Konvertible mest succesfulde Peugeot

Sommeren er den perfekte årstid til at bære en cabriolet. Peugeot har lanceret nogle gennem hele sin historie. Disse er de mest succesfulde.

Konvertible mest succesfulde Peugeot

Konvertible mest succesfulde Peugeot

Konvertible mest succesfulde Peugeot

Konvertible mest succesfulde Peugeot

Banner PeugeotEclipse Peugeot 401 scoret i 1934 den starte versioner konvertible krop Franske mærke. Siden da har nogle af de bedste modeller af firmaet fortjent navnet 'cabrio' gennem årene.

Peugeot 401 Eclipse

Eclipse-systemet

Denne første pålydende 'formørkelse'Ideen om Georges Paulin og Marcel Pourtout, henvist til et tag, der kunne foldes og udfoldes ved aktivering af en elektrisk styring. Det ville være det samme system, der senere skulle arve Peugeot 402 og 601 Eclipse Roadster.

Arise 'cabriolet'

i Paris Motor Show 1938 Han blev set for første gang Peugeot 202, en bil med store fremskridt i aerodynamik og design og som tillod konfiguration 'cabriolet' eller konvertible. Han havde et tag sort farve stof begavet model en to-tone udseende. Vil du følge ankomsten af ​​erstatningen, Peugeot 203, fås også med karrosseri cabrio og tekniske forbedringer og en mere udførlig og afrundede linjer.

Peugeot 404 Han blev præsenteret på 1960 og han huskes for sin sejr i det østafrikanske Safari Rally, en af ​​de hårdeste stævner i sin tid og i dag fortsætte med at teste med klassiske biler Gårsdagens. Dens udvendige design blev udført af Pininfarina og udseende 'cabriolet' resulterede i en original æstetik, der elsker i gyldne år af Hollywood.

En af de mest succesfulde modeller, der er opnået med hensyn til salg efter lanceringen var Peugeot 205, forstærket af en Rallye Sport og GTi-versioner at det fortsætter med at gøre-og lidenskabelige elskere af motorsport. Både den første af de to foregående -at tage den CTi navn- som i konventionel udgave -under efternavnet CJ- De tilbød det konvertible krop.

Peugeot 205 CTi

En anden designet af Pininfarina og er stadig at få opmærksomhed på den lidenskabelige automotive verden er Peugeot 306, som er født i 1993. I dette tilfælde taler vi om en fire-personers noget, der ikke giver den over 'spær' af Peugeot- og systemdrift af væsentligt forbedret droppe soltag.

Betegnelser moderne Peugeot

den bogstaverne 'CC' (Coupe-cabriolet) nå Peugeot 206 og 207 modeller, som blev lanceret i årene 1999 og 2005, henholdsvis. Begge modeller indarbejde en hardtop klud - og ikke kroppen farve. Vi kan stadig se dem på vejene rundt omkring i verden og markedet brugte til overkommelige priser.

Peugeot 206cc

den seneste tilføjelse rækken af ​​det franske mærke har været Peugeot 108 bil!, Top urbane segment omfattende kapaciteter målretning æstetisk tilpasning og det har en krop med skydetag lavet af stof.

Adblock
detector