En Skoda RS Kodiaq? Den nye sports SUV, 2018

En Skoda RS Kodiaq? Den nye sports SUV, 2018

Ifølge de siste rapportene, kunne Kodiaq Skoda RS, den kraftigste og mest sporty versjon av SUV, realiseres i 2018. Hver detalj nedenfor.

Kodiaq Skoda RS kan bli realisert i 2018

Kodiaq Skoda RS kan bli realisert i 2018

Kodiaq Skoda RS kan bli realisert i 2018

Kodiaq Skoda RS kan bli realisert i 2018

den feber temperatur SUV fortsetter å vokse ... og det synes at det er ingen kur for henne. Realiteten av salgsdata viser at nye biler SUV-segmentet Det er (og vil) og mote ulike bilprodusentene De streber etter å utvikle flere og flere modeller av denne typen. Det neste kan komme i 2018 Det ville være det Nye Skoda RS Kodiaq, dvs. Kodiaq med kjennetegn familie Skoda sportsbil.

den Skoda RS Kodiaq gi mer salt og pepper den stadig større segment SUV. For øyeblikket vil vi fremme utforming denne nye sporty SUV vil eie estetiske elementer av slike varianter -parrilla spesifikk foran, sideskjørt, legering hjul ny regning og noen ekstra vingeformet bakre spoiler eller luftfordeler deretter, sammen med en rekke egenskaper som tjener dynamisk smidighet, så forventer mer for å endre innstillingen suspensjoner og adresse.

og Skoda RS motor Kodiaq? Ifølge de siste rapportene, mer enn sannsynlig kan du montere det samme og driver Skoda Octavia 245, det vil si en Bensin 2,0 TSI 245 hk. Andre tidligere uker rykter henvist til RS versjon også kan være forbundet med en mekanisk Diesel -bare som i Octavia RS TDI 184 hk, noe som i tilfelle av Kodiaq bør kombineres til en mye mer energisk drivmiddel, for eksempel 2,0 TDI biturbo 240 hk motor og omfatter området fra VW Tiguan.

Skoda RS KodiaqÅ bli realisert dette mer enn attraktive Skoda RS Kodiaq, den bet SUV Tsjekkisk firma lover store følelser, med den nylig utgitte Skoda Karoq (Praktisk talt en "klone" den Ateca Seat) Og en 2019 nye SUV mindre enn Kodiaq og Karoq.

Før ankomsten av Skoda RS Kodiaq, i porselen og forberede seg til å ønske velkommen Kodiaq Coupé, en versjon som, så langt, har ikke bekreftet sin ankomst for det europeiske markedet.

OGSÅ VÆRE INTERESSERT:

Alt SUV som kommer i 2018 og 2019

Skoda vil lansere en rival bil Dacia lav pris

Adblock
detector