Toyota Land Cruiser 2015, renovert og forbedret utstyr

Toyota Land Cruiser fornyer og har to nye trim-den Kirari VX og SX, som legger verdi til denne SUV. Mekanisk rekkevidde forblir uendret og VVT-bensin 4.0 V6 282 hk og diesel 3,0 D-4D 190 hk forblir tilgjengelige.

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Pust av frisk luft som mottar den spanske serien Toyota Land Cruiser. I sin kommersielle tilbud, er det innlemmelse av to nye nivåer utstyr kalt VX Kirari og SX.

Basert på finish VX, den Toyota VX Kirari tilbud skinninteriør, multimedia system Toyota Touch 2 & GO med nettleseren og trinn opplyst dør med ordene 'Land Cruiser Prado' (den mest representative versjon med denne modellen solgt i Japan, Sør-Amerika og Australia). Land Cruiser VX Kirari har en premie på € 2500 i forhold til VX. Det er i salg fra 43.000 €, i tilfelle av versjoner med tre-dørs kroppen, og fra € 49 100 fem-dørs variantene. Dette betyr at du har samme pris som Land Cruiser VX før solgt med hud pack. Denne versjonen VX Kirari kan også være ferdig ved å legge til Led Pack, legge frontlykter, kjørelys og lyktespylere med denne typen teknologi 2.000 euro.

Det andre nivået av nytt utstyr i land Cruiser er SX, den delen av eksisterende GX finish. den SX gir legering hjul 17 tommers barer tak lagrings, alt til en kjørt av 1.700 euro om GX-versjon.

Endelig versjon VXL den Toyota Land Cruiser kun kjøpes med automatgir, for både tre-dørs kropp og for fem.

Med endringer i området land Cruiser, det kommersielle tilbudet er som følger: fire ferdig for tre-dørs kroppen (GX, VX, VX og VXL Kirari) og sju for fem-dørs (NX, GX, SX, VX, VX Kirari, VXL og begrenset). NX-versjonen er kun tilgjengelig for flåter.

I den mekaniske delen, er det ingen nyhet, slik at Toyota Land Cruiser du kan velge å Diesel 3,0 D-4D 190 hk og bensin 4.0 VVT-i V6 282 CV (Den sistnevnte er eksklusivt begrenset finish).

Adblock
detector