Leje de bedste tatoveringer

Leje de bedste tatoveringer

Krop kunst og udsmykning. Tatoveringer er nu en permanent måde i det XXI århundrede. En verden af ​​bil og motor, omfatter også værker meget slående.

Bedste Bil tatoveringer: Kunst & Decoration

Bedste Bil tatoveringer: Kunst & Decoration

Bedste Bil tatoveringer: Kunst & Decoration

Bedste Bil tatoveringer: Kunst & Decoration

Det er nemt i dag at forstå, at den praksis, tatovering er ikke længere en trend at blive en kunstnerisk virkelighed. Og i stort set alle områder i samfundet kan vi tale om en æstetisk fastgørelse mere, meget personlige og hvorfor selv stolthed. Bare se på tv fodboldspillere, skuespillere og skuespillerinder, eller nogen stor stjerne at forstå, at kropsudsmykning er nu en stil faktor, med tøj, sko eller nogen form for tillæg.

den motorsport generelt, og bestemt bil, Det er ikke så fremmed for alt dette permanent mode, og det er almindeligt i dag og find kunstværker med henvisning til en bestemt mærke, en specifik bilmodel eller endda nogen mekanisk komponent du kan forestille dig. Tribal motiver eller kinesiske ideogrammer, at både populariseret verden af ​​tatoveringer et par år siden nu vige også til en mere generel opfattelse, hvor næsten enhver tegning eller idé kan imødekommes som en tatovering.

Underarme, skuldre, lår, ryg … Ethvert område af vores krop i dag forventes at vise en tatovering. fra Autopista.es har valgt en samling af Bil motiv tatoveringer mere spektakulær end du kan finde på internettet og sociale netværk. Mange af dem uden tvivl er sande kunstværker, i stand til at vise drømme, erfaringer og lidenskaber. Altid, ja, med fans til bilen som udgangspunkt. Åbn galleri og nyde dem.

Du kan også være interesseret i:

Bedste Cykel tatoveringer

Vores bedste billeder af 2015 biler

den bedste bil reklamer fra Super Bowl 2016

Adblock
detector