Test: VW Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great Dictator

Test: VW Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great Dictator

Golf Syvende historie, spiller som altid alle pinde ved sit fulde sortiment i motorer, transmissioner, sport versioner, trækkraft og-nogle endnu ikke fornyelse-organer. Alt under en konservativ makeover, men med meget høj udvikling og teknisk indhold. Så jeg ser nu mere korrekt at sige, at golf er ikke dyrere end generalister rivaler, men billigere end præmien.

Test: Volkswagen Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great Dictator

Test: Volkswagen Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great Dictator

Test: Volkswagen Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great Dictator

Test: Volkswagen Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great Dictator

Skeptikere, kom og prøv mig … Nogle mennesker tror, ​​at når du kan spare 20 procent i fremstilling af en bil er noget, det skal være en tab af kvalitet, engagement, sans for detaljer, materialer, forenkling, og at der skal være et uopretteligt tilbage. Jeg tror ikke, og jeg henviser til prøverne: Golf er et tydeligt eksempel. Der er producenter, der taler om forbedringer i mekaniske egenskaber i procenter forbløffende, fordi denne nye måde at fremstille i VW og andre mærker af gruppen er ikke mere end det, forbedring i industriel ydeevne. Jeg ville ikke gå ind i, om disse besparelser også vil resultere i anskaffelsesomkostninger for kunden, men jeg tror, ​​golf har ikke haft en række meget konkurrencedygtige og pris adgang kontinent som i denne generation, selv om det er klart, at besparelser i fabrikationsdel ikke er ligeligt fordelt producent og kunde.

Test: VW Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great DictatorEndelig har vi sat os allerede ved kontrollen af ​​en af ​​sine benzin-versioner, den "ukendt" 1.4 TSi 140 hk selv om det er det samme navn, stilling og ydeevne, Det har intet at gøre med den forrige generation– strøm fra der, som du ved, Golf er opdelt i to, da chassiset: Fra nu af alle Golf bruge multilink bagaksel mod vridnings- akse af mindst potent.

men "vi bruger" Golf før at gå i detaljer med adfærd eller ydeevne. Og den første skuffelse er, når han spiller udforske sin mere velkendte side. Der er nu mindre faktiske liter bagageplads end før, og jeg forstår ikke, når denne nye generation er større og bredere. Ved køb af måneden og kæmper hårdt i sine 380 liter, der er godkendt og bekræftet af vores tekniske center. Men inde, bilen giver så meget af sig selv som nogensinde, med den ulempe, at dens fremtrædende transmission tunnel ‘Jeg samme gælder Audi A3 eller Seat Leon, fætre brødre. MQB modulær så er den platform, der godt kunne have brugt en anderledes for dem, der ikke bære AWD gulv, fordi det forhold, at bruge en femte passager.

Anden skuffelse, uploade den til skalaen: hundrede kilo lovet, har golf virkelig taget meget mindre i forhold til tidligere TSi -også det samme er sket med TDI, selv om det ikke betyder, at Golf er millimeter og øjeblikkelig før enhver handling bag rattet ser virkelig mindre tung end den egentlig er bil. Og for det tredje stor overraskelse; sammenfaldende med vores test, jeg har en chance for at komme på en Golf med en masse mere udstyr konfiguration "standard" benzin end vores er DCC adaptive suspension, udstyret vores enhed. Og hvordan ville denne Golf! Jeg taler specifikt på 2,0 TDi 150 hk benchmark til at analysere interesse TSI.


Test: VW Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great DictatorVW tilbyder i øjeblikket sportsundervogn uden ekstra omkostninger i en række versioner
. Jeg spiser ikke afvise det, selvom du er af dem, der vælger for maksimal komfort. Af den måde, meget som pressemateriale siger Golf udstyret med DCC vil sænke krop, har jeg hævede at måle hjulpet med alle mulige midler, du forudsat Tekniske Center og faktisk gå en højere centimeter. Kort sagt, udviklingen af ​​den sportsundervogn med spjæld normal fjeder virker en reel behandler til sanserne, selv om jeg indrømmer, at afprøves DCC, i sin måde mere "åbent"De kan give dig ekstra komfort i meget specifikke omstændigheder. Det er også klart, at vi kan vælge, hvornår og hvordan du vælger fleksibilitet eller hårdhed har ingen pris -i selve virkeligheden, 940 euroselv om deres ekstremer ikke have syntes selv alt for selvstændig enhed.

Hvad jeg tror under alle omstændigheder, er det ikke nødvendigt at forlænge en masse om adfærd Golf VII. Jeg kan forsikre dig der er ingen anden til at give dig, på samme tid, både smag, køreegenskaber, effektivitet, adel og køreegenskaber. Kan være den bedste i et særligt afsnit, men ikke så gennemsigtig overhovedet, bortset fra at kalde Audi A3 og efternavn er, det vil sige, den samme bil med nogle raffinement i tillæg. Kør langsomt, hurtigt eller grænsen er simpelthen en fornøjelse, men vi må også erkende, at niveauet for den udgående generation var allerede fremragende.

Af den måde, hvis du er en person, der gleanings officielle oplysninger på nettet, du måske har læst, at denne version af Golf fører 288 mm foran diske, når de i virkeligheden er det "fedt"den 312 mm. Du vil se, at data fanen bremsning ydeevne vises ikke, når vi var tvunget til at arbejde i vores anden testbane, hvor vi stopper, men ikke valideret hverken dette eller loudness test, der ikke er den sædvanlige asfalt. Men fraværet af endelige data, ja jeg har på fornemmelsen, at den nye Golf er også strammer bedre end før, en af ​​svaghederne "sidste".

Test: VW Golf 1,4 TSI / 140 DSG / 7, The Great DictatorAtmosfæren i enhver finish er udsøgt, den samme som standardudstyr, men endnu mere på-Advance Sport kommer allerede udstyret film og koster 1.750 euro mindre med denne kombination af motor og ændre-med flere definerede konturer sæder og betrukket med Alcantara / fabric indvendige sconces eller omgivende lys pakke, plus Xenon forlygter eller 17-tommer hjul, der bidrager æstetik og dynamik uden at ofre tur kvalitet. plaget knapper -minúsculos rattet, ved den måde, mog det har kostet mere end normalt at finde funktioner og mestre hovedmenuen, men når du fik tråden kan gøre det uden at kigge væk fra rattet.

Motorer skjule også et generationsskifte enhver regel i tilfælde af 1.4 TSi tvinger os til at tale om en helt ny motor: Farvel jern til blokken, nu derfor lettere, ligesom dobbelt trykladning viger for en mere enkel "konventionel" af en enkelt turbolader, bevare, ja direkte brændstofindsprøjtning. Kompleksiteten af ​​denne nye generation ser ikke meget gavn, hvis ikke spare, inkorporerer den ACT-systemet slukket cylindre premiere brand i V8-i starten af ​​markedsføring, hvis du kunne erhverve denne motor med eller uden ACT.

Uanset denne tekniske plus, føle motoren langsommere reaktion end den forrige generation, på samme måde som turbo effekt er mest tydeligt, når overgangen fra lav til middel regime mindre ensartet, men på en måde det gode arbejde i DSG udvisker denne virkning. ACT-modul i forhold til at afbryde cylinder vil være let at finde det punkt acceleration, hvor to af sine cylindre deaktiveres, primært i lleneos ved konstant hastighed på tværs af et krydstogt eller endda i mange byveje. Det følger motorens drift med to af sine latente cylindre bliver fremragende, selvom du opfatter en ændring i tonen i motoren og en meget svag mekanisk vibration, symptomer, der kompenserer for den omstændighed, at vide, at du cirkulere med halv brændstof end normalt. Slutresultatet, miniamente lidt, at vi tager fat kørslen, er det fantastisk at være en benzinmotor niveau. Kort sagt, jeg tror, ​​du Det vil blive en meget tilfredsstillende version til sin balance mellem udgifter / raffinering / levering, men efter kørsel 150 TDi også meget fint-kun 850 euro dyrere i tilfælde af manuelt variant TSI’en hvad er stadig meget svært at have hans egen fjende hjemme.

Adblock
detector