Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai, hvad er bedre?

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai, hvad er bedre?

Rummelig SUV, diesel 110-115 hk og kvalitet. Hvis du er på udkig efter, vores komparative opmærksom. Nissan Qashqai vs Hyundai Tucson og Kia Sportage: de tre bedste sælgere.

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Generalist mærker konkurrerer hårdt i SUV kompakt segment, de mest efterspurgte på markedet i dag, at generere en sund krig, der får os til at se Meget interessante biler hvor der er en stor meget tilfredsstillende mekanisk tilbyde gode niveauer af overflade, en generøs størrelse og frem for alt drift. I dag har vi teste og sammenligne Diesel versioner af Access Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: den mest ønskelige af de tre SUV også bedst sælgende kategori. Den cocktail er derfor perfekt.

Bedøm din bil gratisbegge Hyundai Tucson 1.7 CRDi 4×2 115 hk, som Kia Sportage 1.7 CRDi 4×2 115 hk og Nissan Qashqai 1.5 dCi 4×2 110 hk Der er tre SUV stærkt anbefales til alle, der ikke kræver et højt niveau prestacional på udkig efter en stor sammenhæng mellem kvalitet, forbrug, pris (alle mellem 23.000 og 25.000 euro) Og frem for alt, den størrelse. Hyundai og Kia bringe en bil fra den samme platform, men det har gjort på to forskellige måder. Basen er den samme, og proportionerne eller teknologi, selv om hvert mærke som et forsøg på hans stil, ændre mere end de sædvanlige logo eller detaljer i interiøret. Som vi skal se, har de ligheder, fordi de deler mekanik og ramme, men udover æstetik, skelnes i handelspolitikken, der kan føre dig til at vælge den ene eller den anden. Holdet at slå er Nissan Qashqai, Det fører førende salget siden sin første generation kom på markedet. Utvivlsomt, Tucson og Sportage vil du stå op, og allerede gør, men vi vil se, om de kan med det eller ej.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: deres motorer

Vi prøvede det den tre SUV i forhjulstræk version med manuel gearkasse, eneste mulige kombination med mindre dieselmotorer. Kia Sportage og Hyundai Tucson med den samme blok på 1,7 liter, 4 cylinder 115 hk, tilføres gennem commonrail med VGT og 16 ventil topstykke. I mellemtiden Qashqai bruger mindre forskydning (1,5 liter) og strøm (110HP), med en motor Renault / meget kontrast Nissan Alliance, men med otte topstykke ventiler. Forskellen i effekt Qashqai modvirker vejer op til 168 kg mindre (1.422 kg På skalaer, til de 1,591 kg af Kia Sportage og Hyundai Tucson 1,590 kg), så der i sidste ende størrelsen af ​​ydeevne er næsten identiske i alle tre SUV.

selv bedste vægt / effekt Nissan Qashqai 1.5 dCi gør det lidt hurtigere (Tager omkring 0,5 sekunder til hans rivaler i accelerationsmålinger), en forskel, der er ikke så vigtigt som at udelukke enhver anden for denne hastighed. Alle tre tilbyder mere end nok ydeevne til at transportere roligt og uhøjtidelig; du vil blive tvunget til at downshift hvis du ønsker mere brio, især i Kia Sportage og Hyundai Tucson, som koster dem lidt mere på lange marcher. I slutningen er biler, der overstiger halvdelen ton af vægt, bellboys høj kapacitet og god plads til fem beboere: derfor deres 110-115 CV er på grænsen af, hvad der er passende.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan QashqaiHyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: forbrug

Udstedelse og fortjener brændstofforbrug, hvor her ja der er en bemærkelsesværdig forskel som kan være en grund til at vælge den ene eller den anden. begge Kia Sportage og Hyundai Tucson, med dens 1.7 CRDi, De tilbyder en anstændig for, hvad der forventes af en bil og udgifter. Det er sandt, at med de 2,0 CRDi bruge endnu en smule mindre, men mener ikke, strømper 6.3 og 6.5 l / 100 km, henholdsvis er et højt forbrug. Ikke for at prale, men det er det rigtige for deres størrelse og magt.

dog Nissan Qashqai 1.5 dCi 110 hk siden hans side, Kia og Hyundai synes overdrevent forbrug, da der i den samme rute tilbringer op til en halv liter mindre (4,9 l / 100 km endelige gennemsnit), Hvilket siger meget om dens mekaniske kvalitet. De tre SUV bære et godt system start / stop, og alligevel forskellen i byen forbruget stiger også til 2 liter for Qashqai. Her er det vist, at lavere vægt er afgørende.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: Adfærd

den dynamisk opførsel alle tre har fælles træk: Det har tendens til at trøste og er altid holde deres prestacionales niveauer. Ved normal driving’ll have tre gode biler, ingen tvivl. Hvis du går til at lede efter fejl, kan du finde en større krop roll i Kia Sportage og Hyundai Tucson, men, ligesom ydeevnen, jeg kan ikke se forskel på adfærd determinanter med tre niveauer meget mere end korrekt. Bremser er korrekt (Kia Sportage stopper fra 140 km / t på 71,7 meter, ligesom Nissan Qashqai, mens Tucson gør i 74,8 meter, lidt værre) og stabilitet kontrol, der kommer som standard gøre godt deres arbejde i en nødsituation.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: rum

den indvendige rum af disse tre biler vi færdige show direkte mærkning de er hinanden, da stort set tilbyde den samme beboelighed. Hyundai Tucson og Kia Sportage måler 4,4 meter længde og Nissan Qashqai lidt mindre, 4.3 meter. Denne eksterne forskel kan kun ses i boot kapacitet, fordi i resten af ​​langsgående dimensioner lig maksimalt. den Nissan Qashqai Det er gået fra at have en god start til at være mindre segment som de ajourføring rivaler med 455 liter faktiske belastning fortsætter med at give den korrekte kapacitet til 5 passagerer, men det er blevet forældet. Kia Sportage og Hyundai Tucson markere to 540 liter, dvs. op til 85 liter mere kapacitet, hvilket gør det den næstbedste boot af kategorien, idet der tages hensyn, når overvundet af den Honda CR-V og spektakulære 585 liter.

Bedste Kompakt SUVI fronten er der god kørestilling i alle tre. Alle betjeningsgreb er lige ved hånden og gode overordnede ergonomi. Sæderne er rart, selv i de billigere versioner. den Adgang til bagsæderne er bedre til Kia Sportage og Nissan Qashqai. I Sportage har de ønskede at differentiere sin svoger ikke begge deler et enkelt panel carrocería- have “lukket passage” til hovedet højde. Det betyder ikke blive problematisk, men det kræver vippe hovedet lidt frem, når du indtaster og er mere ubehageligt. Den bageste bænk er fastsat til tre og kan foldes ryglæn. Koreansk SUV derudover har de syv niveauer af tilt, hvoraf only’ll bruge tre på det mest. På trods af at den samme bil, den bageste indre bredde er også anderledes som et spørgsmål om trim. I alle tre tilfælde er det godt, og benplads, så interiør egnet til tre voksne kommer relativt komfortabel.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: Pris

den Udfør kvalitet er generelt høj, selv på trods af at være versioner af adgang (ikke overens med billederne). Måske Nissan Qashqai er den mest differentiere inde afhængigt af trim niveau valgt også fordi det er de fleste niveauer, der tilbydes. Med denne motor, Hyundai Tucson Den fås i tre niveauer kaldet Essence, Klass og Tecno, den Kia Sportage med Koncept, Drive og Emotion, og Nissan Qashqai med Visia, Acenta, N-Connect og Tekna. Analysere dem alle ville tage flere sammenlignende, det vil sige, bortset fra overflader på de testede modeller, jeg fokuserer på de mest basale versioner sammenligne Essence, Koncept og Visia, hvis priserne er, hvad vi diskuterede. Med officielle kampagner, herunder (uden kommercielle tiltag, der kan gøre hver forhandler) har vi en Hyundai Tucson fra 24.500 euro, en Kia Sportage fra 22.900 euro og Nissan Qashqai fra 22.950 euro. Hyundai prisen er udelukket, medmindre du leder efter den mest udstyrede version af Access, og som har en Kia, som er den samme bil, 1.600 euro billigere. Det Nissan Qashqai er matchet til Kia Sportage i pris med bedre forbrug, men værre kuffert og standardudstyr på sin lave version. Nu er det din tur til at vælge.

Du kan også være interesseret i:

SUV guide: alt, hvad du køber i 2016 og 2017

Hvad SUV købe? Vi hjælper

SUV revolution: alle nye små ankommer

Adblock
detector