Opel Insignia Grand Sport vs Audi A5 Sportback: Hvilket er bedre?

Opel Insignia Grand Sport vs Audi A5 Sportback: Hvilket er bedre?

Opel har netop introduceret sin nye Insignia i Geneve. Nu med navn Grand Sport, Udvikler nok til at stå over for en ny Audi A5 Sportback? Opmærksomme på den eksklusive duel.

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hvad der er bedst saloon?

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hvad der er bedst saloon?

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hvad der er bedst saloon?

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hvad der er bedst saloon?

Bestemt noget er ved at ændre i Opel. Og meget mere, end det vil gøre. Den nylige annoncering af køb af brandet til General Motors fra den franske gruppe PSA (Peugeot, Citroën og DS) Du vil føre direkte ind, hvad der vil være den næststørste bilproducent Europa efter Volkswagen-koncernen, og kan føre utvivlsomt store fremskridt for tyskerne og franskmændene. Men noget er ved at ændre i Opel fra før denne meddelelse: bare se på store produkter lanceret i de seneste måneder, som den nye Astra, eller den helt nye Opel Insignia, der nu kommer til at markedsføre denne kommende maj og er netop blevet officielt præsenteret på biludstillingen i Geneve.

I dag, derfor fokuserer vi al opmærksomhed på dette Ny Opel Insignia du vil modtage, for første variant 5-dørs, efternavn Grand Sport. 3 måneder siden, og vi kunne kun kravle til ham, men stadig udgave forudindstille og herunder en camouflage kulør. Det syntes vi allerede exceptionel første hånd, så vi havde fremragende, også eksklusivt, sætte så hurtigt som muligt med en reference-segment, præmie og sporty, ligesom Audi A5 Sportback … også blev fornyet i slutningen af ​​2016. Kan være på sit højeste? Vores tyske kolleger på Auto Motor und Sport samle dem til at tjekke.

Opel Insignia vs Audi A5 Sportback: Lignende proportioner

denne første sorg vi foreslår har sin eksistensberettigelse også af kroppen. den Opel Insignia opgivet i denne nye anden generation af klassiske format notchback sedan og 4-dørs, markedsføres udelukkende som sedan 5 dørs hatchback bagtil. Med en stor bagklap. Og voila! Design meget lig den altid viste os Audi med sin salon-coupé A5 Sportback, også gate. Både gift og som en ring.

Audi A5 vs Opel InsigniaI størrelse, dog er der stadig mellem de to klasse forskel. den Opel Insignia Grand Sport handler om en kæmpestor 4,90 meter længde, til 16,4 centimeter længere end Audi A5 Sportback… også 6 centimeter lavere på vejen. Akselafstand, er imidlertid praktisk talt identiske. Spørgsmål derfor større udhæng i Opel. Indtastning Se silhuetter og design, er det også klart yderligere forbedring i Audi linje og en stadig mere pragmatisk ånd i Opel.

Noget lignende sker inde. den Audi A5 Sportback også retfærdiggør den højere pris på en klar mere kreativt niveau design og miljø, både ved berøring og overflader, såsom fladskærme og opløsninger. Ja, med hensyn til brugervenlighed og styrke, denne nye Opel Insignia Grand Sport kan prale holde op fuldt mod Audi. Selv sin 7-tommer berøringsfølsom skærm, der tager sin base den nye Astra, nu meget reduceret botonera, bliver endnu nemmere at bruge og intuitiv end Audi. Meget rent og ryddeligt, Insignia også nu bærer mobiltelefonen Infotainment med Apple carplay og / eller Android Auto.

den Opel Insignia Grand Sport nu også tilbyder digital instrumentering… ligesom A5 Sportback. I midten kan du vælge at få vist oplysninger fra den indbyggede computer, navigation, hastighed … Også på den ene side og en anden vil du støde på temperatur eller brændstof niveau. Og en anden ny funktion i Opel er Hovedet op Display valgfri. Det kan også projicere en masse oplysninger på forruden, såsom hastighed eller navigation … ligesom A5 Sportback. Kun projektoren tilfælde oven på instrumentbrættet ser dårligere kvalitet og billigere end Audi.

Opel Insignia: InteriorOpel Insignia vs Audi A5 Sportback: inde

Men denne Opel Insignia Grand Sport fortsætter med at tilbyde meget gode indhold. For eksempel, din EGR flere pladser justering (Selvom valgfri for lidt over 600 euro) de er mere komfortabel de valgfri sport også Audi. Hvis vi sidder tilbage og selv uden henvisning imponerende plads mellem Volkswagen Passat sedans, den Opel Insignia er betydeligt større og beboelig Audi A5 Sportback.

Og i modsætning til den første Insignia, har den nye Grand Sport vokset indvendige bredde … nu tillade tre voksne passagerer kan rummes relativt godt. med hensyn til bagagerum, selv om Opel Insignia Factory annoncerer kun lidt større kapacitet end A5 Sportback (490 liter last af Audi 480), Dens større bredde og gate skal gøre i praksis også gøre det mere behageligt i Opel ladning i Audi.

Billeder fra inde i Audi A5Opel Insignia vs Audi A5 Sportback: motorer og teknisk

Fortsæt på deres mekaniske intervaller. den nye Opel Insignia Grand Sport vil tilbyde forskellige effektniveauer, der dækker i diesel af 110-170 hk, og benzin De vil bevæge sig mellem 140 og 250 hk. At fremhæve to diesel 1,6 liter motor med 110 og 130 hk, og 1,5 T benzin med 165 hk og 260 hk 2.0 afrundet og turbo prestacional dit tilbud.

den nye Audi A5 Sportback, i mellemtiden, det giver en meget mere begrænset og eksklusivt udvalg. i diesel, kun tilbyder et valg: 2,0 TDI 190 hk magt, med mulighed for manuel gearkasse, automatgear DSG og quattro firehjulstræk mulighed. Mens der i benzin kun én 2,0 TFSI 252 hk, altid automatisk og firehjulstræk, udgør hans tilbud.

Den lavere mekanisk vifte af Audi og den største plads Insignia er nogle af de forskelle, vi har værdistigningen fordi eller dynamiske vilkår eller leveres, synes i dag, at gå se meget forskel mellem de to saloner. Med en meget forbedret aerodynamik Insignia (cx annoncerer en 0,26 ved 0,28 A5 Sportback), mulighed for også at tilbyde en eksklusive nye AWD vecorial på området med drejningsmoment split og bebuder en Trimmet vægt op til 175 kg, ikke engang liste teknologi, og muligheder og ekstramateriale, synes lavere end i Opel Audi: den Logo kan også have FlexRide adaptiv undervogn (Du kan ændre dæmpning, gasspjæld, styretøj, ESP forandring og i Normal, Sport Tourer og tilstande) med en ny 8-trins automatgear, med det nye lyssystem IntelliLux, med IntelliLink og OnStar sikkerhedssystemer og tilslutningsmuligheder … og så videre. Stort set det samme som det er i dag i stand til at tilbyde Audi, eller endnu bedre.

duellere salonerOpel Insignia vs Audi A5 Sportback: prisen

men en anden stor forskel som vi lukke denne statiske indsats må vi også føre til pris. Spærring et stop 2.0 T 260 hk version vil øge din regning og Audi A5 Sportback vil matche Opel Insignia Grand Sport vil være mærkbart billigere … i hvert fald efter de satser begynde at vise i Tyskland.

Der er denne anden generation meddeler, at vil starte på omkring 26.000 euro benzin, mens den øvre Diesel 170 hk bør være omkring 30.000 euro. Og i det samme marked, ingen Audi A5 Sportback, endnu mere kraftfuld, lav på 38.000 euro. I Spanien, som altid, det er dyrere. meget lovende, derfor denne nye Opel Insignia Grand Sport. Det kan ikke være så elegant som Audi, men det er en stor bil med lidt at misunde.

Du kan også være interesseret i:

Opel Insignia Sports Tourer: så vil familien Insignia

Den nye Audi A5 Sportback, i test

Opel Insignia 4×4 trækkraft vektor premiere cast

Adblock
detector