Test: BMW 220i, ren lidenskab

Den anden generation af kompakte coupé BMW fastholder sin filosofi, med at æstetiske nik til fortiden, som gør ham til en anden model, der fremhæver den lidenskab, der definerede de sportslige versioner.

Test: BMW 220i, ren lidenskab

Test: BMW 220i, ren lidenskab

Test: BMW 220i, ren lidenskab

Test: BMW 220i, ren lidenskab

Den anden generation BMW kompakt coupé Den er vokset i størrelse, men det holder sin identitet, der gør dig en unik model på markedet mod biler af denne type størrelse og segment med der konkurrerer. Denne tredje bind af korte emne ikke alle falder fra loftet, to døre med rammeløse vinduer og en langstrakt forreste hætte bagtil definere hans personlighed som afspejlet i den tidligere model. En hilsen til en anden tidsalder hvori den passion defineret sportslige versioner.

BMW 220ibruger samme platform som den nuværende 1-serie, syv centimeter lang (tre cm mere akselafstand) og to bredere ved sin krop i forhold til forgængeren, øge beboelsesrum betydeligt, og bagage kapacitet, men uden at give afkald hans filosofi, eller den dynamiske label annoncere sin stil. Hjulkasserne er mere fremtrædende til at rumme respektive aksler, fire centimeter bredere, bearbejde dit billede. Et skridt frem til at gøre det mere funktionelle og brugbart, som manifesterer lidt i dimensionerne af kabinens og en kuffert 20 liter mere stand.

Fra 184 hk

Den nuværende 1-serie tager motorprogram, opgiver de grundlæggende varianter, den 1.6 både benzin og diesel. således, motorer adgang til området vil være to separate to liter, 143 hk og 184 hk hvis diesel varianter, og den samme mængde strøm Endelig testet her benzin. Det er bare at sælge den 228i med 245 hk på den samme blok, der forlader spidsen den eksklusive M235i 6-cylinder og 326 hk, som nu også fås med firehjulstræk. Alle twin-scroll turbo, direkte indsprøjtning, med variable træer dobbelt VANOS knaster og valvetronic distributionssystem.

2,0 motor med TwinPower Turbo-teknologi, er et resultat af politiske modulære motor mærke de maksimale deling dele og komponenter mellem forskellige blokke anvendt i rækken, herunder diesel varianter. En højtydende motor, i vores Dyno det viste et tal meget højere end den officielle, og nåede 193 hk, et godt stykke over 180 HP annonceret og ved en højere hastighed, mens tallet drejningsmoment lidt større end annonceret.

tilbud levering mere lineær power fra lavere omdrejninger end 1,6, der bruger serie 1, mere "fuld", selv med en lignende føler, og der skubber overlegen ydelse. Og desuden, forbrug er lavere halv liter pr 100 km. Fremragende til rejser, men også for at forsvare os i bytrafik. Den testede udgave Det er den mest økonomiske erhvervelse, med en 6-trins manuel gearkasse i stedet for de automatiske 8 relationer, valgfri, hvilket betyder en ekstra udgift på 2.500 euro.

Balance komfort-udstyr

BMW 220iSerie 2 har identiske arkitektur suspensioner sedan, McPherson uafhængig front og bag deformerbart parallelogram, med mulighed for montering af en mere sportslig tog, idioter hårdere. Serien, funktioner brugerdefinerede indstilling, med tre driftstilstande: Comfort, Sport og EcoPro Sport + udover hvis du vælger et antal valgfrie elementer Udstyr-, der handler på forskellige parametre for at tilpasse kørslen på alle tidspunkter. Noget mere levende reaktioner 1-serien, Det tilbyder præcis styring og bremser til at reagere ved berøring og intensitet, hvilket resulterer meget agile på områder af kurver og, leger med de redskaber til at tage den høje motor vender, udnytter balancering vægte og drev til baghjulene, så de åbner vejen til vores vilje, især hvis vi forlader trækkraft kontrol i den mellemliggende så Det frigør dem lige nok til at finde en anden linje og finde fornemmelser, hvis situationen tillader det. Med en meget solid følelse at komprimere suspensionen, bryde komfort på fast lidt uregelmæssig og lettere i forlængelse, er udvidet support på mere åbne veje ikke tilbyde den perfekte balance, der lader dig søge linjer trukket naturligt, tvinger små bevægelser af rattet for at søge regelmæssig støtte. Men under alle omstændigheder, den sender absolut tillid, og det er velegnet til alle niveauer i forvaltningen, med fuld støtte af elektroniske hjælpemidler, der styrer enhver rationel overskud.

fire pladser

BMW 220iUdformet som 2 + 2, den større ydre størrelse af den nye coupe og akselafstanden bemærkes i det indre rum, men gevinsten er ikke signifikant. Kroppen er imidlertid nu 5 mm lavere, men tjente i indvendig højde, endda en cm bag. Bagsæderne begrænses til to voksne overstiger 1,75 m højt på dette niveau, og benplads er ikke generøs. Er egnet til børn, selv om de er "vokset op" og forskydningen af ​​forsæderne og bredden af ​​døren forlade rigelig plads til adgang til at være komfortable nok. Forsæderne selv er rummelige, og førerpladsen er optimal til enhver størrelse, med sæder, der holder tilbage godt og er komfortable.

Der er åbenlyse ændringer i instrumentbrættet design, men alligevel, det synes vi er i den sidste bil på din lille stilistisk pause. Alle betjeningsgreb er inden for rækkevidde, med MMI forenkle ledelsesfunktioner med et velplaceret skærm for at få adgang til oplysninger. Læsning af ure er dog ikke den ideelle, med gradueret speedometer til 260 km / t, så tallene er for broget, i betragtning af størrelsen, for optimal læsning. Den brede midterkonsol skubber pedalerne en smule til venstre for chaufføren, men man vænner sig jævnt og en fornøjelse at finde et godt positioneret bremse og speeder og den ideelle størrelse til tå-hæl manøvre i denne manual version. Også for purister, sporing tælle på en hånd bremsegrebet og handler kun på baghjulene, er det velkommen, selvom det optager mere plads end en elektrisk knap.

BMW 220iStammen har vundet 20 liter til 395 liter volumen, som det er ikke dårligt, og mandehullet er nu noget større end sin forgænger, men stadig begrænset. Den bageste støtte kan eventuelt foldes i tre uafhængige halvdele (40/20/40).

Tre efterbehandling linjer

Standardudstyret er nærige for en bil af sin pris. Kun klimaanlæg, regnsensor og lys, læderrat og gearknop og 17 "hjul, dække forventninger om en bil af sin pris og positionering, plus sikkerhedsudstyr, med 8 airbags. Selv den folde system af spejle, midterarmlæn og kopholdere er valgfri. De tre efterbehandling linjer Moderne, Sport og M pakke, lancering promotion (990 €), De omfatter karakteristiske elementer, der giver en anderledes og mere speciel, rensede eller sportslig atmosfære. Men for det store udbud kollektionen herunder listen over indstillinger, du skal betale som sædvanlig i brand. Ud over elementer, der kan købes enkeltvis, det giver mange pakker: sikkerhedssystemer som den drivende Assistant (616 €); synlighed (2155 €); bi-xenon forlygter (1.115 €), telefon eller navigation (356-2551 €); Tilpasning (M Sport pakken) ...

En BMW produkt til alle, der ønsker en anden coupé med en meget stærk personlighed, men funktionelle og meget anvendelig med denne motor, fremragende præstation, nice ydeevne og moderat forbrug. En anden bil, et alternativ til den sædvanlige koncept coupe.

Adblock
detector