Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på udkig efter forskelle

Opdatering den tredje generation af Skoda Octavia kommer med betydelige æstetiske ændringer, en model, der var forblevet konservativ i de seneste år. Her er ændringerne.Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på udkig efter forskelle

Skoda Octavia 2017 og understøtter ordrer, enheder, der skal leveres i løbet af februar 2017. Selv om dette er en "restyling" eller ansigtsløftning, den nye Skoda Octavia lander med designændringer, specielt i fronten, noget der ikke ske med ankomsten af ​​den første fase af livet for denne generation, som havde premiere på det tidspunkt med meget konservative æstetik. Vi viser visuelt hvad design ændringer, der har nydt godt Octavia, både foran og i den bageste og inde er.

.iframe-slide {
højde: 520px;
}

.Wallpaper-highway .iframe-slide {
højde: 335px;
}

@media (max-bredde: 767px) {
.iframe-slide {
højde: 220px
}
}

Ændringer i den forreste del af Skoda Octavia 2017

I den forreste, den nye Skoda Octavia ser en revideret kofanger og kendt for at rumme forreste lys enheder teknologi Fuld LED, men nu er de opdelt i to dele på hver side, så vi fandt en bil ‘fire øjne‘. Grill, i mellemtiden, har også nydt godt af nogle ændringer, der gør det lidt mere attraktivt.

Ændringer i bagsiden af ​​Skoda Octavia 2017

Måske er det ikke så mærkbar visuel forandring i bagsiden af ​​dette Skoda Octavia den foregående, da mest bemærkelsesværdige er en opdatering af piloterne i taillamps. For at nævne nogle af deres nyheder, siger, at det elektrisk port Det vil igen være en mulighed i den velkendte krop Combi og kommer først i forbindelse med saloon karrosseri.

Ændringer inde i Skoda Octavia 2017

Sikkert vil du ikke finde signifikante forskelle ved første øjekast, men, til fordel for Skoda Octavia 2017, sige dit system infotainment funktioner kapacitive skærme, som giver let og smidig kontakt brug, med en størrelse på 9,2 inch med den ‘Columbus’ valgmulighed.

Denne nye opdatering model leveres med systemer chauffør bistand, som assisterende trailer, den parkeringshjælp systemet, blind plet detektor og andre systemer, der er kommet i de seneste udgivelser biler Volkswagen-koncernen.