BMW X4 Coupe vs Mercedes GLC: test to SUV med sports trop

BMW X4 Coupe vs Mercedes GLC: test to SUV med sports trop

Mercedes GLC Coupe vises, hvor BMW X4 var grasserende, hvor den alsidighed giver vej til en mere forstyrrende billede og en mere dynamisk adfærd. Vi står over for disse to SUV'er farverigt billede.

BMW X4 sammenligne xDrive 20d versus GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250D

BMW X4 sammenligne xDrive 20d versus GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250D

BMW X4 sammenligne xDrive 20d versus GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250D

BMW X4 sammenligne xDrive 20d versus GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250D

Det område, at BMW X4 slidbane og Mercedes GLC Coupe har noget mystisk, fordi tilvejebringe en SUV, et køretøj praktisk personlighed, mærket sporty stil det kan synes i princippet, modstridende. Måske er det derfor, når BMW lanceret i eventyret med BMW X6 i 2008 havde mere end én tanke i den bayerske mærke blevet lidt skør. Sandheden er, at ingen konkurrent var klar til at overraske, men efterhånden så, at der var chauffører, der passer dem denne formel selv SsangYong lancerede Actyon- og BMW har besluttet at fortsætte sagaen med X4 og i 2014.

Han har brugt tid indtil andet mærke peger på dette meget eksklusive område inden for den etiket, der holder sammen den tyske præmie, Mercedes Han har besluttet at strejke i denne "protektorat" med sin nye GLC Coupe. Selvom man kan sige, at lige landet på markedet, ordrer, der administrerer stjernen mærket på GLC rækkevidde, 50 procent svarer til dette organ sporty stil. For BMW, solgt nær så mange X3 og X4, således for eksempel i månederne 2016 andelen af ​​solgte enheder var 53/47%, med en klart opadgående progression for coupe karosseri. Det synes derfor, at det er berørt af disse mere kantede SUV offentligheden er stigende.

Meget mere end en slående krop

den "transformation" den Mercedes GLC i coupe ikke kun det indebærer en ændring af æstetik: Din krop er næsten 8 cm længere og Det er 4 cm nærmere jorden at af "normale" GLC at tegne mere dynamisk silhuet og en tag anklaget downlines fra B-stolpe i slutningen. Det indeholder også serielle én specifik suspension med kortere fjedre af bilen afledt, og forskellige chassis-indstillinger til at forbedre en mere adræt i sving adfærd.

med 4,73 m lang, GLC Coupe er også 6 længere end BMW X4 cm, udover 8 bredere og to lavere. Han tager også 6 cm akselafstand -2,87 m foran 2,81-, men sandheden er, at alt dette højdeforskel ikke omsættes til en meget anderledes beboelighed, da pladsen i forsæderne er identisk i begge SUV, mens bag, Mercedes tilbyder et par centimeter mere benplads - 76 cm og -93 cm loftshøjde. BMW X4 I stedet, målt ved vores tekniske center, Det tilbyder en noget større bagagerum på 450 liter, i forhold til 385 af GLC Coupe, og både indbefatte en yderligere port, der åbner og lukker automatisk. I begge kan du anmode om åbningen funktion passerer foden under kofangeren. Mercedes har også nogle skytter, der letter folde de bageste ryglæn til at udvide området, når lastning operation ikke udføres så komfortabelt i BMW.

Men ud over de praktiske aspekter, chaufføren der har begået disse sporty SUV søger også givende køreoplevelser. I denne henseende i intervallet X4 du kan vælge en fantastisk udgave M40i 360 hk, mens GLC Coupe vil snart være tilgængelig en 43 AMG 4MATIC 367 hk, men vores sorg fokuserer på mere "jordiske" versioner, som har tendens til at få fat i flere salgstal. Det er tilfældet BMW X4 xDrive 20d Automatiske 190PS here overfor GLC Coupe 250 d 4MATIC 204 hk -den 220 d forbliver i CV- 170, der inkorporerer Seriel automatisk skift 9G-Tronic 9-speed, en sag, at den automatiske udstyre BMW.

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250D

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d: hurtigere og smidigere drift

begge fire-cylindrede motorer har en temmelig god præstation, men når de søger det øverste område af tælleren observeres, mærkning afstande i form af lydstyrke og raffinement med seks-cylindret dieselmotor til rådighed i højere versioner af begge modeller. Forskellen på 14 hk flyttet til ydelser, selv om vores skala GLC Coupe vejede 60 kilo mere end X4 1.956 kg til 1.897 kg-fronten. I forbifarten 0 til 100 km / t Mercedes vil tilslutte mere end et sekund -7,46 s 8,58 s ansigt for X4- færdiggøre kilometer mærket med en fremragende 28,8 sekunder, mens BMW er ikke i stand til at bryde de ønskede minute spærreorganet. Og når du søger efter optimal afhentning overhaling, mere af det samme; den 5,57 s Mercedes GLC 4MATIC Coupe 250d i trin 80 til 120 km / t de er næsten et sekund bedre at den tid, som modstanderen.

Og hvis vi søger sjov i et område med kurver, vil vi have det. Den inerti genereret af sine to tons er der, men for eksempel, vores enhed GLC Coupe red den valgfri luftaffjedring -Standard allerede indeholder en effektiv undervogn deportivo- der lav legeme 1,5 cm ved at vælge drev tilstande og Sport Sport + og yderligere begrænsninger rokkekurven, med tilføjelse i dette tilfælde en valgfri pakke AMG med 19-tommer hjul involverer 235/55 dæk foran og 255/50 i den bageste. Det store arbejde med forandring retning hurtigere end den "normale" GLC og umærkelig tab af trækkraft til det perfekte par 4MATIC management system -den oprindelige fordeling er 45:55 procentdel De bringer glæde til et højt niveau. Deres reaktioner er milde og progressiv, der er også en Comfort mode, der blødgør karakter hans svar, og når avivamos tempoet i den mest vanskelige stier elektronik opfylder også sin mission at give præcision og balance.

XDrive 20d BMW X4

BMW X4 20d xDrive: bedre adfærd og forbrug

i BMW X4 har også nydt godt af elektroniske styring suspension som også forbedrer sving præstation, selv om vores erfaringer i andre enheder af denne model, suspensionen leveres som standard og har en meget god opsætning, som giver en god balance mellem komfort og effektivitet, når vi snuble på ujævnt terræn . Otte-speed ændring har gjort os til at se meget godt samlet Kun i særlige situationer synes det langsommere end SLN eller momentomformer synes at vise lidt mere resbalamiento- og endnu engang BMW udskriver sin særlige præg på det dynamiske respons af denne SUV, med sikre reaktioner, en hurtig styreegenskaber og samlet en meget sporty præg, takket være dens drejningsmoment split drivsystem, som har tendens til at prioritere fremdrift. Selvfølgelig, par biler af disse karakteristika viser fasthed i den stærke støtte, der udsender BMW X4, og uden at miste nøjagtighed til grænsen, med en bageste, der hjælper med at runde de snoninger og giver dig mulighed for at knytte en kurve efter den anden glat. En kan forbedres punkt vi har påvist i denne enhed BMW X4 bevist bremser har været noget følsomme over for kraftig brug, hvilket markerede en afstand større end Mercedes-stop: 75 meter at stoppe fra 140 kilometer i timen vs. 72,2 m rival.

I byområder, at klare sig i et hurtigt vejbump udtalt, hvis vi har bemærket nogle tørre suspension i den forreste del af GLC Coupe når man arbejder i kompression, måske tilstedeværelsen af AMG-pakke eller større hårdhed of-the-flade dæk valgfri X4 inkorporerer også lignende, men som begavelse Serien- begrænset i disse omstændigheder den ekstraordinære kørekomfort karakteriserer denne SUV. Og vi kan ikke slutte uden at tale om forbrug, en facet i hvilken 2,0-liters motor BMW fortsætter med at vise sin høje effektivitet, med bedre resultater i både byer rejser eller på lange vej ture, til det punkt, at i gennemsnit er i stand til at spare næsten en halv liter diesel kontra udgifter opnår 2,2 liter af Mercedes at i hvert fald , få en Interessant faktiske gennemsnitlige forbrug -med bedste af benefits- kun 6,9 l / 100 km, 4 procentpoint mere end BMW model.

Du kan også være interesseret i:

Det Jaguar F-Pace, Will Jaguars første SUV imod dem?

Porsche Macan GTS sandsynligvis den bedste SUV i sin kategori

Audi Q5, ombord den nye generation af medium SUV Audi

Adblock
detector