Test: Suzuki Vitara 1.6 FE 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1.6 FE 4WD SUV god familie

Suzuki Grand Vitara, den mest karismatiske af intervallet, vender tilbage med fornyet energi, klar til at stå over for en hård konkurrence, med en frisk billede, gode dynamiske kvaliteter og høje doser af teknologi.

Test: Suzuki Vitara 1.6 FE 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1.6 FE 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1.6 FE 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1.6 FE 4WD SUV god familie

Efter et segment domineret i årevis i stigning, Suzuki Vitara den genfødt med en filosofi tilpasset de nye tider. Med en fokuseret tilgang vej prioriteret anvendelse, men stadig helt bort deres eventyrlystne side, Dette firehjulstræk version tilbyder mere indhold end nogensinde og krydret med nogle attraktioner at ikke alle hans rivaler kan prale, selv om konkurrencen inden for dette segment, og mere end noget andet sted, er at gange hvert minut.

Bare åbne døren umuligt ikke at lægge mærke til det farverige skær Vores enhed, skræddersyet til at matche bilens farve slående. Pedaler, gearknop, instrumentbrættet, hegn beluftere, rat … ingen detaljer er farvet, hvilket giver nogle originalitet en temmelig sober indretning. I denne overlegen finish, dørene har delvis læderindtræk tilbage, ligesom sæde polstring blandet. Desuden fremherskende hårdt uforgængelige udseende og børnesikret plast.

Suzuki VitaraStadig med smartnøglens i lommen, skal du trykke på startknap at påvise en klar lyd diesel, langt mere synlig udefra bil eller med vinduet ned. Selv om nogle vibrationer synd under det optimale moment område, der ligger omkring 1.600 omgange, dit svar er rart og vilje til at accelerere, hvortil skal tilføjes, at alle kontroller rører er meget dygtig. Kun ændringen vil være en reminiscens af terræn og til tider kan være lidt barsk koldt, men man vænner sig næsten med det samme. Ledelsen bidrager til opgave at gøre følelse af turismen, hurtigt og præcist, ligesom at køre stilling. Sidstnævnte skønt ikke et problem i vores tilfælde, kan påvirkes ved reguleringen af ​​ryglænet, som ikke per hjul, men med håndtag, og ikke helt korrekt, samt manglen på lændestøtte, noget ganske almindeligt i dette segment.

adfærd

Men det bedste er endnu ikke kommet, fordi hvis der er noget, som vores Suzuki Vitara fremhævet med note har været i form af adfærd. Suspension vis fasthed angiver, at er en model beregnet til lejlighedsvis getaway asfalteret spor faktisk viser gode evner, og det viser meget stærk i ujævnt terræn, selvom den testede enhed havde en unik overflade vibrationer -den "cricket" Vi har hørt flere kilometer pistas- i området af instrumentbrættet. Patching er kvaliteten og bilen kan overvinde meget selvsikre mindre komplikationer, der kan opstå, i betragtning af at det er en SUV, med sine begrænsninger fravær af reducerende og differentialespærringer. Firehjulstræk gør sit arbejde godt og det har en selector der giver os mulighed for at vælge mellem forskellige Men Auto, Sport og sne. Den første prioriterer fordelingen til forhjulene, men afleder moment til baghjulene, hvis ingen tab af motoriske færdigheder. I Sport, gas respons er stærkere, det er også en del af en indledende 20% på bagakslen, stigende reaktivitet og inducere rotation meget lidt under acceleration. Sne, der er også den ideelle måde at rejse over land med mudder, du forsøger at opretholde en strøm på hver akse 50%, men den aftale er stadig variabel for reaktionerne af bilen er altid overkommelige, i virkeligheden, hvis du accelerere uden barmhjertighed i igen er mere understyring end i Sport-mode, selv om det er mere skarp ved indgangen af ​​kurven, hvis vi nærmer os for hurtigt. Endelig Lock har en funktion, der kan bruges ved lave hastigheder i sne-tilstand, og opretholdelse af en fast fordeling 50/50. Det er den eneste måde, du kan tilslutte Descent Control. Ikke dårligt for en SUV dens størrelse, hvori indholdet vægt, kort akselafstand og korte overhæng er værdifulde våben for en dygtig chauffør.

Suzuki VitaraRoad også komme til at tænde fordelene ved firehjulstræk systemet og en ramme, som har vist sig at være en af ​​styrkerne ved modellen. Nævnte fasthed af suspensioner uden at nå være ubehageligt, det hjælper indeholde inerti og opnå understøtter hurtigt nok, når du registrerer bilen i hjørnerne,Det formidler tillid. Dens relative lethed søger meget god smidighed, men næppe det vil komme til at komme i problemer, som altid reagerer ædel og meget styrbar til uventet, selv i glatte veje. Netop af denne grund, indrømmer han uden tvivl en meget dynamisk kørsel, da grebet grænse er meget høj, også tilgiver nogen drivende fejl takket være effektive elektroniske hjælpemidler og de gør meget godt hold med firehjulstræk, uden at være alt for påtrængende. Samtidig er det interessant det ekstra sikkerhedsudstyr inkorporerer, som omfatter kollision varslingssystem med automatisk bremsning, om der skal afbøde en potentiel indvirkning på en bil bremser pludseligt, eller helt at undgå det.

Et andet element er klart, at forlygter inkorporere LED-teknologi for nærlys, suppleret med halogen lang traditionelle type. Synlighed er godt, også på grund af højden, størrelsen af ​​spejlene og den brede glasareal, som giver den model, hvis søjler ikke forklejne meget vision. Hvis vi tilføjer en meget kompakte dimensioner og en drejning diameter på 10,4 meter, vi får en meget manøvredygtig bil Det forsvarer godt i byområder og selv under trange pladsforhold. Kort sagt, det er en model med mange muligheder, der vil overføre sine dyder, som du bruger det. Og hvis du keder, kan du altid tale med talegenkendelsessystem.

Adblock
detector