BMW 116I, indre revolution

BMW 116I, indre revolution

Udstyr opdateret billede og en fornyet BMW 1-serie, som introducerer en hidtil uset benzinmotor 3 ‘fremmede’ cylindre, indtil videre, BMW fornemmelser.

Test: BMW 116I, indre revolution

Test: BMW 116I, indre revolution

Test: BMW 116I, indre revolution

Test: BMW 116I, indre revolution

Vi har talt et par år med vækst ‘ned’ af motorer, offer forskydning og genvinding overfeed at etablere effektive motorer af i dag. Denne tendens ‘downsizing ‘ Han har fået os til at assimilere propeller i stigende grad lille, af forskydning og cylinder, i benzin og diesel.

BMW 116ISamlet set 8 cylindre De er vigepligt til 6; disse til 4, som de også erstattes af mekanisk kompakt 3 cylinder. Denne sidste trin er blevet sat spørgsmålstegn ved, så i sagens natur indebærer ‘Odd’ motor: vibes og akustik ‘Uforenelig’ med nogle mekanisk raffinement. Motorer 3 cylinder De er ikke ny. I mange år har de dækket efterspørgslen efter strengt bymodeller og versioner.

Jeg husker et stykke tid som ingeniør gruppe Volkswagen Jeg forsvarede fordelene ved 3-cylindrede motorer, men problemet var, at kunden minusvaloraba tanken om, at havde gjort dem. Men i dag disse mekanikere begynde at overtage og møde mange mere ambitiøse missioner.

Faktisk BMW Du vil satse på tre-cylindrede og i stedet for skridt ved at inkludere dem i serie 1 (Tidligere i Serie 2 Aktiv Tourer og mini), Gøre det i serie 3 har været en redegørelse for fremtidige hensigter. Også på grund af deres størrelse disse motorer leveres som den bedste konfiguration for versioner hybrid. Sikker på at være det mærke, der er, motorer 3 cylinder starten for at se noget andet. Jeg allerede ser dem som forslag siden estupendísimas Ford turde med den avantgardistiske 1,0 Ecoboost benzin 125 hk installeret på dynamisk Focus og nu i Giant Mondeo.

BMW Han har forberedt sin vej og gøre din blok tricilíndrico en første propel-kant, bestemt til sport mere sofistikeret, hybrid i8. I dette tilfælde er blok 1.5 lavet af letvægts aluminium, med fordeling Dobbelt VANOS og Valvetronic, og injektion turbo direkte, når op betale 231 hk, som det giver os en idé om deres potentiale … og mulige fremtidige destinationer. På den samme blok, med de samme tekniske løsninger, overtager fra den tidligere 4 cylinder 1.6, at fremspringet BMW 114i overgivelse 102 hk. I dette tilfælde er den nye 116I annoncerer 109 CV og en halv liter mindre end det gennemsnitlige forbrug. På det tidspunkt spekulerede vi tilfredshed 114i, som vi nu har bedt om dette 116I. Hvis 114i vi konkludere, at det måske var diskutabelt hvordan skubber, men ikke hvordan den gør i ny 116I kommer i spil et tredje aspekt, fornemmelsen af ​​rotation: hvordan du føler, og hvordan du hører.

Raffineret … 3 cylinder

BMW 116Iden tidligere 114i savnet assimileret drejning forfinelse af det 4 cylinder. dette 116I sikkert har en af ​​motorerne 3 cylinder flere overtoner ved at dreje på markedet, men de fleste, men straks niveauet for vibes at du opfatter i rat og løftestang ændringer starte den De giver ham væk. hans akustik Det er lavt, men mangler ‘identitet’. Eller så jeg tror. I den forstand kan det være, at den BMW kunde er mere krævende. Under alle omstændigheder snart du rive med af sin enorme glad for at besvare.

Ikke meget skub, men det er meget konsekvent og progressiv fra meget lav hastighed, nok til at gøre op til højere gear generøse udvikling fremragende svar nedenfor 2.000 omdrejninger. Du kører som en god turbodiesel. De bedste værdier fokuserer på lav og midten, så din magt i sidste ende spreads meget mere end forventet. I virkeligheden, fra 4500 rpm dit svar er så flad, at du gør dette punkt som tag og se dig længe, ​​inden der skiftes gear. Du vil ikke føle, at køre en BMW hurtigt, men ja opløsningsmiddel og især god Hvis du er en person du flytter til den anden trafik.

adfærd

Du spekulerer på, hvorfor denne version, når den serie 1 Det er alt, BMW din sport fremdrift bagtil Det indikerer. hans chassis Det fremgår også af en geometri af adresse ophøjende hans dynamik. Interessant, snittet 1.5 ikke kun vægtreduktion i forhold til tidligere 1.6, også bidrager til en vægtfordeling strengt kontrolleret af os symmetrisk Akselafstand, da han kan lide at prædike for BMW. Kort sagt, du føler, at dette 116I er meget neutral og hurtigt chassis og ikke ved sin motor.

Kvaliteten af ​​din slidbanen er ekstraordinært. Jeg tror her kommer din ejendom mere præmie vedrørende modeller stolt kompakt generalister de kan sætte spørgsmålstegn ved dette 116I. Den forreste ende er meget informativ og præcis, men også at tilbyde en komfort Generel bacheo meget høj. Da de er nu BMW serie, denne 116I lægger ikke skjul fleksibilitet suspension du markerer vis vuggende buede og blade vises lodrette bevægelser den mest anklaget for hvad du ville forvente fra brandet krop. Men hans trukket synes urokkelig, også fordi motor ikke på kompromis på alle de chassis. Den bageste sidestiller at skåne alt hvad du kan udtrække fra din motor, uden at føle, at elektronik, som i mange andre BMW, være en aktiv del af dynamisk bil.

Ved kontrol af 116I Du føler det er ligesom alt serie 1 og som alle BMW sedan. lav punkt hofter og loft, er en kompakt ergonomi meget sport. Du føler mere liggende at sidder sammenlignet med konventionel kompakt, forstå med tværliggende motor og trækkraft føre, som vil være den næste generation serie 1.

I mellemtiden, du finde dig selv pakket ind i en drivende meget opgave-orienteret kørsel. Under det brede midterkonsol kører træ den transmission, Det kræver også en central tunnel i bagsæder meget påtrængende. Mens bænken er formet næsten som en tosædede, med hævede ender.

Muligvis være kompakt mindre familie markedet, men også den eksklusiv ved dens meget mekaniske konfiguration. hans udstyr bekræfter også eksklusivitet og kvaliteten af ​​modellen, men ikke af hans standardudstyr, og det har forbedret sin fornyelse. configurarte en BMW Det kræver tålmodighed af mængde af optioner du har til din rådighed, mente mange, der ville være standard.

Adblock
detector