Peugeot 5008 2,0 BlueHDi: superprueba SUV med alle målinger

Peugeot 5008 2,0 BlueHDi: superprueba SUV med alle målinger

Legger den nye Peugeot 5008, til dyder mindre 3008, en intern modularitet for inntil 7 seter kan sammenlignes med en minivan: hva ingen SUV, som er det som nå er nådd.

Peugeot 5008 2,0 BlueHDi: prøve den nye SUV!

Peugeot 5008 2,0 BlueHDi: prøve den nye SUV!

Peugeot 5008 2,0 BlueHDi: prøve den nye SUV!

Peugeot 5008 2,0 BlueHDi: prøve den nye SUV!

Har ennå ikke utsvevende ekkoene av suksesser, kommersielle og anerkjennelser, Peugeot 3008 i sitt første år på markedet, da den franske firmaet vender tilbake til arenaen med en annen SUV, den tredje og sin europeiske rekkevidde. Den nye Peugeot 5008, mye som Hold navnet på minivan markedsført før i fjor, spiller i en annen liga. Ja, endre silhuetten av kroppen hans fører til terreng SUV og blant dem, den store kompakt: med 4,64 meter lang, 19 cm mer enn 3008, bringer det også sju seter.

For nå, komme i forkant av at 5008 heter å bli, på flere måter enn én, en ny referanse i den lille opptatt segment: som Kodiaq Skoda, Nissan X-Trail, Mitsubishi Outlander, Hyundai Santa Fe, Kia Sorento og Land Rover Discovery Sport. I tilfelle av interiøret modularitet som ønsker mer enn en minivan takk, av disse 7 seter, tre seter er enkelte senter, identiske dimensjoner og multirregulables, med flat gulvet bak. Eller dens dynamiske egenskaper.

5008: en anerkjent grunnlag

som 308 og 3008 ‘Dette er bilen som mest ligner i sin tur, bare med flere kilo å cuestas-, Arkitekturen er modulært ny EMP2. Dette skal ha kjøre hjelpemidler som automatisk nødbremsing og kollisjon advarsel, advarsel og korrigering -dette endring kjørefelt, ikke den mest subtile eller kjøretøy i blindsonen, en automatisk penger på av alternerende korte og lange, avhengig av trafikken eller umiddelbar gjenkjennelse av LED trafikksignallysene, hvilken informasjon som skal overføres til instrumenteringen. Også en cruise control som kan være “smart”.

5008Denne plattformen betyr også at EMP2 Peugeot 5008, i noen av sine versjoner, dispenserer med AWD blant sine ressurser for å kvitte seg med det, ville det være fordi det var et hybrid-versjon for å montere en elektrisk motor for å drive bakhjulene. så alt 5008 trekk forhjulsdrift, selv om, som alternativ vi ikke har vår enhet, men er tilgjengelig uansett versjon av serien, ja med grep kontroll: Med en hjul M + S uløselig forbundet med den, denne knappen justerer den trekkraft styreoperasjon i henhold til hvilket terreng.

5008 2,0 BlueHDi: opp

Ved å gå Inne i Peugeot 5008 oppdage drivende stilling som det av en 3008. Små endringer i forhold til lillebroren til du kommer til sentral pilar, slik at det vi finner er at Peugeot har døpt i-cockpit, et sted hvor endringen nærmest en fot av et svinghjul lenger være flattrykt sirkulær topp og bunn, henholdsvis, for å tillate se stort digitalt display som sitter oppå ham, ikke gjennom; og beina nå til stadig bry din tur. Manøvrering, kan ikke falle i kjærlighet; men med den form og størrelse -4 cm mindre høy enn i bredden, induserer en kjørefølelse ellers.

5008 2,0 BlueHDIAt “andre veien” starter med en retning som virker direkte og presist. Og det vil være mer hvis du velger å trykke på Sport-knapp ved siden av endring, Linje standard på GT og også å redusere strøm bistå styring gjør forholdet mellom gass og motoren, som høres mer hes, mer umiddelbar. så, 5008 er en gjennomsiktig forakselen føles enn sine rivaler.

YTELSE 5008 2,0 BlueHDi
Acel. 0-100 km / t 9,63 s
Acel. 0-1000 meter 31.0 s
Forbikjøring 80-120 km / t 7,04 s
Loudness 100 km / t 65,0 dB
Loudness 120 km / t 68,3 dB
Bremsing fra 140 km / t 72,5 m
vekt skala 1,670 kg

Hvis du kommer fra en Peugeot 3008 Du vil merke at det er flere kilo og selv hvor de befinner seg: i ryggen. dette trekker bakakselen noen agility sammenlignet med andre kompakte SUV Peugeot, men ulempen er at selv gir 5008 en Følelsen av større stabilitet, spesielt i større radius kurver. Ja, fordi foruten lang suspensjon fordi mønster føler rotunde. Og mer skal være i denne versjonen enn i andre mindre kraftige motorer for den spesifikke innstillingen. dermed følelsen av trygghet er en konstant. Og se ubehagelig: selv om det er forberedt på å bære mye vekt i ryggen var ikke nødvendig å spesielt brutal suspensjon som akse. Likevel, isolerer det riktig, selv om det der det føles mindre fast når staten ikke er tilstrekkelig.

Så, noen rivaler Peugeot 5008 er fortsatt under sin oppførsel, spesielt når mye motor som lik vekt er 85 kilo en topp 3008, følger Det er veldig lett sammenlignet med andre SUVer mellom 4,60 og 4,80 meter, som denne, med 7 seter. Og også når det gjelder ytelse, der sammen med sin motor 2,0 BlueHDi 150 hk resultat raskere enn rivalene SUV 7 seter … og enda litt kraftigere. Noe lignende skjer med forbruket sitt, som takket være sin letthet, en referanse turbodiesel og en lang utvikling endre motor forvalter også stilling blant SUV i sin klasse som forbruker mindre både byen og landeveiskjøring.

FORBRUK 5008 2,0 BlueHDi
forbruk byen 7,1 l / 100 km
forbruk Highway 5,8 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk 6,3 l / 100 km

5008 2,0 BlueHDi: din plass

Jeg har allerede spådd at i denne 5008, hver og en av sine seter er uavhengige. Det er vanlig for tredje rad appell, men 5008 overrasket over å ha dem i andre: det er noe du ikke finner, ikke inkludert SUV som dette Peugeot, men selv blir knappe i noen minivans. Og i så fall, er alle fordeler over kjøringer benker. derfor mulighetene for å tilpasse seg smak av beboerne inne i 5008 bare husk … den forrige 5008! Og, endrer det silhuetten, men essensen av som holdes i kabinen.

Hvorfor det samme Du kan hvile i fem ulike stillinger sikkerhetskopier at misalign, takket være det store uavhengig langsgående justering av hver, de tre setene lokalisert bak fører og passasjer. Så du kommer til å få skuldrene til de som ikke vil matche dem og utvide din komfort. Oh, og hver med sine ISOFIX-fester, en intensjonserklæring på sin påstand om å være nyttig ved at familier satt på denne linjen tre barnestoler. I tillegg er muligheten for lengdejustering på 16 cm plass manager, som ikke er små, i henhold til den tredje rad. Jeg kommer ikke til å jukse, er det best at de alltid er barn plass reservene og kjennetegn ved setet, men intelligent utgraving taket gjør at en voksen ikke ender opp med å gå så dårlig som augurs høyde måling av plassen. Hva er uunngåelig er, som i alle andre tredje rad, er dens bakre godt under knærne, gitt nærhet til bakken av benken.

For øvrig, for å få disse setene, som ikke har den nye Peugeot 5008 sammenliknet med tidligere, er at sinnrikt system hvorved, ved løfting av håndtaket på toppen av seteryggen, benken rose vertikalt: var parallell støtte. Dermed en veldig stor plass tilgang ble oppnådd. Nå fortauskanten forblir i sin normale, horisontale til bakken, fri fra sin stilling setet til å bevege seg forover. Således gapet er nå enten fordi støter mot frontsetet, eller fordi det når slutten av sitt slag, er mindre.

5008 7 seterEn av de lyse exceptionalities av 5008, er at disse to små seter i den tredje rad, som kan vippes opp stammen gulvet, også De kan bli trukket bilen. Utvinning systemet er veldig enkelt, selv om et håndtak på fjern låse opp mer komfortabel, for ergonomisk, ikke ha vært mer. Men selv da holdt i sine stillinger, de forblir under utnytt plasser for små pakker.

SPACE 5008 2,0 BlueHDi
foran bredde 145 cm
2. radavstand 142 cm
3. radavstand 117 cm
foran høyde 88-96 cm
Høyde andre rad 89 cm
Tredje rad høyde 86 cm
Andre rad benplass 64-79 cm
Tredje rad benplass 52-67 cm
bagasjerom 150/650 liter

Disse mulighetene er en intelligent ressurser til å favorisere livet om bord som kan skryte av denne 5008, men det er mer. Bare sett, uavhengig av den enorme gap under armlenet av forsetene, omtrent 10 liter kapasitets- eller annet som den ved foten av passasjerene i baksetet, med rundt seks liter og de går ubemerket ved å plassere dem på matten. Even, kanskje du tenker på dem som, for eksempel, har en veldig aktiv livsstil og søker en partner for å oppdage utover asfalten, der for bakkeklaring kan enten flytte, inne i 5008 kan du bære virkelig lange gjenstanderOpp til et surfebrett longboard på 9,4 fot passer under 2,90 m nesten der dashbord til porten, Hvis reserve i kombinasjon med en baksetepassasjerene bør være nedslått.

I et “konvensjonelt” -konfigurasjon av kupeen, med fem seter for eksempel, trunk slagvolum er enestående (opp 625 liter kapasitet), den beste blant lignende SUV. Selv når de sentrale benker gå bakover. Mens med syv seter, og gjøre bruk av de allerede nevnte hullene som gjenstår under baksetene flatt vokse opp som plass over bakken for ikke å være opptatt av dem, ikke dårlig anda servert.

Rabatterte priser (april 2017) 2,0 BlueHDi 5008 (fra 33,150 euro)

Du kan også være interessert i:

Alle kommende utbygginger som kommer fra Peugeot

5008, Skoda og Renault Koleos Kodiaq

De beste biler og SUVer for å kjøpe

Adblock
detector