2017 Subaru BRZ: Priser test og en sports "billige"

2017 Subaru BRZ: Priser test og en sports “billige”

Lette kosmetiske ændringer Subaru BRZ 2017 et startpunkt og tunet til en komplet ændringer udstyr definere en af ​​de mest eftertragtede små sportsgrene markedet.

Subaru BRZ opdateres

Subaru BRZ opdateres

Subaru BRZ opdateres

Subaru BRZ opdateres

Det har allerede tilbragt fem år i 2012 Toyota og Subaru terminasen at forsegle deres alliance 2005 med denne unikke 2 + 2 coupe, under navnet GT86 for første og BRZ for den anden. en letvægts baghjul med friktionsdifferentialespærre undfanget for purister søger stor køreglæde, den giver mange følelser, og derfor konfigurationen af ​​din ramme som den tilgængelige effekt lov til at udforske deres potentiale uden at være en djævleblændt specialist. Det er, i absolutte tal, overkommelige sport, derfor deres udgifter til anskaffelse, vedligeholdelse og så beder han sin chauffør for at få maksimalt udbytte. Derfor er en effekt relativt indeholdt, med 200 hk, ekstraheret fra en motor med et maksimalt drejningsmoment på 20,9 mkg ved en relativt høj hastighed og meget progressiv respons, eller 17 “hjul 215/45 dæk med tilstrækkelig adhæsion og en relativt progressiv reaktion til grænsen. Heldigvis har intet af dette ændret sig, men selv om ikke en masse model bestemt til at blive en “Youngtimer ‘som ikke længere resultatet, hvis visse afsnit er blevet forbedret for at holde markedet i fuld kraft.

den kosmetiske ændringer De er ved første øjekast mest opmærksomhed i Subaru BRZ 2017, med LED-forlygter for alle sine funktioner, herunder lys og baglygter. De har også været redesignet den paragolpes, den gæller af forbenene, den bageste diffusor og 17 “hjul 10 eger. På bagklappen nu hviler et aileron større andele af at forøge effektiviteten af ​​luftstrømmen, og genererer mere downforce er lavet aluminium plast i stedet for hans forgænger.

Subaru BRZ testden inde Subaru BRZ 2017 glæder os med en multifunktionsrat sporty look, og ikke kun for sin mindre diameter -3 mm-, den BRZ logo broderet på ryggen af ​​de noget lavere og nye tapicerías- -situados forsæder, instrumentpanelet foran passageren betrukket med Alcantara eller kapel instrumentering læder med røde syninger, ligesom de fleste sømme for alle elementer i interiøret. Men den mest attraktive “gadget” for purister repræsenterer højre ur instrumentering. Så hvis de centrale reserver til cuentavueltas og venstre hastighedsmålere, dette, som en multifunktionsdisplay, et display farve TFT 4.2 “ udvælger information såsom computer rejser, men også mellem parametre som en indikator for G kræfter, tegning kurver effekt og drejningsmoment, en tredobbelt meter med oplysninger om vandtemperatur, olie og spænding eller kronometer at måle vores omgangstid hvis vi bruger den i kredsløb.

den Touch Screen 6.2 “midterkonsol nu det omfatter system “Subaru Starlink ‘ med bred tilslutning med din smartphone, som har ført til ikke tilbyde den valgfri browser, som kan kopiere ordrer og se vores mobile kort på skærmen.

BRZ, Subaru virkelig

i sin genesis, den design, både udvendigt som interiør, Han faldt på Toyota og teknisk udvikling i Subaru. Det blev dispenseret AWD symmetrisk standard mærke, men ikke bokser motor benzin direkte / indirekte indsprøjtning; Power lettet af Toyota, selv om projektet i slutningen endte med at arbejde sammen med ingeniører fra begge mærker. Tallene i denne 2.0, som udvikler 200 hk ved 7.000 rpm, De har ikke variere, men omfatter nogle modifikationer krumtapaksel, ventiler og behandling af cylinderforinger. Ændringer anelse forbedre både reaktion og holdbarhed, som sin forgænger og overholdt reglerne i Euro 6. En propel emissionstilladelser meget lavt tyngdepunkt, med dens masse kun 46 cm jord.

i Subaru BRZ 2016 chassis fandt mest bemærkelsesværdige ændringer. Det opretholder den samme struktur suspension uafhængig med McPherson foran og multilink bag, men har forstærkede ankre dæmpning at øge vridningsstivhed. Med en dæmpning respons lidt fastere, dette bevis på isglatte og snedækkede kredsløb har ikke fundet det at antage et tab af komfort, som fortsætter underskrevet af Showa. Men det mest praktisk for brugeren er ankomsten af ​​en stabilitet kontrol med nye funktioner, erstatte mellemproduktet, som falder mellem normal og fuldstændig afbrudt, tidligere kaldet Sport og nu Spor, med fire niveauer af intervention. I sporten tilstand tillader kors uden at gå konkurs stor, hvilket resulterer i en høj grad af sjov med den tryghed, at systemet er der latent, hvis du laver en fejl, og den situation, vi er ude af hånden gav ingen vi har været alt for optimistisk.

Subaru BRZIngen ændringer i retning, Hurtig og præcis, bremser eller ændring, med en 6-trins manuel gearkasse, også hurtigt og præcist, med ruter relativt kort løftestang eller momentomformer automatisk med det samme antal gear krævede en udgift på 1.500 euro vindende komfort, men mister effektivitet.

For mange, den bedste nyhed er, at ikke blot ikke hæve pris, men den nuværende kampagne drop i 1.250 euro til manuelle transmission versioner og 1.750 til automatisk. Priser på deres adgang skridt giver dig mulighed for at ligge under 3.340 euro Toyota GT86, for øjeblikket ikke officielt annonceret nogen rabat.

Priser Subaru BRZ 2017

Subaru BRZ 2,0 Sport: 29.650 €

Subaru BRZ 2,0 Executive: 31,150 €

Subaru BRZ 6AT 2,0 Executive: 32,650 €

Du kan også være interesseret

2017 Toyota GT86

Subaru BRZ TS, kun til Japan

Sammenligning Mazda MX-5, Nissan 370Z Nismo og Toyota GT86

Adblock
detector