Toyota RAV4, nye tilbehør til 2016

2016 Toyota RAV4 Tilbehør2016 Toyota RAV4 Tilbehør2016 Toyota RAV4 Tilbehør2016 Toyota RAV4 Tilbehør

Den 2016 Toyota RAV4 fås med nyt tilbehør der kan tilføjes til enhver version.

Blandt de ekstra til rådighed japanske SUV, vi finder det systemer parkering assistance foran og bagtil, Infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Plus option), den tagbagagebærer (For at placere stativet, racket, skiene eller snowboard) samt anhængertræk, vælge mellem faste og aftagelige og med inkluderet monteringssæt.

I den æstetiske afsnit diskuterer vi ny polstring -available hud af sort eller beige-farvet, og beskyttende elementer som en front bar og støbning af kofangeren og bunden af ​​dørene, side karme, måtter af gummi eller dækpladen til bagagerummet. Også det giver dørtrin med belyst logo. Elementer som polstring, maling og hjulene er beskyttet af opløsningen Toyota Protect, et produkt, der kan holde dem og holde dem blanke i længere tid.

Andet tilbehør, der kan indgå i Toyota RAV4 er forskellige modeller barnesæder og Rear underholdningssystem, hvor du kan vælge eller ikke elektriske installation og købe DVD-systemet portail to TFT 7 tommer skærme, en master (håndtag reproducere det valgte indhold og projekt på det sekundære skærm).

Versioner til rådighed i Toyota RAV4 De er tilgængelige benzinmotor 2.0 VVT-i 140 AWD 151 CV, propellen Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hk og hybrid drivsystem, sidstnævnte med en benzinmotor 2,5 155 hk og en elektromotor 105 hk ved forakslen (skal tilføjes en anden 68 hk elmotor på bagakslen for Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterende samlede effekt af modellen i sin hybrid-version er 197 hk.

Du kan også være interesseret

Toyota RAV4, priser

Første indtryk og forbrug af Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 grunde til at købe

Toyota RAV4 Hybrid, vi forsøgte

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis