Renault Captur Kadjar eller 1.5 dCi. Hvad interesserer dig? vi sammenligner dem

Renault Captur Kadjar eller 1.5 dCi. Hvad interesserer dig? vi sammenligner dem

Vi tester og analysere Renault Captur Kadjar og Renault med 110 hk 1.5 dCi dieselmotor for at finde ud af, hvilken mulighed er den mest interessante og afbalanceret.

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar eller, hvad der er bedre?

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar eller, hvad der er bedre?

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar eller, hvad der er bedre?

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar eller, hvad der er bedre?

Motor, to biler, propellen Diesel 1.5 dCi 100 hk Kadjar indarbejdet i Renault og Renault Captur. ¿Big æsel, gå eller ikke gå? Denne tidløse udsagn sættes i værdi i dag mere end nogensinde, med stadig mere drastiske begrænsninger på bilen. med den motor Renault 1.5 dCi 110 hk vi har denne mulighed for at bekræfte det.

Vi har samlet to interessante biler, renault kadjar og Renault Captur. Psykologi spiller en meget vigtig rolle i denne konfrontation, for mens ejeren Renault Captur Han siger stolt, at hans bil har 110 hk, Renault Kadjar er ingen grund til at nævne det, for at være, at nogle af hans kolleger udlejet en ond smil. Og alligevel, viser tallene, at, placeret ved siden af ​​hinanden, er forskellene ikke så væsentlig. Input skal nævnes, at motoren renault kadjar Det giver et udbytte lidt højere: 0,5 mkg mere til 110 omdr./min lavere omdrejningstal, mens den maksimale effekt er 1,8 CV højest ved 20 omdrejninger i minuttet mindre. Intet, der ikke kan accepteres af loven for spredning i fremstillingen af ​​en propel … og måle en Dyno.

Renault Captur og Renault KadjarRenault Kadjar og Renault Captur, lad os tale om vægt

En anden vigtig, når du fjerner et køretøj dynamisk faktor er dens vægt. Hvis vi sætter ved siden af ​​det en Renault Captur og renault kadjar, alle opfatter, at det er klart fylder mere. Men stående på en skalaer-eller fire, én under hvert hjul, ligesom store krav til os viser sig, at der kun er 90 kg forskel, herunder mere eller mindre, syv af forskel, at gemme sig i brændstoffet, som centret highway tekniker vejer køretøjet med en fuld tank. Kom nu, at renault kadjar Det vejer det samme som en Renault Captur med en person inde. Det er, hvad der sker i ren acceleration, forskellen i test fra stilstand til 100 km / t (10.78 sekunder bruger Renault Captur af 11.38 sekunder det tager renault kadjar) Eller accelerationen fra 0 til 1000 meter (32,72 sekunders Captur versus 33,26 sekunders Kadjar), forbliver i den anden halvdel. Det er i en verden af ​​nyttiggørelse og overhaling, hvor mere håndgribelige forskelle er, og højere jo længere den anvendte vekselkurs, især da udviklingen valgt til Renault Kadjar er længere end sin lillebror, nysgerrigt. I hverdagen betyder det, at hvis et lavere gear er indsat i renault kadjar, Du vil få bedre resultater end i Renault Captur. Ja, det er en fælde foran en teoretisk sammenligning, men i praksis kun involverer minimal indsats og tilbragte et par flere dråber olie.

Kadjar Renault 1.5 dCi og 1.5 dCi Renault Captur, reelle forbrug

Apropos dråber, gå til forbrug. I disse tider med trængsler om intriger og uvirkelighed af emissioner, motoren Diesel 1.5 dCi 110 hk Renault er et godt eksempel på nøjsomhed i udgifterne. Og at godkende det, lad os give nogle eksempler, der ikke normalt afspejler de sædvanlige forbrugstal Highway Tekniske Center. indspillede således forbruget i performance-test, hvor speederen trykkes helt i bund hele tiden, vores to hovedpersoner, den Renault Captur og Renault Kadjar, ikke overskrides langt 10 l / 100 km. gå ikke i panik, så husk, at speederen er trykket helt ned uden medfølelse. I moderat brug uden vores faste cyklusser få resultater, kan disse to modeller forlader mængden af ​​udgifter til miljøet 5 l / 100 km, tiendedele op eller ned, afhængigt af andelen af ​​bykørsel gjort. Og i særdeleshed, i en bil størrelse renault kadjar Det er ikke noget, man ofte nyder blandt sine rivaler.

Renault Captur og Renault KadjarKadjar Renault 1.5 dCi og 1.5 dCi Renault Captur: dit rum

Ja, indtil videre, forskellene var ikke at gå ud over nogle få tiendedele af dette eller det andet, for at analysere andre variabler, resultater er mere forskellen. taler om centimeter (Eller plads til rådighed i interiør), The renault kadjar men du kan ikke nyde en klar fordel, vigtigt, især på bagsædet, hvor bredden af ​​platformen Renault Clio -Om som den er baseret på Renault Captur– er en begrænsning på modeller, der stammer fra det. Og dette er ingen undtagelse. Opnåelse rumme tre voksne på den bageste bænk er en indiskutabel værdi, mens hans storebror opnås lettere. dog Renault Captur Det har en langsgående dias, som kan nyde den samme benplads til bagsædepassagererne. Og hvis de ikke bruger disse rum, kan du glide fremad, at få en boot volumen til toppen renault kadjar, intet galt, ved den måde.

Vil du købe en ny bil? Før værdsætter din brugte bil gratis at bruge vores online-tjeneste officielle vurdering og professionel

Når du bliver set det indre af Renault Captur Det bruger ideer, der kan holde ham, næsten på niveau med praktisk den renault kadjar, Vi kom til en analyse, hvor subjektivitet tager tilstedeværelse. Vi henviser til Interiør præsentation af både de to trim niveau zen. Og der, giver vi et tillidsvotum Renault Captur, hvis materialer, farver og indstillinger forekommer os overlegne i forhold til hans kolleger tur. Det er rigtigt, at selv, igen, begge er Zen-version, en analyse af betydningen af ​​dette ord, i begge modeller, er helt anderledes. den renault kadjar nyder et stort antal elementer udstyr som ikke kun tilgængelig som standard på Renault Captur, men heller ikke støtteberettiget mulighed.

med hensyn til dynamik, ses bort fra deres ligheder i fordele, den Renault Captur, i denne version, er en dynamisk køretøj med hurtige til kommandoer respuestasmás retning, mens den renault kadjar Det hælder til en mere udtalt tilbyde komfort, mere krop krængning i sving og tilbøjelige til at roligere kørsel.

Du kan også være interesseret

– Renault kadjar: vi analyserer inde

– Renault Captur: dens udstyr

Adblock
detector