Audi Q9, nye SUV luksus for 2018

Audi Q9, nye SUV luksus for 2018

Hvis Q7 er allerede et godt eksempel på hvor langt teknologien, Audi ønsker å gå et skritt videre i forsøket på SUV med en enestående og imponerende Q9.Audi Q9, nye SUV luksus for 2018

familie Q av SUV Audi vil ikke slutte å gi nyheter i de kommende årene. Q1, Q6 ... og selv på toppen av området, ikke utelukkes et hypotetisk Q9, Videre vil det være over den nåværende generasjon av Q7.

med Nye Audi Q9, signeringen av de fire ringene ønsker å presentere en rival til høyden på fremtidig SUV Rolls-Royce og Aston Martin. Etter når det kommer på markedet er det anslått at produksjonen vil være klar i 2018- Du har tøffe motstandere i samme Volkswagen som Urus Lamborghini og Bentley Bentayga gruppe.

Stilt overfor slike summum teknologi, gjeldende MLB plattform langsgående motorer gruppe vil gi gigantón Q9 en eller flere av hybrid versjoner. digital interiør Audi Virtual Cockpit sett i TT og Q7 og maksimal oppmerksomhet på detaljer og materialet som brukes er andre triks av vinnerne av disse vil være Audi største SUV.

Adblock
detector