De værste vurderede bilmærker på internettet

De værste vurderede bilmærker på internettet

Omdømme et bilmærke afhænger af mange faktorer, og brugerne taler på internettet uden at skære det meste, og som de ikke lide.De værste vurderede bilmærker på internettet

Internettet er blevet en vigtig kilde til information og enhver bruger med en netværksforbindelse, du kan give din udtalelse om bilerne mere og mindst foretrukne, baseret på faktiske køreoplevelse i mange tilfælde. Geom indeks har udarbejdet en rapport, hvor de navngive bilmærker værste bedømt af internettet. Til dette formål er det analyserede tekster er offentliggjort i forskellige hjemmesider sider, fora og dedikeret til motorsport, samt referencepunkter profiler på forskellige sociale netværk blogs. I vores test sektion kan du finde anmeldelser på alle biler på markedet.

topping listen over mærker med flere negative udtalelser vi finder Opel. Det tyske firma betaler sine dyre problemer IntelliLink multimediesystem, Klager som et navigationssystem kort over forældet og opfylder ikke forventningerne hos dem, der har købt en Insignia stole på den ‘præmie’ niveau, der tilbydes. Dette har gjort i løbet af de første måneder af 2015, 39,8 procent af de udtalelser om EF-varemærker er negativ.

Abarth Det er stærkt kritiseret for prisen på deres modeller og, ifølge rapporten, fordi det anses for kraftige motorer, der fører til størrelsen af ​​bilen.

Subaru som slangebøsse og plads De er blevet mispriced af manglende farligste og skiftende designs, tilføje til problemerne med eftersalgsservice af det spanske datterselskab.

Liste over bilmærker værste bedømt

Opel – 39,8%

Abarth – 39,3%

Subaru – 37.07%

Honda – 35,5%

Sæde – 35,3%

Mærker er reddet fra branden som Infiniti eller mini, som er mindre kritiske De modtager i den digitale verden.

Hvis vi fokuserer på specifikke bilmodeller, tingene ændrer sig meget.

Den BMW 2-serie Active Tourer vil falde pinde overalt (55,6 procent af negative udtalelser), Men jeg kunne ikke forvente noget andet fra dem, der har set mærket vokse og se, hvordan en front-drev minivan model opstår. Nødvendig eller ikke i intervallet BMW, vil kritikken ikke have været en overraskelse for nogen. Opel Insignia på andenpladsen, af ovennævnte grunde, efterfulgt af Seat Ibiza, Opel Astra og Honda Civic Type R. De to første klager i salg og japansk for at falde kort i form af essens ‘racing ‘. Er du sikker på, har levet op?.

Listings værste bedømt bilmodeller

BMW 2-serie Active Tourer – 55,6%

Insignia – 53,2%

Seat Ibiza – 49,2%

Astra – 46,5%

Honda Civic Type R – 42,8%

blandt de mindre kritiseret Internet, finde den Audi RS5, til Hyundai Tucson (Selv om det endnu ikke er på salg den nye generation) og Volkswagen Golf GTD.

Adblock
detector