Hvad er de bilmærker med det bedste design?

Hvad er de bilmærker med det bedste design?

Alfa Romeo er stadig det foretrukne mærke af drivere, når du bliver bedt om godt design, men i år er det deler førstepladsen med Mercedes, afstemningen Best Cars 2016.

Brands, der har det bedste design

Brands, der har det bedste design

Brands, der har det bedste design

Brands, der har det bedste design

Alfa Romeo og Mercedes De er blevet foretrukket af læserne af vores magasiner og brugere Autopista.es når vi spurgte i afstemningen Best Cars 2016 Hvilke mærker er du bedste design har.

I tidligere udgaver af bedste biler, har det italienske mærke altid toppede listen over mærker med bedre design. Men denne gang, i udtalelsen fra alle deltagerne i undersøgelsen, den rolle længere tid tager det bare hende. Godt design har to hovedpersoner: Alfa Romeo, der deler den øverste position med Mercedes. Denne gang Andenpladsen tager sin Audi, når sidste år var BMW og Mercedes, som de delte den anden position. Audi gør noget godt i denne henseende.

I andre nabolande, meninger er forskellige. For tyskerne er det smukkeste mærke BMW; til fransk, Jaguar fortjener den første position; og italienerne, selvfølgelig, Alfa Romeo får sejren. Hvis vi betragter kun chauffører opfattelse af brandet sig selv, her er det erhverver Italiens absolutte ledelse, langt foran Mercedes og Audi. den "alfistas" de er meget stolte af udformningen af ​​det italienske mærke. Og de er de drivere, der satte Alfa i en fremtrædende første omgang.

For kvinder det bedste design er til Audi

Da vi spurgte mænd i afstemningen bedste biler 2916, behøver deres svar ikke adskiller sig fra den generelle tendens: Alfa, først, og de tre tyske, senere. Jaguar, Porsche og Mazda få gode scores og Honda slutter sig til 15 bedst-designet.

I stedet når kvinder de besvarer disse De er mere tilbøjelige til Audi mærket, fordi for dem er det den, der har den mest fremragende design, relegating Alfa til en fjerde position. Mercedes og BMW er for kvinder markerer den anden og tredje henholdsvis pænere.

Unge, med udformningen af ​​Mercedes

De veteraner, førere over 30 år væddemål med italiensk design Alfa Romeo, Mercedes selvom hælene. Honda lide dem over 30.

og yngre så de er klare. Tyske brands frem for alt. Og det er, at Alfa er forvist til fjerdepladsen, bag, for, Mercedes, BMW og Audi. Det ser ud til, at mærket bliver stjerne design trænge blandt unge bilister. Den yngre også gerne godt design af Ford og Peugeot.

Adblock
detector