Dacia Sandero, bilen vi købte spansk

Dacia Sandero, bilen vi købte spansk

Den Dacia Sandero er den bedst sælgende i vores land blandt private kunder bil. Vi forklarer hvorfor bilen Dacia er de mest efterspurgte valg.

Dacia Sandero, de bedst sælgende private købere

Dacia Sandero, de bedst sælgende private købere

Dacia Sandero, de bedst sælgende private købere

Dacia Sandero, de bedst sælgende private købere

den Dacia Sandero bedst sælgende i Spanien er det Dacia Sandero Stepway TCE 90, hovedsageligt i farver hvid og turkis (Et karakteristisk farve Sandero Stepway version af Dacia). Basen salgsprisen til offentligheden af ​​Dacia Sandero er bedst sælgende 10,730 €. Kunder Dacia Sandero Stepway Denne regel vælger som ekstra udstyr Luft og Navigation Pack -Inkluderer klimaanlæg, hjælpeansatte og USB-tilslutning, radio med rat, Bluetooth mobil og browser med touch screen 7 ” (Kartografi Spanien og Portugal) – den reservehjul eller hastighedsregulatoren. Den Sandero versionen Stepway Det repræsenterer mere end én 40% af salget af det samlede salg af Dacia Sandero.

Hvorfor en Dacia Sandero folk købe det?

Dacia SanderoDacia Sandero DNA indeholder alle punkter, der gør Dacia mærke med en vis succes lige nu: en meget god pris, et niveau af rummelighed typisk for de øvre segmenter – hans bagagerum, for en model af 4,05 meter og 4,08 meter Dacia Sandero Stepway har en kapacitet på 320 liter-, og pålidelighed / holdbarhed bemærkelsesværdig. Et godt eksempel på dette sidste punkt ville være 5 års garanti Dacia Sandero, der tilbydes af denne. Det skal erindres, at en spansk ændre din bil hvert 10. år i gennemsnit, og når de køber en ny, en af ​​de vigtigste argumenter for kunden er dens holdbarhed, og Dacia biler, fra deres lethed, af brug af -fiables archiprobadas løsninger og baratas-, De har fortjent berømmelse robust. Sikkerhed, rettelse, uden at være langt den bedste med hensyn til sikkerhed EuroNCAP. Mest begår sin begrænset udbud af elementer af bistand og hjælp til at forebygge ulykker.

Hvem køber en Dacia Sandero?

Den Dacia Sandero erobring kunder, som bruges til at købe andre mærker, og det har også formået at vinde markedets kunder brugte biler. Dens nuværende portefølje af kunder med købere, der kommer fra andre mærker med samme lave omkostninger position men i de seneste år har mange generalist mærker De har også sluttet denne tendens forfølger strategier meget aggressiv positionering pris, nærmer forslaget Dacia. Hertil kommer, at Dacia Sandero får kunder, der troede ikke købe en bil under hensyntagen til eksisterende forslag på markedet, og nu gør Dacia tiltrukket af tilbuddet om en passende cocktail pris / mobilitet / robusthed.

Hvad tror du, der allerede kører en Dacia Sandero?

Niveauet af tilfredshed er Dacia Sandero overraskende i forhold til hvad man kan forestille sig i almindelighed til et varemærke “lav pris”. Dette skyldes, at lave forventninger som normalt har en klient i et køretøj “low cost”. Denne kunde er glædeligt overrasket over, hvad der tilbyder sine Dacia Sandero Det sker det samme i andre modeller i Dacia Logan, Duster og Lodgy- mærke. Vi må heller ikke glemme, at en fra kunder markedet kommer brugte køretøjer, så det er i stand til at få adgang til et nyt køretøj, når tidligere havde råd stiger tilfredshed.

Er der noget mere end en god pris efter en Dacia Sandero?

Dacia SanderoPrisen er den vigtigste faktor blandt kunder Dacia biler og er, hvad der trækker hovedsageligt opmærksomhed til kunden besøger forhandleraftalen. Denne faktor gør en ny kunde tilgang for at opfylde Dacia mærke, ofte med en idé i tankerne ikke meget håbefuld på grund af sin rating “low cost”. Men kunderne er overrasket af en kvalitet køretøj, pålidelig, udstyret, og til en favorabel pris på markedet. I sidste ende, købe lav pris bliver intelligent indkøb, Som med Dacia Sandero.

Dacia Sandero fænomen gør det samme i andre lande?

Ja, men Spanien er det europæiske land, hvor Dacia Sandero har den største markedsandel. I Spanien Sandero er markedsleder for enkeltpersoner. Ganske imponerende for et mærke, der har “kun” 10 år på hjemmemarkedet.

Rækken af ​​motorer Dacia Sandero, er det nok?

På nuværende tidspunkt er det Dacia Sandero fås med to benzinmotorer (1,2 TCE 75 hk og 90 hk) en GLP motor (TCE 90 hk LPG), og andre to diesel (DCI 75 hk og 90 hk). Hvis nogen efterspørgsel vil der ikke være behov for at øge mekanisk. Dacia ikke leve billedet, lever for at opfylde behovene hos flere kunder, at få mest ydelse end tilbudt af Renault-koncernen. Og frem, med et produkt som det Dacia Sandero, det sprøjter en flot design, at vinder mange heltal i varianten pseudocampera Dacia Stepway, meget moderne SUV.

Ta, kan du være interesseret WELL

Opkøb Guide Dacia Sandero

Sammenligning: Renault Clio 1.5 dCi og 1.5 dCi Dacia Sandero, er den samme bil?

Ny Dacia Logan, Sandero og Sandero Stepway

Renault Sandero RS, en sporty udgave af ‘lav pris’

Adblock
detector