Ateca Seat FR: priser Test og sporty video Ateca

Ateca Seat FR: priser Test og sporty video Ateca

Ateca forsøgte den nye Seat FR, sportiest SUV i den spanske mærke allerede sælger diesel- og benzinmotorer med 150 og 190 hk.

Ateca Seat FR ankommer

Ateca Seat FR ankommer

Ateca Seat FR ankommer

Ateca Seat FR ankommer

Først nærkontakt med Ateca Seat FR, versionen med en mere dynamisk tilgang til hele spektret af dette kompakte SUV. Intet tilgang denne nye model hurtigt observere, hvordan dit billede er kendetegnet ved en kofangere i samme krop farve, forskellige aluminium indsatse, gitre malet sort skinnende, logo FR på rack og bagklap, eksklusive hjul 18 eller 19 inches og mærket hækspoiler.

få adgang til interiør den Ateca Seat FR og det unikke i dens indre er også magt en elegant og eksklusiv sort polstring som kontrast til rød pyntestikninger, et motiv, der også når rattet eller gearknop, og er ledsaget af aluminium pedaler eller FR-logoet på den dekorative bånd, der er på dørtrin.

Ateca Seat FRAteca Seat FR, to TDI og to EcoTSI

den Ateca Seat FR Den fås i to diesel varianter, begge baseret på motoren 2.0 TDI, med beføjelser 150 eller 190 hk, altid har 4Drive firehjulstræk, med en manuel sekstrins gearkasse i mindre magtfulde automatgear og DSG dobbelt kobling syv-trins højere ydelse. Alternativet er benzinmotor 1.4 TSI 150 hk, med en pris på 31,340 euro bedømme det på 27.840 Han er diskonteret og hvis købet med brand- markerer adgang skridt til området er finansieret. Du kan kontrollere alle priser Ateca Seat FR rækkevidde her.

Ateca Seat 1.4 TSI 150 hk fås med sekstrins manuel transmission, men kan også montere automatiske DSG syv-trins Mere- 2.150 euro, i begge tilfælde med forhjulstræk. Hvem ønsker at vælge AWD 4Drive du skal gøre en ekstra investering på 2.660 euro, men der er også mulighed for at kombinere 4×4-system med automatisk DSG, i dette tilfælde seks-trins-version 1.510 euro mere.

Ateca Seat FRAteca Seat FR: 2,0 TSI 190 DSG7 4Drive

Men under kølerhjelmen af ​​enheden har gennemført den Ateca Seat FR den nyeste mekanik var, drivmidlet 2,0 TSI 190 hk, der altid er forbundet med den automatiske DSG7 og AWD 4Drive. Vi skød de første kilometer motorveje, der omgår Madrid og straks bemærket ekstraordinære motorgang Denne benzin motor, der skubber meget godt fra lave omdrejninger. Denne version er i stand til at passere 0 til 100 km / t på 7,9 sekunder og maksimalhastighed falder med 212 km / t. I områder, hvor vi kan gasspjæld også se, hvor hurtigt gearskift viser transmission, endnu mere adræt, hvis vi vælger den Sport-program, men selv sporty mode med en enorm glathed.

Kom til havnen i Navacerrada og besluttet at gøre brug af aktiv undervogn udstyre vores Ateca Seat FR. Brug af vælgeren Drive Profile Vi kan beslutte, hvad vi foretrækker suspension indstillinger på ethvert tidspunkt: Komfort, Normal eller sport. I dette tilfælde lavere suspension 10 mm, placere kroppen af ​​SUV tættere på asfalten. Styringen føler også ændrer graden af ​​bistand afhængigt af det valgte program og både opstigningen og nedstigningen port gård vejen langs snoede rute “de syv opstande” kontrollere effektiv adfærd Ateca Seat FR, tegning meget finesse kurver med en krop roll meget indhold og altid tilbyde en bemærkelsesværdig grad af komfort.

Ateca Seat FR testAteca Seat FR: omfattende

Hvis vi vælger at gøre en Manual-sekventiel anvendelse forandring med rattet pagajer, nydelse når en højere grad, men vi kan også drage fordel af den adaptive cruise control i hurtig eller drage fordel drivende assistenter er en del af de faste elementer i Ateca Seat FR, som en effektiv måde Descent Control Vi kunne også prøve en kort tur off-road og i provinsen Segovia.

Tilvejebringelsen af Ateca Seat FR Fuld LED-forlygter omfatter kontrol køretøj i den blinde vinkel og bag trafik kamera 360, parkeringshjælp, navigationssystem Skærmen 8 ” Fuld Link gate med elektrisk åbning og håndfri funktion. En SUV, der ikke forsømmer den teknologi, men med den køreglæde er sikret på grund af de fornemmelser, der forlod os version 2.0 TSI 190 hk DSG7 4Drive.

Adblock
detector