Hyundai Kona: Alle data og bilder av urban SUV

Hyundai Kona: Alle data og bilder av urban SUV

Fra september begynner å selge urban SUV fra Hyundai, Hyundai Kona, med en ny plattform, mye elektrisk fremtid og et bilde som ikke vil forlate deg likegyldig.

Hyundai Kona: Den nye SUV kommer i september

Hyundai Kona: Den nye SUV kommer i september

Hyundai Kona: Den nye SUV kommer i september

Hyundai Kona: Den nye SUV kommer i september

samtidige lanseringen i Seoul og Milan, fotoseanse ved siden av Prado og Almudena-katedralen, navn på feriebyen Big Island of Hawaii ... som definitivt vil ha Hyundai Kona er en global SUV?

En annen liten SUV kampen for å erobre byen, denne gangen fra hånden til Hyundai, fetter bror av debutant Kia Stonic. Hyundai Kona kommer til å kjempe direkte med Peugeot 2008, Opel Mokka X, Renault Captur, Nissan Juke og andre små SUV treff eller urban SUV. med sin 4.16 meter Opel Mokka vil bare overskrides (lang), men denne listen over salg i Spania betyr at størrelsen spiller ingen rolle. Faktisk, den store mannen klar Opel har en lillebror, Opel Cross X og denne uken har avduket C3 Aircross Citroën med samme plattform som Opel, med en lengde calcada den nye Hyundai Kona. Kona Hyundai prisene vil ikke bli kjent før markedsføring i Spania vil være i september. Korea er markedet som starter i juli, for å fortsette med Europa og Amerika.

Ifølge sin beslutningstakere, Hyundai Kona, yngre bror av Hyundai Tucson, Santa Fe og Grand Santa Fe, skiller seg ut fra konkurrentene ved interiør raffinement og dens stor plass og komfort. Kona har også som mål å sette nye standarder tilkobling og sikkerhetstiltak. Disse inkluderer assistent frontkollisjon basert på data fra kameraet og foran, kan automatisk stoppe ved fare for kollisjon radar. Frontkameraet er basert på tre andre systemer, Lane Assistant, det av bjelke og Detector driver årvåkenhet. Ved Hyundai bak radar advarsel Kona tilbud blind og rygger, vil varsle kollisjonsrisiko ved å sende trafikk.

Inne er det skjerm, flytende på dashbordet, som utstyret og markeder vil 5, 7 eller 8 inches, nærværet av mer head-up display -premiering på Hyundai, hvor hastighet informasjon, navigasjon, lyd og Lane Departure advarsler vil bli vist. Det vil inneholde en infotainmentsystemet kompatibel med Android Auto og Apple carplay, med ekstra DAB digital radio, bakfra gjennom kameraet.

Hyundai KonaDe søker en ren stil inne, men funksjonell, og nok plass bak til tross for downline kroppen. Bakseteryggene brettefunksjonen (1 / 3-2 / 3) for å danne en flat plattform om nødvendig. Stammen har to belastningsnivåer.

Hyundai motorer Kona

Ingen mekanisk oppgitt for hvert marked, men motorene er vist i lanseringen av Hyundai Kona viser en ambisjon om å "stor bil". i Europa basisk bensin versjonen vil være 1,0 T-GDI vi vet om andre modeller av Hyundai, i30 som en tresylindret turboladet, direkte injeksjon av 120 hester og et maksimalt dreiemoment på 172 Nm ved 1500 rpm og 4000 rpm. Det vil gå med en sekstrinns manuell girkasse og gir en akselerasjon fra 0-100 km / t på 12 sekunder. Den maksimale hastigheten av Hyundai Kona 1,0 T-GDI vil være 181 km / t.

Det er plassert over den velkjente 1.6 T-GDI Familie Gamma-motor med 177 hester og 265 Nm maksimalt dreiemoment, som tilbys mellom 1500 rpm og 4500 rpm. Denne motoren vil være knyttet til direktekoblings syv-trinns 7DCT og tillate 0-100 akselerasjon på 7,7 sekunder, med en tupphastighet på 210 km / t.

Hyundai Kona: InteriorUten å spesifisere detaljene for strøm (i september trer i kraft den nye Euro 6c standarder og partall må være i fase bekreftelse) hvis de har rapportert at Hyundai vil tilby den berømte Kona 1.6 CRDi Diesel, i Hyundai i30 er den forsynt med 95 og 110 hk, og forbruk (godkjent) ca. 4 liter.

en motor vil også bli tilbudt i bensin Atkinson 2,0 av 149 hk, hvis driftssyklus (eller diesel eller Otto) skilte lavt drivstofforbruk og reduserte utslipp. Koblet til en seks-trinns automatgir, lover å akselerere Kona Hyundai O til 100 km / t i løpet av 10 sekunder, og en maksimal hastighet på 194 km / t. Det maksimale dreiemoment er ikke særlig høy, typisk av Atkinson motorer, med en verdi av 179 Nm ved 4500 rpm.

Mekanisk Kona vil være tilgjengelig med Hyundai 4x2 og tilbyr også AWD 4x4. De bakre suspensjoner endres i hvert tilfelle (foran McPherson stole på vanlig), med en vridningsaksen for forhjulsdrift versjoner og multi for mer sofistikert firehjulsdrift Hyundai Kona. de sier nye plattformen Kona Det er optimalisert for å tillate en avstand til jord av en SUV selv, uten å kreve at dataene.

Hyundai estetikk Kona

Kona sikkerhet refererer ikke bare til flere elektronisk tilbehør som tilbyr, også i strukturell stivhet. Å ikke nøl med å skryte av å være den Hyundai bare produsent stand til å produsere sin egen stål. Halvparten struktur Hyundai Kona (51,8 prosent) skal skje ved hjelp stål meget høy motstand, hot stemplet, for stivhet og letthet. Kroppen stivhet er avgjørende for å sjokk, også for fraværet av støy og for driften av suspensjonene. Denne tilliten forenes i Kona bacheo god komfort og god veigrep, også avhengig av en lang akselavstand for en liten bil, 260 cm, bare fem centimeter mindre enn Hyundai i30.

Hovedpoenget i den lille SUV er den stilen som Hyundai Kona har mye. Ansvarlig for design av Hyundai Kona er den belgiske Luc Donckerwolke (du vet hva til overs som far til en bestselger som Seat Ibiza du har sett i løpet av de ni årene, og vi har nå forlatt) og en av dagens stjerner av bilens design, den koreanske SangYup Lee (hvis ikke ringe en bjelle, ansvarlig for Camaro du så i Transformers, blant annet).

Kona Hyundai SUVSett bakfra, har Hyundai Kona luften av en Hyundai i30 stasjonsvogn som hadde gått gjennom en bodybuilding rom og den samme følelsen av muskel på muskel kan sees på rattet. Kom igjen, Du vil like. Best se bilder av Kona, for å forklare den særegne tolkning av plast skjermene i hjulbuene. Fremover er mer enn de ovennevnte, med en evolusjon grill Hyundai, Hyundai å fremmedgjøre de kritikk som virket en Audi (bebreidelser absolutt ikke mislikt). Du vil ikke være korte igjen sammenligninger med tynn LED kjørelys på toppen, ved siden av panseret, atskilt fra hoved optikkJa, minner om Citroëns nyeste design. Den Hyundia Kona har to-tone lakk, med svart tak, som er blitt vanlig i den lille SUV-segmentet.

De svarte merker alle, noe som gir kontrast til hver av de fem dobbelt-eikers felger, frontgrill, men også til luftinntaket til motoren i den øvre delen av støtfangeren. Hvis estetisk formidler styrke, vil bedre luft mate motorrommet.

Hvis det ikke var nok muskuløs, for utgivelse de har slått seg sammen med Marvel for å presentere en spesialutgave Ironman, som synes å gi rustning til Hyundai Kona. På hjulene 19 tommer og en bredde 40 mm større, kan det være i disken Motorstudio Hyundai i Seoul, for en måned.

Fra 2018 skal det også bli tilbudt elektrisk versjon av Hyundai Kona, hvilken autonomi ikke mindre enn 390 km med en opplading. Den integrerer i den hensikt å frigjøre 31 modeller elektrifiserte Hyundai (mellom hybrid, plug-in hybrid og brenselcelle), 2020. I den første halvdel av 2018 Hyundai frigi en SUV brenselcelle hydrogen anledning til å holde av vinter-OL.

Du kan også være interessert i:

Hyundai Kona: endre navnet merkevare?

Den nye Hyundai hjul Kona og Nürburgring

Hyundai Kona og andre uheldige navn

Adblock
detector