Køb Guide: Hvad Renault Kadjar vælge?

Køb Guide: Hvad Renault Kadjar vælge?

Det er en af ​​de overraskelser af året. Alliancen med Nissan giver Renault Kadjar bruge al det tekniske indhold af Qashqai at være en super SUV salg. Hvilken version er bedre?

Hvad Renault Kadjar købe? Vi analyserer sit sortiment

Hvad Renault Kadjar købe? Vi analyserer sit sortiment

Hvad Renault Kadjar købe? Vi analyserer sit sortiment

Hvad Renault Kadjar købe? Vi analyserer sit sortiment

Hvis en person, du har tillid til tidligere med succes har afsluttet den måde, du forfølger, er det normalt, at drage fordel af deres ekspertise til at nå målet, altid med mulighed for at tilføje dit personligt præg på dette eventyr. Derfor kende fremtiden for Nissan Qashqai (hvis du klikker på linket, vil du se alle deres priser og sortiment) i de seneste år, det syntes, at Renault skuffe stå i En lignende marked SUV sømløse, i stand til at overbevise et bredt spektrum af brugere. Faktisk 60 procent af de dele, der ikke er synlige i Renault Kadjar (linket også alle deres priser og sortiment) De er nøjagtig ens den japanske model.

renault kadjarden renault kadjar, Vi har allerede været i stand til at teste, skal du bruge MP platform CMF C / D den alliance Renault / Nissan, det har også givet anledning til nye Renault Espace eller Rneualt Talisman. Dens image i udlandet fortsætter den designlinie, der startede i den sidste generation Clio, skitserer andre funktioner, der har genereret den nye familie identitet modeller mærke galla.

Renault kadjar: sort og teknologi

den Renault rækkevidde Kadjar Den er baseret på tre motorer, to gearkasser, to typer af trækkraft og fire finish, at konfigurere op til 16 versioner der kan opfylde de forskellige behov for forskellige typer af drivere. Derudover kan Renault Kadjar have en komplet pakke af elektroniske kørehjælpemidler, de fleste af dem kan konfigureres eller frakobles fra R-Link 2-systemet. den bistået nødopbremsning er standard i alle versioner. forbliver aktiv mellem 30 og 140 km / t med henblik på at advare føreren, hvis en kollision, og selv hjælper du bremse, men ikke i stand til at stoppe bilen alene. Regulatoren og hastighedsbegrænser vælger, lettere end i andre producenters systemer, en fast hastighedsgrænse eller ikke ønsker at bruge.

Og for dem, der ikke kender, er det værd at huske på, at en så interessant model som Renault Kadjar er produceret på fabrikken det franske mærke har i Palencia, for hvad er blevet opgraderet med nye faciliteter tegneværktøjer, robotter 250 nye plade en lys kabine maling, har udvidet samlingen og har fordoblet timer uddannelse af personalet. Nu er det tid til at Renault Kadjar analysere afsnittet efter sektion.

Bedøm din bil gratisRenault kadjar: udstyr

udstyr, Renault Kadjar søger at tilfredsstille et bredt kommercielt spektrum. der fire finish til rådighed i sit sortiment. den Livet er enklere, fås med TCE motorer 130 hk benzin og 110 hk dCi Diesel. Det placerer den Intens det bringer bizone, fire el-ruder, Bluetooth, USB, stemmegenkendelse, fartpilot, lys og regnsensor, 17 “hjul og håndfri nøgle. Udover at tænke nogle kosmetiske ændringer, Renault Kadjar X-Mod gå ud for udstyret med traction control optimeret Extended Grip. den Zen Kadjar De er umærket med Infotainment med browser R-Link 2, parkering sensorer på begge kofangere, krom tagbøjler og mørke bagruder.

I de to højeste Renault Kadjar versioner er også standard alert ufrivillige skift baner, som den aktiveres fra 70 km / t, når de passerer en kontinuerlig eller diskontinuerlig linie uden at have indstillet den intermitterende; signal anerkendelse, Det indikerer den maksimale hastighed af sporet, og hvis vi overgår; og døde vinkel detektor, der advarer os om mulige køretøjer, som vi ikke har bemærket af den blinde vinkel. Hertil kommer eventuelt en parkeringshjælp online og batteri, hvor føreren kun virker på pedalerne tilbydes som retningen bevæger alene; bakkamera meget god kvalitet og bakke starthjælp.

Hvis ingen krav en stor teknologisk byrde eller tanker ofte kører på lavt greb områder, den Intens slut Den repræsenterer en godt valg til bemanding forholdet / pris.

Renault dCi KadjarRenault kadjar: Livet ombord

den Renault interior Kadjar rammende kombinerer hård plast med andet blødt, giver det en god kvalitet føler. Ingen luksuriøse materialer, men de er solvent og godt færdige off. Ved kontrollerne stikker gennem en fremragende ergonomi, med en meget komfortable sæder også de holde kroppen godt.

Mod sine rivaler, Renault Kadjar ja Det ikke kendt for beboelighed, men hverken det mangler mere plads. Tilbage, som sædvanlig i serien, er tre beboere indkvarteret med knaphed; transmission tunnel bare irriterende i foden, men det midtersædet ikke tilbyder den samme komfort, selv om en stor midterarmlæn med kopholdere. Er nok slots at gøre genstande langs kammeret.

den Renault Kadjar trunk tilbyder 475 liter virkelige kapacitet ifølge vores målinger, ranking i den gennemsnitlige kategori, med et bevægeligt gulv i to planer at inddeler lasten, variere højden skabe en flad muligt at folde bagsædet overflade. Ryglæn foldes med stor komfort fra en skytte placeret i selve stammen. Kort sagt, hvis du ikke søger det bredeste i sin klasse SUV, kan Renault Kadjar være et godt valg: rummet er rigtigt.

Renault dimensioner Kadjar

Længde / bredde / højde

4.45 / 1.84 / 1.61 meter

Battle – veje

2,65-1,56 / 1,54 m

front./back bredde.

144/138 cm

front./back højde.

94-99 / 96 cm

Space ben tilbage

76 cm

bagagerum

475 liter

Renault kadjar: dynamik

Allerede i gang, Renault kadjar udmærker sig ved sin store balance, fordi den kombinerer et vellykket engagement i sin komfort og dæmpning mellem indholdet flipflops dens krop. Deres reaktioner er altid sikkert og engang overskredet grænsen, er det let at rette bane, men for at være en af ​​de letteste modeller i sin kategori Det viser ikke stor smidighed. Torsionsstivhed bagakslen, i versioner med firehjulstræk er erstattet af en multilink stand til at trække tættere ujævnt terræn, som tjener præcision og komfort. Den elektriske styring er præcis og bremser, mens ikke lyse, giver en god touch.

Dens off-road egenskaber er stærkt påvirket af sin lav frihøjde, af kun 16 cm, og også på grund af dens begrænsede indfaldsvinkel, trods en stor fjedervandring, der hjælper cirkulere ganske komfortabelt bakkede områder. Firehjulstræk er kun tilgængelig med 1,6 dCi 130 hk, men i forhjulstræk med X-Mod slut inkluderet M + S dæk (Hvem forsvare sig med en vis værdighed i mudder og sne uden at være specialister) og trækkraft kontrol optimeret kaldet Extended Grip, forbedring af behandlingen af ​​glideflader. Hvis du er på udkig efter, derfor, en SUV med nogle alsidighed alt terræn bør fokusere på kun én af disse sidste to muligheder.

Renault motorer KadjarRenault kadjar: motorer

Som for Renault motorer Kadjar i benzin den eneste mulighed er en 1,2 TCE med 130 hk overhængende sin progressivitet og elasticitet. giver yderligere finjustering, at dieselmotorer, men de tilbyder større fornøjelse at bruge på grund af sin overlegne drejningsmoment figur. er kun fås med manuel 6 hastighed og forhjulstræk, selv om der i fremtiden vil der være en automatisk; selvom ubekræftet, det synes at være den dobbelt kobling EDC.

allerede diesel, Renaults tilbud starter med Kadjar 1.5 dCi 110 hk, der kan kombineres med både sekstrins manuelt gear, i 1500 euro, med automatisk dobbelt kobling drevet EDC. Altid forhjulstræk. Det er en mekanisk snarere besparelse og korrekt udførelse, ikke skinne i agility, hvis du rejser med hele familien og deres bagage.

Det andet medlem Diesel er den 1.6 dCi 130 hk, et drev ikke alene mere kraftfuld, især mere raffineret og med et lavere støjniveau, det virkelig bliver det anbefalede område at være den mest komplette. I øjeblikket kun tilbydes med en manuel gearkasse, men i fremtiden vil der være en automatisk med momentomformer, og er den eneste, der tilbyder et udvalg af for- og firehjulstræk; dette 2.200 euro.

Priser Renault Kadjar *

Motor / slut

Livet

Intens

zen

X-Mod

TCE 130

20,250 €

21.700 €

23.700 €

24.400 €

dCi 110

22.250 €

23.500 €

25.500 €

dCi 110 EDC

25.000 €

25.900 €

dCi 130

25.000 €

27.000 €

25.900 €

dCi 130 4×4

29.200 €

28.100 €

(*) Nuværende rabat på 1.600 euro producent allerede inkluderet.

Du kan også være interesseret i:

Renault Captur Kadjar eller: Hvilke at vælge?

Kadjar Renault dCi Nissan Qashqai dCi vs

Den seneste Renault Clio 2016

Adblock
detector