10 'alfonser' og eksotiske biler, der ikke sælges i Spanien

10 ‘alfonser’ og eksotiske biler, der ikke sælges i Spanien

De nyder en vis popularitet i deres hjemmemarkeder, men desværre er ikke solgt i Spanien. Vi har samlet dig en liste med 10 eksotiske biler, og vi er attraktive. Er du okay? Hvad ville du føje til dit valg?

10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España

10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España

10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España

10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España

Dodge ChallengerDodge Challenger

taler om Challenger taler om en af ​​de ‘muskel biler’ legendariske, ved siden af ​​også modellere Dodge, den Oplader (Dette, i sin moderne generation coupe krop efterladt af en sportssedan med type farvestoffer) og, selvfølgelig, ved siden af ​​Ford Mustang og Chevrolet Camaro (de to sidstnævnte, hvis de sælges i Spanien). Dens historie er omfattende og dens oprindelse som en stor amerikansk sport begynder i 1969. I øjeblikket er det amerikanske marked, der markedsføres under følgende mekaniske udgaver: 3.6 V6 Pentastar 309 hk 5,7 V8 380 hk SRT 6.4 V8 491 hk SRT Hellcat og 6,2 med 717 hk kompressor. Mere om Dodge Challenger SRT

Dodge Viper SRTDodge Viper SRT

Det er en af ​​de store sportsgrene føl glip, vi taler om Dodge Viper SRT, en bil end i tidligere generationer, der trådte på vores land selv, men for et par år længere sælges på det spanske marked som et nyt køretøj. i sin rækkevidde 2015, Dens ingredienser er den ‘klassiske’ af en amerikansk sport: spektakulære design og stor forskydning motor, i dette tilfælde, et center-forward propel 8,4 V10 af ‘kun’ 654 CV.

Honda OdysseyHonda Odyssey

den Honda Odyssey er en interessant minivan med en vis popularitet i sit hjemland Japan og på andre markeder som USA. I deres hjem er det markedsføres den femte generation (med versioner af syv eller otte siddepladser), mens der i Nordamerika og gå til fjerde generation. Sikkert en bil, der vil supplere positivt rækken af ​​Honda i Europa (et par år siden, ja der solgte den såkaldte Shuttle).

Honda N-BoxHonda N-Box

Ejerforholdet på en af ​​de sidste ‘Kei biler’ japansk jord på markedet, Honda N-Box. Firkantede former minde os lidt Kia Soul og Nissan Cube (Sidstnævnte sælges ikke længere i Spanien). Dens kompakte dimensioner på 3,39 m lang, 1,47 m bred og 1,77 m høj placeret ham som en meget egnet til at bevæge sig gennem trafikken mættede byer køretøj. Dens motor på 660 cm3 slagvolumen er mere end nok for sin hovedopgave.

Ford F-150Ford F-150

den Ford F-150 er en pick-up med karakter, med historie og stor appel til offentligheden, og samtidig have æren af ​​at være den anden bedst sælgende bil i hele historien bag Toyota Corolla og ubestridte leder af tilmeldinger i de seneste år i USA. Det er sandt, at denne form for biler ikke har meget træk i Europa, men uden nogen tvivl, Ford gjort en stor heltedåd, hvis han vovede at bringe det til Europa. Siden 1948 har de allerede solgt i alt 13 generationer. Alsidigheden og variation af sine versioner, dens 4×4 evner og robusthed er grundlaget for deres succes.

Holden CommodoreHolden Commodore

Vi stopper nu på den australske mærke Holden den General Motors-koncernen. den Commodore Det er en attraktiv sedan krop versioner sedan og Sportwagon (familie). Mekaniske, al benzin: A SIDI V6 3,0 251 hk, 3,6 V6 SIDI 285 hk og 367 hk 6,0 V8. Som du ser, helt anderledes end de standarder udarbejdet af de europæiske mærker for deres saloner.

Daihatsu CopenDaihatsu Copen

den Copen Det er en attraktiv, lille roadster med optrækkelige hardtop, at det markedsfører den japanske daihatsu siden 2002. Dens første generation (2002-2012) havde en charmerende retro design, mens den nuværende generation (den anden) har en mere kantede og mere moderne design farvestoffer. At skubbe, bruger en 658 cm3 tre-cylindret motor med 64 hk turbo.

Toyota FJ CruiserToyota FJ Cruiser

Lovers todoterrenos virkelig, at de har i deres rangering af favoritter til Toyota FJ Cruiser, indførelse af en mærkelig mønster image og blande klassiske æstetiske elementer med mere moderne. USA er dens vigtigste marked, hvor det giver forskellige versioner med to-hjulstræk (bag), firehjulstræk, fem-trins automatgear og seks-trins manuel gearkasse (afhængig af den valgte variant). At skubbe, bruger en ‘lille fyr’ benzin 4,0 V6 263 hk.

BYD e6BYD e6

vi landede i porcelæn, specifikt på mærket BYD (Byg dine drømme). Denne producent har et bredt og varieret udvalg af biler. Blandt dem, har det henledt vores opmærksomhed på en Minibus hundrede procent elektrisk, den BYD e6. Med mere end 4,5 m længde, fremhæver sin uafhængighed i byen omkring 300 km, har en permanent magnet synkronmotor på 90 kW (ca. 121 hk) og en sofistikeret næste generation batteritype LiFePO4 (lithium, jern og phosphat) 60 kWh kapacitet. Utvivlsomt et interessant alternativ og effektiv transport til byer.

Lincoln mKZLincoln mKZ

Vi færdige vores udvalg af attraktive og eksotiske biler, der ikke sælges i Spanien med en af ​​de mest repræsentative amerikanske luksusmærker, Lincoln (Ford gruppe). I rækken af ​​denne producent, har vist os interessant for sit design af MKS sedan, en bil på det amerikanske marked tilbyder i øjeblikket tre alternativ fremdrift: to benzin (en 2,0-EcoBoost 240 hk og en 3,7 V6 300 hk) og en hybrid af 188 hk.

Adblock
detector