaktion af din motor og opfylder vægt over 1.800 kg, og når den træder efter at den får sin kollapsede brede dæk, det bliver kritisk.

touch-gåtur

I dagligdagen, i deres rolle konvertible, synes det svært at glemme deres sport tarme, fordi virksomheden præg af hans stativer og deres motorer hele tiden minde os om, hvad de skjuler. Men rulle med rimelige tilpasninger og giver konstant stak motorer. I både indeklimaet også tager dig til en verden så glamourøs som sport. den materialer, den færdig, den udstyr… vi beskæftiger os med køretøjer fortrop på alle måder. den Jaguar lærred tag Det har meget god finish og selvom ikke isolere dig selv som metallisk SLK, dets kvalitet er prisværdigt.

I ingen af ​​de to modeller vises lyde og aerodynamisk beskyttelse ligner, selv om SLK Det har en række deflektorer senere formildende strømme. Også du sætte pris på SLK når det tjener en tur i vinter deres termiske tørklæder, cirka integrerede beluftere i hovedstøtte de sender varm luft til halsen. den lofter den kan fungere i både kører ved lav hastighed.

Adblock
detector