Dacia Duster 1.5 dCi / 110 4x4: indtryk og det faktiske forbrug

Dacia Duster 1.5 dCi / 110 4×4: indtryk og det faktiske forbrug

Igen det passerer gennem vores hænder vellykket økonomisk SUV Dacia Duster, en officiel forbrug langt under det annoncerede år siden. Er det virkelig så billigt?

Første indtryk af Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Første indtryk af Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Første indtryk af Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Første indtryk af Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Når det introducerede den første version af Dacia Duster, få kunne have forestillet sig den kommercielle succes, som ville få år senere. Sandheden er, at en sådan succes ville have været sværere at opnå, hvis det ikke var for den dårlige generelle økonomiske situation, som sammen med Mode SUV Chasing gør os se cirkulerende Duster mere end måske oprindeligt forventet.

Ved denne lejlighed, vi igen prøve Dacia Duster, nu i version udstyre Renault 1.5 dCi 110 hk versionen og AWD med Haldex differentialtypen stil mest af alt nuværende sti (her kan du se den fulde profil). Og vi begynder, selvfølgelig, for vores test Faktisk job vej. I betragtning af, at det ikke er et varsel aerodynamiske udvikling og deres ekstremt lave sats, alt fortjeneste er, at i overensstemmelse med et gennemsnit af det faktiske forbrug på kun 5,7 l / 100 km. Noget, der ikke giver meget mening i dag er at vælge en 6. ekstremt korte hastighed, cirka 42 km / 1.000 rpm 4×4-version: er en motor revving nærheden ved 3.000 rpm ved 120 km / t, meget mærkbart straffe akustisk komfort og ekstraordinær 1.5 dCi motor effektivitet.

En anden konsekvens af valget af disse korte udviklinger af forandring er altid indsat i Dacia Duster 1.5 dCi 4×4 et gear med hensyn til, hvad der er sædvane i andre modeller på markedet, bliver ubehageligt at køre i bykørsel. På vores sædvanlige road tur, altid med et gennemsnit på 110 km / t, har vi brugt kun 5,6 l / 100 km. Mens der i bykørsel overensstemmelse med 5,9 l / 100 km faktiske forbrug, sidstnævnte tal op en liter lavere end forbruge den samme version i 2010. Denne reduktion viser fantastisk arbejde år efter år på den kendte blok Diesel 1,5 liter, hvilket placerer mange modeller, der monterer Renault / Nissan alliancen mellem topplacering forbruger.

Dacia Duster 1.5 dCi / 110 4×4: Adfærd

Turning nu at sætte pris på en lidt adfærd Dacia Duster 1.5 dCi 4×4 efter de første kilometer med vejen, er det interessant at se, hvordan Hurtig cirkulær og stærk støtte er, når den opfører sig bedre denne Duster. Og det er, at i henhold til en rolig og rationel kørsel, styringen føles tung og fremmer langsomme reaktioner krop.

Dacia Duster InteriorI sidste ende, forståelse Dacia Duster som en model for stramme lommer eller folk, der ikke ønsker at bruge flere penge på at købe en bil, anbefales versioner med lille adgang udstyr, som i tilfældet med denne Duster mere udstyret sin pris er begyndt at nærme sig andre tilsyneladende SUV med bedre kvalitet og rulle, må jeg sige, mere raffineret.

Du kan også være interesseret i:

Så vil den nye Dacia Duster 2017

Dacia frigive en mini Duster 2018

Pavens nye bil er … en Dacia Logan!

Adblock
detector