Vi testede Volkswagen Golf mere effektiv: e-Golf og GTE

syvende generation "og medier" VW Golf og en anden for elektro Golf mere "sluttet" end nogensinde: 300 km autonomi i e-Golf og højere effektivitet i GTE. Vi forsøgte!

VW e-Golf og Golf GTE, vi testede den mest effektive Golf

VW e-Golf og Golf GTE, vi testede den mest effektive Golf

VW e-Golf og Golf GTE, vi testede den mest effektive Golf

VW e-Golf og Golf GTE, vi testede den mest effektive Golf

Efter kørsel flere versioner "konventionel" ny VW Golf rækkevidde leerlo- Her kan du også få fingre i den sporty Golf Her kan du læse oplysningerne Golf GTi og Golf R ydeevne- drej nu at skifte gear og komme bag rattet af VW Golf grønnere: den fuldt elektrisk e-Golf og plug-in hybrid-og deportivo- Golf GTE. Lad os starte elektriske Golf, som bringer flere overraskelser, fordi det ophører med at blive en by eminent bil dækning, nu en meget større aktionsradiusKom over til at give 190 km autonomi til en meget mere rimelig 300 km. Er der nogle? Taz tid også ... overhovedet ikke værdi.

Bedøm eksklusive tjenester for købere VW har sin magt, som tildeling af en gratis bil i 30 dage om året Med en grænse på 4.000 km-løbet af de første to år efter indskrivning. to år end i dem fra i dag som planlagt netværk ekspansion ladestik, vil have ændret landskabet for brugeren af ​​elbilen. VW siger, at vores veje og motorveje vil blive plantet ladestik adskilt ikke mere end 200 km fra hinanden. Inden da, nuværende hurtig opladning punkter -40 til 70 kW- vil være forhistoriske, Det er den standard hurtig opladning over 300 kW: en "Chute" en fjerdedel af en time Jeg vil oplade batterierne i yderligere tre hundrede km. Jeg kan især ikke se alt for "bevægelse" at se dette op i et par år .. Ni måske tre, men det er klart, at fremtiden for elektrisk mobilitet går denne vej.

VW e-Golg

-e-VW Golf: nu med 300 km autonomi

Minder om, at Volkswagen Golf Det har netop gennemgået en udvikling af rækkevidde, ikke et generationsskifte, så Den fortsætter med at have visse begrænsninger i at forbedre eller tilføje elementer. Så i det samme rum i det foregående batteri er der nu en ny omformuleret og højere energitæthed, nu 35,8 i stedet for 24,2 kWh kWh. Og motoren er gået 115-136 hk. VW siger, det er et spørgsmål om saldi: mere autonomi ville indebære højere omkostninger, mere vægt og mindre plads til kabinen. Og stole på statistikker for at bevise din magt er velegnet til de fleste brugere: En 99 procent af bilisterne De bruger bilen eller forstæder byen ikke tilbringe en dag i brug engang halvdelen af ​​de energireserver du kan gemme Golf. Det er ingen trøst ... men måske en realitet.

Motoren er grundlæggende den samme, men med forbedringer i al elektronik til at kræve mindre energi og udbytte 21 hk mere og 2,1 mkg mere. Det er klart, det nye VW e-Golf er betydeligt hurtigere og bruge mindre af to grunde: Den ene af blot effektivitet; andet fordi systemet Forudsigelig browser, kombineret med Eco køremåde, Det giver dig finjustere magt efterspørgsel så du kan gå videre. Som den tidligere model, forbliver en løftestang svarende til en automatisk bil ændringer, positioner, P R eller udenfor, skjule den sande magi denne elektriske Golf i effektiv og også glad for at bruge: fire mulige niveauer af tilbageholdelse -Tre puls af knasten startende fra position D, plus en, der fører direkte at sænke armen til stilling B med dem, der forvalter intensiteten "bremse" elektrisk, og derfor Vi genvinde energi, når du ikke træde på speederen. Derfor lege med det at justere nul eller maksimal tilbageholdelse maksimere inerti, der tager bilen eller undgå friktion og bremse slid, hvis du kører med nogle forventning og har allerede fanget tråden trukket dens mulige effekt modes; se sine muligheder, Jeg især stadig vanskeligere for mig at forstå denne accelerator /"regenerator" den BMW i3. Og vi taler om det nu er lig autonomi den nyeste version med 94 Ah batterier den meget specielle BMW model, selv om dens fremragende præstationer.

Og at den nye Volkswagen e-Golf ikke længere føles adræt, men meget hurtig spontanitet, der kommer med den effekt og moment til hjulene, Nu procent, mindre indgriben trækkraft kontrol. At have mulighed for at køre foran og bagved en fornyet GTE, laver forskellige kontroller, du igen gøre det klart, at kun 136 elektrisk cv synes i virkeligheden, en masse af dem mere. Af den måde, vil e-Golf også falde over resten af ​​sortimentet forbedringer, udstyr, design og kvalitet fra hinanden, også indebære en bedre filtrering, komfort, køreegenskaber og dynamisk adfærd. Pris, 38,020 euro.

VW Golf GTE

VW Golf GTE: hybrid GTi

Deportivo når du ønsker det og meget effektiv, hvis du lægger dit sind. Og nu, mere end nogensinde før, selvom det tekniske indhold har ikke ændret sig. Hvad det har gjort, så? Start, ligesom resten af ​​de andre versioner i design, tilslutningsmuligheder, sikkerhed, osv, herunder et nyt system, hvor information og multimedie skjuler den nye allieret af disse Golf GTE anden generation.

Og det er, at takket navigationssystemet og i kombination med GPS og trafikdata, den hybride ledelse koordinerer den bedst mulige strategi for at regulere brugen af ​​to motorer Golf anvendelse GTE, termisk 1.4 TSi og 150 hk 102 hk elektrisk, er drevet af en batteripakke på 8,7 kWh. med 50 km autonomi elektrisk og til at prioritere effektivitet hybrid / nå alligevel, og GTE motor, der forener ledelsesmæssige indsats for maksimal effektivitet, kan dette betragtes som god golf den hybride eller hybride GTi GTi .... Det er rigtigt, at mere end 1.600 kg vægt, de drivende fornemmelser er ikke præcis det samme, men Golf vinder igen i effektivitet og nøjagtighed i forhold til den udgående version, og, især, komfort, køreegenskaber og fornøjelsen af ​​brug. Kort sagt, tre gode biler materialiseret i én. Dens pris, fra 40.250 euro.

Du kan også være interesseret i:

Mitsubishi Outlander PHEV Nissan Leaf vs: versus SUV hybrid elektriske kompakt

Smart Fortwo ED. Byen har en elektrisk nyt

Kia Niro, hybrid SUV mode

Adblock
detector