Renault Captur 1.2 TCE 120: teste den nye urbane SUV

Renault Captur 1.2 TCE 120: teste den nye urbane SUV

Nyrenoveret, gennemtestet Renault Captur 2017, i dette tilfælde, den benzin version 1.2 Turbo 120 hk, en lille SUV med et højt komfortniveau.

Vi testede Renault Captur 1.2 TCE 120

Vi testede Renault Captur 1.2 TCE 120

Vi testede Renault Captur 1.2 TCE 120

Vi testede Renault Captur 1.2 TCE 120

Den Renault Captur 2017 med dens Turbo benzinmotor 1.2 og forbundet med en automatisk dobbelt kobling, pålægger et plus i køreglæde og komfort over andre spørgsmål.

Renault CapturIfølge data fra registreringer af nye køretøjer, salg af biler med benzinmotorer er picking versus Diesel, nogle dieselkøretøjer identificeret ved de nuværende niveauer for forurening og truet med restriktioner på brug i den nærmeste fremtid. For et par år siden, benzinmotorer "de forsvandt" markedsøkonomi til de argumenter for brug, ydeevne og forfinelse af moderne turbodiesel nået, selv om det antages den højere købspris, selvom det synes de er tilbage og i nogle segmenter betydeligt. Under alle omstændigheder, mellem byerne biler, har benzinmotorer holdt den fyr, fordi støbte konti, har hersket sin lavere indkøbspris (og vedligeholdelse) på de højere omkostninger ved brug … for en årlig kilometertal lav. Af denne grund, mellem Diesel 1.5 dCi 90 hk (Endnu ikke tilgængelig i renoveret Captur) Og 0,9 TCE benzin 90 hk, konti, der lader dig kan få det bedste valg for vores mest urbane SUV Renault Captur, men i tilfælde af Version 1.2 TCE 120 hk EDC, hovedperson i denne artikel. Til denne version, snarere end argumentere med tal, det gør kørsel fornemmelser.

FORESTILLINGER Renault Captur TCE 120 EDC Zen
Acel. 0-100 km / t 10,72 sekunder
Acel. 0-1000 meter 32.55 sekunder
Overhaling 80-120 km / t i D 7,56 sekunder
Frenada 120-0 km / t 55,9 meter
Loudness 100 km / t 66,3 dBA
Loudness 120 km / t 68,7 dB
Vægt skala 1.325 kg

Renault Captur 1.2 TCE 120 EDC: ydeevne

den Renault Captur 1.2 TCE 120 EDC Det vil ikke tage dig at definere det som hurtig trods hvad kunne du foreslå mekanisk, betyder det ikke forbruge lidt og koster lige så meget som den 1.5 dCi 110 hk, men du lægger op og opfatter kvalitet og mekanisk raffinement. En eller anden måde, du føler det bedste produkt Captur, en model, der, efter sin nylige opdatering har forbedret den opfattede visuelle kvalitet. Mod visse tre-cylindrede motorer andre modeller (såsom self 0,9 TEF), den 4 cylinder 1.2 TCE Den har en glat, balanceret og lydløs kontakt. Dit svar giver øjeblikkelig solvens, en let drev, kombineret med den EDC ændre dobbelt kobling 6 hastighed, du finde en mekanisk samling, som giver primært køreglæde og komfort. Uden at være udsøgt, skiftende EDC giver komfort i al automatisering. Mangler der noget "finhed" i den første impuls efter re-ryk stop-start-system, lav hastighed manøvrer og i nogle ændringer, men tjener formålet … eller dobbelt formål, fordi det har sekventiel og der, op og ned gear fra håndtaget selv (ingen cam), virker det så hurtigt og overbevisende, at det er en dobbelt kobling gearskifte farende.

FORBRUG Renault Captur TCE 120 EDC Zen
Forbrug byen 7,2 l / 100 km
Forbrug Highway 6,3 l / 100 km
gennemsnitligt forbrug 6.6 l / 100 km

Renault Captur 1.2 TCE 120 EDC: deres adfærd

Som sin ramme (suspensioner komfortabelt og behageligt overordnede følelse), dette Renault Captur er dynamisk, men ikke hurtigt og forbrug til tider tørster høj. Som i alle turbo benzinmotor, over korte afstande (kold motor) eller høj efterspørgsel, stiger forbruget eksponentielt mod en balanceret brug. Behøver ikke være dårligt … forbrug vej klar, men aldrig at tage fat dCi 110 hk tilsvarende. Og denne version er ikke valgt af numrene på din motor, men ved de fornemmelser af glæde og kørekomfort.

den inde i Renault Captur stadig har interessante detaljer. Analysere kabinen, synes det fremragende løsning forskydelig bagsædet (op til 15 cm), som giver flere konfigurationstilstande inde. Her ser det ud til succesfuld rengøring design og konfiguration styrer de andre elementer, der udgør det indre. Hverken er de mange praktiske detaljer, blandt andre, aftagelige dækker alle sæder.

SPACE Renault Captur TCE 120 EDC Zen
forreste bredde 135 cm
bageste bredde 127 cm
forreste højde 89/96 cm
bagerste højde 89 cm
benplads 59/74 cm
bagagerum 370/485 liter

Renault Captur 1.2 TCE: saldoen

Dette kombineret mekanisk og forandring –1.2 TCE motor med EDC forandring– hæver den drivende kvalitet Renault Captur, måske grunde subjektive som finheden og akustiske karakteristik af en benzinmotor og en automatisk transmission forbundet med. Ud over sin motor, dens høje urbane praktiske definere den lille Renault Captur SUV.

Du kan også være interesseret

– Arona Seat, Hyundai og Renault Captur Kona: udkig efter den bedste SUV (videoer)

– Bil tidsplan og nye SUV fra Renault og Nissan i 2017

– Dacia Sandero Stepway, Renault Captur og Peugeot 2008, der interesserer dig?

Adblock
detector