Seat Ibiza 1.5 TSI 150 hk ACT: faktiske forbrug og første indtryk

Seat Ibiza 1.5 TSI 150 hk ACT: faktiske forbrug og første indtryk

Vi har testet den nye motor Seat Ibiza 1.5 TSI turbo benzin 150 hk med cylinder nedlukningssystem. Disse er vores første indtryk og målte faktiske forbrugsdata (i videoen, kan du se, hvordan vi indspillede effektkurven).

At teste Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinder shutdown ACT

At teste Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinder shutdown ACT

At teste Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinder shutdown ACT

At teste Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinder shutdown ACT

Den femte generation af Seat Ibiza er lige landet på markedet. En af de store nyskabelser i sit sortiment er jegNCORPORATION 1.5 TSI ACT motor med cylinder nedlukningssystem, et drivmiddel erstatter stadig i brug 1.4 TSI ACT.

dette AKT 1.5 TSI-motor Seat Ibiza kommer med mange nye funktioner inde, allerede vi afslører i sin første test, ifølge vores målinger og hvad der bidrager mest, er en reduktion af brændstofforbruget. Hvordan laver os til at glemme, hvad der kunne være hans modpart i Diesel? For fra Autopista vi siger ja, så længe vi kører effektivt og juridiske rytmer.

Vi har fået en stram faktiske forbrug i vej af 5,1 l / 100 og 6 l / 100 km i by, forbrug i benzinmotorer utænkelige indtil ankomsten af ​​denne motor. Med hensyn til 1.4 TSI (Med kortere udvikling og bedre ydeevne forandring, skal det siges), og med fokus på Ibiza, siger, at i din ACT-version (frakobling af cylindre) af 140 hk vi brugte 5.8 og 7,1 l / 100 henholdsvis af denne tre år siden. Og hvis som vi bevæger os ind i år 2009, denne samme 1.4 150 CV uden frakobling af cylindre uden stop&Start, kastede en høj (I forhold til 1,5) 6.6 og 9.3 l / 100 km, henholdsvis.

Seat Ibiza 2017den bank ydeevne niveau heste (power) Det har været næsten præcis det 1,4 TSi ACT 140 hk (151 hk til dette og 150,9 for den nye), men ikke den drejningsmoment, da den nye 1.5 har det været noget langt (25,1 mkg) på 28,8 mkg som gav fremragende 1.4. Hvad jeg gør, er tjekke cylinder nedlukning i omløb det er mere almindeligt, end før, hvis vi gør vores del.

den vægtøgning Seat Ibiza 2017, sammenlignet med 1,4 i denne artikel, var det bare 18 kg, overvejer det er en bil med mere emballage med hensyn til bredde. Arbejdet indvendig kahyt til en leder i sin kategori er værdig gennemgang, med benplads senior og en stammen af ​​330 liter (ifølge vores målinger), over gennemsnittet og udligne den målte strøm med Clio, selv om det er langt fra intocables 355 liter Fabia.

Samlet set Seat Ibiza 2017 er en meget behagelig bil at køre i bytrafik, med en høj grad af tilfredshed på vejen og med mere end gode færdigheder sportslig kørsel. Bare sætte ham på, men den forreste armlæn kan indstilles i højden og maskering, ved hjælp af falske undslipper, reelle lækager.

Adblock
detector