Sådan undgår smålige tyveri i din bil (spejle, antenner, pensler …)

Her er nogle enkle tips og tricks til at undgå at blive bestjålet Bil de små ting: spejle, antenner, børster, hjulkapsler, emblem af mærket ...

Tips til at forhindre tyveri af hjulkapsler, børster, spejle ...

Tips til at forhindre tyveri af hjulkapsler, børster, spejle ...

Tips til at forhindre tyveri af hjulkapsler, børster, spejle ...

Tips til at forhindre tyveri af hjulkapsler, børster, spejle ...

enten ved vandal eller organiserede bander, siden 2014 er blevet påvist i Spanien en øget auto dele tyveri. En traditionel hubcaps, spejle og antenner, De får selskab af andre som fælge eller katalysatorer, meget efterspurgt i dag. butikstyveri som ikke blot udgør en hovedpine for chauffører, men i slutningen af ​​året involverer tab af betydelige mængder af penge.

en kamera strategisk placeret til at fange gerningsmanden kan være hårdt arbejde, meget effektiv, hvis tyveri De opstår alt for ofte i en garage. Du kan også installere en falsk alarm inde, med LED pilotito inkluderet, fordi det er en effektiv afskrækkende af kun 12 euro investering. men hvis du ønsker at bære det for tyve i et "hårdere endnu," noter. Med disse hjem tricks vil du beskytte nogle små stykker af din bil.

Forebyggelse tyveri antenneHvordan undgår tyveri af bil antenne

Heldigvis med den nye antenner af korte radio- eller type hajfinne, installeret i modeller og nyt parti Boltet ind i taget, tyveri af disse elementer er ved at blive en mørk genstand for begær "vintage". Selv det sker for at være "naboer", med Veteran bil ligner vores, der passende antennen til at erstatte jeres som tidligere er blevet stjålet. Hvis du er heldig, og du stadig har denne "juvel" er det bedste, du kan huske skru den og gemme den i bilen. En anden mulighed, der ikke kan tage, er at tage en superlim dråber i tråden, men hvis de forsøger at gribe det kan forårsage en større katastrofe, og mener, at i tunneler vask er bedre at fjerne det. Prisen for denne ekstra stærke lim? 10 euro eller mindre.

Hvordan undgår tyveri af forruden viskerblade

Utrolig, men sandt. Trods meget billig, den let tilgængelighed af anker viskerblade gør det et af de elementer, som de fleste stjæler i biler. Som en afskrækkelse, men vi ved, at de har en meget lille base, forsøger at løse dem med en flange. Ja, du kan skære, men det det vil være at få hårdere gerningsmanden og måske endda tøver før du prøver. Men ikke for stramt, da vinduesviskerne har brug for at spille i bevægelse, og hvis du bemærker nogen modstand, kan du tvinge den motor, der i sidste ende vil brænde. Hvis du ikke kommer til at bruge bilen i lang tid, og lad det parkeret på gaden eller i en udendørs parkeringsplads, er det bedst, at du fjerner ikke kun til at holde dig stjæle dem, fordi den vil beskytte mod solen og ændringer temperaturer og vil vare længere og i bedre stand. Prisen på disse flanger? Omkring omkring 6 euro.

Forebyggelse tyveri spejleForebyggelse tyveri spejle

Både den reflekterende plade som hele enheden, alt er tilladt. Problemet er, at i mange tilfælde, i biler med automatisk fold, tvinger spejlet og bare bryde motoren, reparation kan beløbe sig til 2.000 euro. Der er ingen løsning på dette problem, men du kan lave et mærke i dit spejl eller endda optage din tilmelding, ikke bare kompensere dem stjæle dine spejle. Selv hvis de gør det, kan politiet finde dig, hvis de fanger tyven eller bandet. Dette lille trick, du kan bruge til andre gourmand bildele. Og hvor meget det kan koste dig? Fra 12 til 100 euro.

Hvordan undgår tyveri af logoet eller brand emblem

bælter, rygsække, herunder tilpassede nøgleringe med logoer bilmærker. En noget barbarisk mode, men reel. Er den mest ønskelige? Mercedes-Benz, mini Cooper, BMW, Audi, Seat, Toyota, Volkswagen og Nissan. For at gøre det vanskeligt at "samlere", er det bedst fix den logo køretøj, brønd med en superlim, godt med en vis form for nitte. Og hvis du har fået nok til at genopbygge og genpåfyldning, du kan placere logoet med en magnet og fjerne det hver gang du parkerer bilen eller endda gøre en 'mærkat' eller mærkat, der simulerer langt være den oprindelige emblem. Og det kan være, hvordan man beskytter de emblemer eller logoer? om 15 euro.

Hvordan undgår tyveri katalysator

I år Civil Guard har deaktiveret en organisation af bulgarsk oprindelse, der var dedikeret til Biltyveri katalysatorer i Spanien og Frankrig. dette stykke indeholder ædle metaller såsom platin, rhodium og palladium, hvis salg vægten kan nå 30 euro pr gram (Det afhænger af den model, men katalysatorerne tager normalt omkring to gram palladium og to andre platin), så er blevet så rentable sådanne tyverier. Selv med en sav og en kat enhver bil er kanonføde i nogle modeller er det lettere at få denne dyrebare "trofæ". som drastisk foranstaltning for at forhindre denne type tyveri kan afskærme anordningen med et gitter for at hindre snittet. Et godt sikkerhedssystem, der registrerer bevægelse kan også være en god løsning. Og hvor meget det kan koste at beskytte katalysatoren godt? 500 euro.

Hvordan undgår tyveri af hjulkapsler og fælgeHvordan undgår tyveri af hjulkapsler og fælge

En klassiker. Hvis du ikke ønsker at finde en dag bare hjul, Flangede sæt hubcaps er en meget effektiv overbevisende metode, men uæstetisk. De sælger også nogle tyverisikring kits skruer til kun 15 euro. Og hvis din bil har fælge, Tror ikke du er sikker. I den seneste tid tyvene formår at udtrække sin produktion på det sorte marked, fordi selv med dem og udføre forskellige typer af objekter. Det er rigtigt, at fabrikanterne bagcoveret fastgøre dem til hjulbolte og møtrikker maksimal sikkerhed (Hvis du ikke kan gøre med en pakke med omkring 25 euro), Men den mest effektive metode er en alarmsystem udover at slå lyden, Der etableres en mekanisme hjul og blokke ekstraktion umuligt. Og hvor meget det kan koste at beskytte hubcaps eller fælge i din bil? den pris Det er meget varieret, fra mindre end 10 euro (I tilfælde af flanger for hubcaps) til 600 euro (I tilfælde af afskrækkende alarm til at beskytte dækkene).

Adblock
detector