Er den bedste SUV? Alle mod alle Ateca, Tiguan, 3008, X1, Tucson ...

Er den bedste SUV? Alle mod alle Ateca, Tiguan, 3008, X1, Tucson …

Vi samlede 10 af de bedste kompakte SUV: Ateca Seat, VW Tiguan, Peugeot 3008, Audi Q3, BMW X1, Mini Countryman, Kadjar Renault, Hyundai Tucson, Jeep Renegade og Nissan Qashqai. Og vi værdsætter!

Supercomparativa SUV: den bedste kompakte, faced

Supercomparativa SUV: den bedste kompakte, faced

Supercomparativa SUV: den bedste kompakte, faced

Supercomparativa SUV: den bedste kompakte, faced

Det er ikke let at samle i dag i en sammenligning med ikke mindre end 10 modeller udover mode segmentet, i dette tilfælde kompakte SUV. Er den mest populære og eftertragtede biler lige nu, og det er almindeligt, at den ene eller den anden er i rimelig fornyelsesproces, såsom en Nissan Qashqai her, der snart vil markedsføre en ny opdatering. Men i hænderne på vores tyske kolleger på Auto Motor und Sport har vi været i stand til at samle mange af stjernerne i klassen i en spektakulær sammenligning.

Vi åbner munden bare at opregne alle kompakte SUV vi sammensætter på sporet og, uden videre, vi fremhæve det vigtigste efter vores test hver med en vurdering og endelige prioritering. Ansigt til ansigt, ser de spillere, der går i alfabetisk rækkefølge: Audi Q3, BMW X1, Hyundai Tucson, Jeep Renegade, Mini Countryman, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Renault Kadjar, Seat og VW Tiguan Ateca. Og al benzin-drevne … og de fleste forhjulstræk. Vi startede!

Audi Q3

I juni 2011 kom den Audi Q3. Det vil sige, med næsten 6 år på markedet og en svag restyling i 2014 er en gruppe af veteraner… og vil snart frigive nye generation. Faktisk er det annonceret med vigtige 2019 Forbedringer. Men mens du stadig skal slå kobber i sit segment, og gør det med absolut solvens endnu. med 4.39 meter lang, Denne præmie model er rigtigt, at der ikke længere står heller ikke ved sin funktionalitet og plads til deres løsninger. Men det er meget komfortabel.

Audi Q3Mekanisk vi har med CoD motor 1.4 TFSI 150 hk, som en nyhed introducerede sig selv og systemet automatisk afbrydelse af cylindre (Når det ikke er nødvendigt, afbryde 2 af de 4 til at forbruge mindre), så sænke sin officielle medieforbrug 5.9 til 5.5 l / 100 km. Turbo og direkte indsprøjtning, sandheden er, at det er meget fint og vibrationer, en model propel i ydeevne. Og deres adfærd, og selv om Audi retoucheret de suspensioner for at gøre dem blødere, selv med valgfri variabel dæmpning hårdhed sit svar det virker noget fastere end de fleste af sine rivaler. Ja, meget gode bremser og styretøj er meget præcis. Men, selvfølgelig, startende fra 31.000 euro minimumsadgangskvoterne… kompenseret? Svært har det.

BMW X1

¿Høje udgifter til Audi Q3? Det havde til en anden gruppe præmie, BMW X1 136 hk 18i del og lidt ovenfor: 32.000 euro. Og med ekstramateriale, du kan endda nemt overstige 40.000 ende … ligesom Audi. Ved denne lejlighed, der blev lanceret i slutningen af ​​2015, udgør en ny modulær platform til tværgående motorer og forhjulstræk BMW, og har mere alsidighed: det kan tilbyde glidende bageste bænk, hvilket resulterer samlet en meget rummelig model. Det giver også mulighed selv læne sig tilbage forsædepassageren.

BMW X1Dens motor er en 3 cylinder turbo 1.5, der kan tilbydes som her med automatisk gearkasse 6 gear. Mere ærbar at fremskynde Audi Q3, beskylder også mere gods og krævende vandreture eller bjergområder. Heller ikke han har brugt os mindre: i virkeligheden, deres 8,5 l / 100 km faktiske forbrug vi har set er de samme som i Audi Q3. Med disse betingelser, er det ikke holde op med at drage fordel af et chassis, her ja, meget talentfuld. God indstilling generelt mere end nok komfort som alle nye BMW (hvor meget de har forbedret her) er også faktorer i egen favør. Som sin sikkerhedsudstyr og fremragende multimedia-system og Infotainment. Derfor får han ind i bilen hovedet ingen tvivl. Men … det vil være nok til at være på toppen?

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson er en af ​​de store overraskelser i de seneste år. Den havde premiere i 2016 generation vender tilbage til sit oprindelige navn (og kasserer det ix35), og har været en succes. En fantastisk design og dimensioner notabiliteter (4,48 meter længde) i dag tilføjer en opfattet kvalitet. Selv med den kraftfulde version, der kommer til denne sammenlignende (TGDI 1.6 turbo med ikke mindre end 176 hk og alt) drev bevæger sig i antallet af premium rivaler i miljø på 33.000 euro. Nedenfor er der en 1,6 GDI 130 hk og forhjulstræk, som starter fra kun 20.500 euro. Meget forskel for et godt samlet præstation, selvom det atmosfæriske motor i sidstnævnte tilfælde er allerede klart bagud.

Hyundai TucsonMed en meget god indvendig plads og frem for alt, stor kuffert vi målt i 540 liter real (det største segment), Tucson er en stor SUV på alle måder … selv din vægt. Ja, netop fordi lyset ikke er (selv give afkald firehjulstræk skærper endnu mere), hvilket resulterer i vejen i en noget højere forbrug (9,9 l / 100 km) Og et tab af smidighed. At selv er en SUV meget sikker, meget komfortabel og fuldt overbevist. I en anden version ville han stige overfor positioner, uden tvivl.

jeep Renegade

Og drej til Jeep Renegade, en af ​​de mest specielle modeller vi er i dag blandt SUV. Noget mindre og udenfor (bare 4.26 meter), Pris selv bevæger sig i gaflen af ​​generel kompakt: med motor 1.4 MultiAir 140 hk Effekt af miljøet i 23.000 euro, selv med en 6-trins automatgear. Det kan derfor klart tabt i nærkamp, ​​men vi kan forsikre dig, som er en af ​​de SUV med mere personlighed og mere følelsesmæssigt engagerende.

jeep RenegadeJa, fordi mere end en SUV du lyst til en lille ren SUV. For højde, bevægelser, Jeep ånd. Han har altid godt kunne lide. hans 1.4 turbo motor Det er heller ikke den mest prestacionales, eller hvad du opfatter op som den fineste moderne, men det tjener, men også tilbringer nok. Komplet tilbuddet med en mere end rimelig for sin lille ydre dimensioner rum, straffer den bagerste bredde kun lidt. Kort sagt, daske på alle, og det er ikke din liga. Hvis du overbevise Jeep, vil du elske.

mini Countryman

Vi lader nu Mini, hvor dens nye Countryman, der allerede anden generation, i år begyndte at sælge omdannet til en Kompakt SUV 4.30 meter med det samme platform og motor af BMW X1. Men på trods af at ride det samme 1,5 turbo 3 cylinder 136 hk Cooper i hans version, der er bemærkelsesværdige forskelle. Den ene er, at det koster mindre, startende fra 28.000 euro. Og en anden, at det vejer mere og tilbyder en anderledes adfærd.

mini CountrymanMen også det har løsninger som glidende bageste række, generelt det giver mindre og mindre kuffert plads på grund af dens mindre udvendige længde. Ja, det ser ud til, at selv har mere karakter. Hvis vi siger, at BMW du satse på større komfort, Dette Contryman et startpunkt til noget mere sportslig set, mere direkte kontrol. Nimble og hurtig, det er en SUV, der kan lide at køre. Og selvom som vi sagde i X1 motoren er det ikke den hurtigste, generelt svaret er mere end tilfredsstillende. Et meget godt produkt … men at kæmpe i en meget, meget krævende kategori.

Nissan Qashqai

Og hvis ikke bare spørge Kongernes Konge, den Nissan Qashqai. Ved tid kunne vi have i denne sammenligning af sin nye udvikling 2017 vil skibet i et par uger, men vi kiggede grimme at udelade SUV, der klart førende på markedet i salget. Så her har vi det, i Version 1.6 DIG-T turbo 163 hk. Selv med en vis væsentlig opgradering, motoren er den samme, der vil udstyre denne sommer, og selv med modifikationer chassis tuning, bør ikke variere for meget. Dens værdiansættelse under alle omstændigheder skal tages som et minimum, da den nye udgave på nogle faktor kunne eskalere positioner.

Nissan QashqaiAt sige en SUV nogensinde runde på pris, plads, ydeevne og anvendelighed. Det er derfor, det tager fra fødslen med tallet 1. I denne version af 163 hk orlov nu af 23,175 euro, en pris, som du kan se bemærkelsesværdig for produktet er. Meget veludstyret, det er rigtigt, at hans rivaler bliver stærkere og derfor begynder at lide i nærkamp: har studeret i detaljer for at få deres hænder på. måske sektion til sektion i dag er ikke den klogeste (Det er behageligt, men ikke det mest, og adræt, men ikke den bedste), men ikke virkelig skyld noget. Det kan mangle i dag mere raffinement, men forbruget har overrasket os med kun 8,1 l / 100 km Real Media, en meget god ting. Kort sagt, kan du ikke vinde de punkter, men det er en SUV altid at huske på, og altid at komme ind i en pøl af købet.

Peugeot 3008

En af de SUV sidste at ankomme… og han har indgået kraftigt i alle lister. I salget, smag og den komparative. Hvad en stor bil Peugeot har lanceret i 3008. I sin første generation crossover SUV ren og stor accept. Og for at være fair, hvis du nødt til at give kredit til noget er design: både udenfor, og især for revolutionerende indeklima, 3008 overrasker kunderne. Og hans nye mekanik overbevisende.

Peugeot 3008Med den mindste af sammenlignende motor, 1.2 PureTech 3-cylindret turbo 130PS (I sin forsyning af benzin er der også en 1,6 THP 165) overbevisende og omkostninger 23.700 euro fra, Ja, er det ikke den billigste. Og mindre i forhold ved magt. Til gengæld finder du en af ​​de SUV med mindre forbrug Lot (han har markeret os her 7.6 l / 100 km gennemsnitlig real) og at trods ikke er nogen af ​​de letteste: VW-koncernen MQB-platform fungerer mirakler blandt sine rivaler. Komplet med en bemærkelsesværdig komfort suspensioner, Det er heller ikke den bredere sammenlignende, men vi kan sige, at dit rum er endda over gennemsnittet. Dens krop giver os, for eksempel, 500 liter faktiske belastning. En model fortjener derfor podiet i dag for at komme ind i segmentet.

renault kadjar

samme platform, som den nuværende Nissan Qashqai og også her samme motor turbo 165 hk benzin (I dette tilfælde med TCE akronym) til Renault Kadjar. Med disse betingelser, kan den hverken endsige være en dårlig SUV … men vi har altid syntes noget mindre runde end den japanske evolution. Og måske lidt tøvende det begyndte at sælge til ende, ja, du spiser allerede i gruppen af ​​bedst sælgende kompakte SUV markedet. pris, 25.000 euro, Det er meget konkurrencedygtige for magt også … men ikke så meget som Qashqai.

renault kadjarI dag Renault Kadjar mødes, men hverken den model i sin klasse med det mest avancerede udstyr, eller den bedste road egenskaber, eller den bedste plads, der straffer selv mod Qashqai. hans Stammen er ægte i 475 liter eller den bageste række er den mest benplads gaver. Kort sagt, det er en ordentlig SUV, men ikke nok til at grave dybt i dag i den førende gruppe. Vi vil se på den fremtidige udvikling.

Ateca Seat

Gør plads fordi, interessant alfabetisk rækkefølge, vi de to mest komplette SUV nu denne gruppe ved siden af ​​Peugeot 3008. Og netop to fælles platform. Jeg startede med Seat Ateca, født af MQB baserede Volkswagen Group og det har betydet en succes. Det kom for sent, hvis det er sandt, men han har formået at få som et produkt af den mest afbalancerede. Og vi mener ikke kun i Spanien: så prise vore tyske kolleger … med hvad det allerede betyder.

Ateca SeatHer ved den samme motor i Audi Q3 også, det vil sige med en.4 TSI 4-cylindret, 150 hk og med cylinder nedlukningssystem, Ateca Seat viser stor ydeevne, er lettere og forbruge mindre: her kun 7,8 l / 100 km faktiske gennemsnitsværdier meget tæt på de 3008 3 cylindre. denne version på 26.000 euro (For mindre end 22.000 euro du har med TSI lille 3-cylindret 1.0 og 115 hk overrasket os ved, hvor godt det går) til at være en meget komplet bil. Desuden rummet er større af klasse (Grand anden række sæder) og er godt udstyret. Dynamisk, og takket være dens lethed, det føles mere adræt, meget direkte føler ligesom alle Seat biler. Kort sagt, en sikker satsning, men … hvordan at være leder?

Volkswagen Tiguan

Ja, helt sikkert, hvis du har et prisloft … endsige hvis det ikke var VW Tiguan. Selvfølgelig er det er. Og er det, selvom langt dyrere (Del allerede i samme version af mindst 5.000 euro), den Volkswagen er lidt bedre som regel alle. Det vil være et spørgsmål om at sætte det på skalaen og se, om de penge her er problemet eller ej. Men da vi holder os selv, vi især data, analyser og målinger, Tiguan med sin 1.4 TSI-motor kan ikke være mere end vinderen. Et fremragende SUV.

VW TiguanEn reference tilbage, VW Tiguan skinner på stort set alt. deres 4.49 meter (Ved 4,36 m fra Ateca) lader dig tjene i rummet. Det er praktisk, og kan tilbyde glidende anden række, og dermed når op næsten 600 liter bagage. Det er meget beboelig og bredt. Noget har også næsten 5 cm over sædet kamp. Dens raffinement er meget god, med filtrering suspensioner stor og mens du holder kroppen godt. Endsige hvis vi vælger at DCC adaptiv affjedring. Rigtige retning, mere hjælp og sikkerhedssystemer, der Ateca i udstyr, en motor, som vi sagde fint og tilbringer lidt … Hvad mere kan man bede om? Fordi det koster lidt mindre. Der er også forskel i Ateca. Beslut.

Den endelige placering: top 10

1- Tiguan 1.4 TSI: Generel komfort, raffinement, blød affjedring, stor, en meget god motor … har næsten alt. Kun prisen kunne diskutere hans lederskab.

Sæde 2- Ateca 1.4 EcoTSI: Stor plads, god respons, samme motor fantastisk. Men det er lidt værre alle Tiguan. Selvfølgelig er det ikke pris: værdsættelse, måske det kunne føre også.

3- Peugeot 3008 1.2 PureTech / 130: Stor overraskelse. Meget god og meget slående. Stor motor, lavt forbrug. Meget komfortabel men lidt mindre rummelig generelt. Lukker podiet.

4- BMW X1 18i: En anden fantastisk SUV. Men meget dyrt og uden at være den klareste i næsten enhver del, selv om meget fuld overhovedet. Han bliver ved porten til de tre første.

5- Mini Countryman Cooper: dynamisk er det mest stimulerende. Meget adræt og sjov, men med mindre plads og overordnede komfort. Ellers ville det være højere.

6 Audi Q3 1.4 TFSI: Det er den ældste og betale selv hvis en motor (den Ateca og Tiguan) ekstraordinært. Fejler ham og hans udstyr og plads bukker mest moderne og alsidige produkter.

7- Qashqai 1.6 DIG-T: Det er ikke den bedste til noget, men det gør overhovedet. God pris og god plads. Det er hverken den mest adrætte og mest komfortable. Vi vil se, om opdateringen forbedring.

8- Hyundai Tucson 1.6 TGDI: Forbedre positioner i en anden version, fordi det er en stor SUV. Men her er det tidskrævende og størrelse og vægt er ikke den mest dynamiske af gruppen.

9- Renault Kadjar 1.6 TCE: Nissan Qashqai tvilling, ikke bliver så fuldstændig Kadjar. Det mangler nogle raffinement og bedre mekaniske ydeevne til at nå opt at være på forkant.

Jeep Renegade 1.4 MultiAir 10-: Sympati kan være på podiet. Og personlighed. Men det betyder ikke, hitch i nærkamp, ​​savner efter plads, komfort, smidighed. Afspiller i en anden liga, og peger på en anden kunde.

Du kan også være interesseret i:

Den bedst sælgende SUV år

De bedste biler og SUV’er til kvalitet / prisforhold

De bedste bedømmelser af biler og SUV i det øjeblik

Adblock
detector