Første test: Peugeot Partner 2015 når det er bedst

Første test: Peugeot Partner 2015 når det er bedst

Peugeot Partner opdaterer billedet indeholder mere teknologi og giver det en forskelligartet familie af motorer er mere effektiv og kompatibel Euro6. Den Tepee, mere fokuseret på passagertransport, rækkevidde starter ved 13,635 euro med rabat inkluderet.

Første test: Peugeot Partner 2015 når det er bedst

Første test: Peugeot Partner 2015 når det er bedst

Første test: Peugeot Partner 2015 når det er bedst

Første test: Peugeot Partner 2015 når det er bedst

Banner PeugeotNæsten brugt 20 år på markedet denne alsidige multi-purpose vehicle er en interessant alternativ til kompakt MPV’er, især for dem, der har brug for en model til at udnytte både deres faglige aktiviteter og deres fritid.

Den første generation Peugeot Partner udkom i 1996, i 2002 gjorde han den anden og den tredje i 2008, som fik et nyt design i 2012. Den specifikke vægt af denne model i Peugeot interval er uomtvistelig, som for eksempel Partner er den tredje bedst sælgende model det franske mærke i Spanien, efter 208 og 308. Desuden produceres på fabrikken i Vigo, hvor alle eksporteres.

forynget

Peugeot Partner nu udstyret med en ny udvendig styling, med et redesign, der søger at give større modernitet. Præsenterer en ny kølergrill, kofangere ændres til at give en større følelse af robusthed til at have forstærkninger og fremhæver dens lysende identitet nye LED dagslys siden af ​​tågelygter.

Glasset Tepee sortiment omfatter mere fokuserede blandet anvendelse modeller. De kan bære 5 eller 7 sæder, med uafhængige udtagelige sæder i anden række, og med et minimalt volumen af ​​675 liter bagagerum kan stige til 3.000 om nødvendigt. Den glidende sidedøre er kun valgfri i de mest basale færdiggørelse. Derudover disse versioner Zenith kan montere taget, Det øger intern lys og øger dias hule indre til en kapacitet på 184 liter.

Alle motorer er nu mere effektive. I benzin de er tilgængelige VTi to versioner af 98 eller 120 hk, mens der i Diesel BlueHDi der tre varianter af 75, 100-denne også med robotiseret ETG6- eller 120 hk. Med de mest magtfulde BlueHDi har vi lavet en lille by- og bynære rute, der fremhæver den glæde, der formidler takket være sin problemfri drift og dens god respons fra lave omdrejninger. I løbet af 2016 området vil blive afsluttet med en version 110 hk 1.2 PureTech.

også elektrisk

Peugeot PartnerPeugeot holdt i intervallet Partner elektrisk udgave, med en Anslået interval på 170 kilometer. For total batteri genopladning du er brug 8½ timer i en konventionel prop, men med en hurtig ladesystem kan levere 80 procent strøm på bare 30 minutter. Sikring af trækkraft kæden er 5 år eller 80.000 km, med 8 år eller 100.000 km for batteriet.

I den nye Peugeot Partner sortiment fremhæver også forbedringer i konnektivitet og drivende hjælpemidler. Som en førende udstyr parkeringssensorer, bakkamera, farve touch screen 7 ” og det nye telematik-system med stemmestyring og funktion MirrorLink vises. Fra november vil ankomme Aktiv By Brake, et system, der automatisk stopper bilen ved lav hastighed, hvis den opdager en mulig kollision.

Partneren kan regne med Grip Styr en avanceret traction control, der giver op til fem driftstilstande alt efter terrænet, hvorigennem det cirkulerer; men uden at glemme, at der er også versioner med AWD 4×4 for dem, der kræver disse fordele.

Hvem ved sine erhvervsmæssige aktiviteter partner Furgon opstå skal bemærkes, at den nyttige bredde indeni er 1,62 m, med 1.23m mellem hjulkasser, som Det letter lastning to europalets. Belastningen længde når 1,2 m og lastvolumen er steget med 0,4 m3. Derudover kan det føre den Multiflex sæde, der gør det muligt at gennemføre tre personer foran, med en central sæde kan foldes til anvendelse som et bord eller bænk også hvis op til at give adgang til en skuffe dias, er skjult.

Priserne på Peugeot Partner Tepee, med rabatter spænder fra 13,635 euro variant 1,6 98 CV Adgang op til 27,211 euro Extreme 4×4 Dangel BlueHDi 100 hk. I tilfældet med Van, startprisen er 13,494 euro, selv om særlige betingelser for fagfolk og freelancere kan give adgang til en partner fra 11.200 euro.

Adblock
detector